Тема за метълите в СУ, дискусии, видео, линкове и поздрави!

Архив на теми от "Студентски живот".
Заключено
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Тема за метълите в СУ

Мнение от Blood Countess »

Предпочитам това :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=NW3i_ZOGuIo :wink:

Ами... имам, обаче изобщо не съм го използвала. Така и не се ориентирах как се борави с него :oops: . Някой ден трябва да ми пообясниш :lol: . Иначе ще те аддна.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
Faith
Легендарен флуудър
Специалност: право
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Faith »

оки, само да се засечем в скайп, ще ти обясня :)

за песничката - не знам... при Avenged всичко ми е любимо... M.Shadows най-вече :oops: :mrgreen:
Изображение
Аватар
nikodim
В началото бе словото

Мнение от nikodim »

Добро ви утро :) искам да ви почерпя с една много готина песничка :)
http://www.youtube.com/watch?v=W5ciJcksiEU
Аватар
Faith
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Faith »

я.... my kind of music :mrgreen: :albino:
Изображение
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

"Разхлопа ми се сърцето..." :shock:
Приятна е песничката, но доста тежичка ми идва.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

И аз имам ласт.фм, обаче рядко слушам на уинамп и тооооо...не ъпдейтва :lol:
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Мнение от Лорд Носферату »

И аз напоследък рядко пускам айтюнса, но преди една позната се дразнеше как имам 10 точки повече на онова open mind index само защото слушам "1000 вида метъл", а тя дето само чалга и рап пропуска, не може да ме стигне :P сега обаче ми е спаднал солидно индексът.

Faith написа:Lesash ли? :D Тя и във форума пишеше по едно време, ама нещо се отказа :roll:
Същата. Че и на живо са се виждали. Обичам да правя такива It's a small world открития :D
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Аватар
Faith
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Faith »

Crematory написа:И аз имам ласт.фм, обаче рядко слушам на уинамп и тооооо...не ъпдейтва :lol:
някъде в настройките можеше да си нагласиш да ти засича какво слушаш от който плейър искаш... ама... като не се сещам къде точно беше :x или пък при инсталацията на техния софтуер се слагаха едни отметки... :roll:

Лорд Носферату написа:
Faith написа:Lesash ли? :D Тя и във форума пишеше по едно време, ама нещо се отказа :roll:
Същата. Че и на живо са се виждали. Обичам да правя такива It's a small world открития :D
:mrgreen: приятелката ти да не е от Варна или Каварна? Понеже Тони още не е дошла към София, доколкото знам, пък и лятото си беше предимно в Каварна. Или те от по-отдавна се познават?
Изображение
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Аз не пускам плеьъри - слушам си в тубата :wink:
Или слушам от другия пц.
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър

Faith написа: :mrgreen: приятелката ти да не е от Варна или Каварна? Понеже Тони още не е дошла към София, доколкото знам, пък и лятото си беше предимно в Каварна. Или те от по-отдавна се познават?
От Пловдив е, но Lesash e ходила до Пловдив за нещо кандидатстудентско, ако не се лъжа. Идвала е и до София за концерта на Tpye O Negative (и Мерилин Менсън) покрай клипчетата от които са се запознали с приятелката ми (frostyria) във вибокса.

И тук се оказва, че става дума за друга Lesash и аз съм страхотно заблуден :shock: Няма да е за пръв път :P

Crematory написа:Аз не пускам плеьъри - слушам си в тубата :wink:
Или слушам от другия пц.
В тубата ме мързи да ги сменям песен след песен :Р Иначе и аз слушам от пц-то, щото лаптопа вече издиша, като отворя повече неща. Плаче за пренисталация...

Изображение

Димо лекува
mishoka_chiko
От дъжд на вятър
Специалност: социална педагогика
Курс: първи

Мнение от mishoka_chiko »

а така да си дойдем на думата!!! има една много яка бг група :) можете да ги чуете на www.cupolaband.com надявам се да ви харесат :)
Аватар
NiksY
В началото бе словото

Мнение от NiksY »

Aurora_de_Bank написа:Здравейте!!! Драго ми е да открия, че има фенове на рока и на метала в този форум. :)
Не мога да кажа за себе си, че слушам метал. Предпочитам като цяло рок музиката. От метала, разбира се, има групи или отделни парчета, които ми харесват.
Та силно искам да ви препоръчам една група Porcupine Tree. Уникални са с това, което правят или просто на мен много ми харесват.
Чуйте ги мисля, че няма да съжалявате. :)
Аз съм доста голям почитател на Porcupine Tree, Стив Уилсън е гениален. Слушаш и Blackfield в такъв случай, предполагам:) Поздрав с Trains, невероятна песен.

Иначе слушам метъл и рок във всякакви разновидности, не ми допадат единствено разни позьорски ну и метълкор изпълнения. Според периода слушам различни неща, напоследък предимно прогресив, дуум и дет. Не ми се изброяват групи, че ще са много.
Аватар
Faith
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Faith »

Лорд Носферату написа: От Пловдив е, но Lesash e ходила до Пловдив за нещо кандидатстудентско, ако не се лъжа. Идвала е и до София за концерта на Tpye O Negative (и Мерилин Менсън) покрай клипчетата от които са се запознали с приятелката ми (frostyria) във вибокса.

И тук се оказва, че става дума за друга Lesash и аз съм страхотно заблуден :shock: Няма да е за пръв път :P
Нененен, същата си е :mrgreen: Ние бяхме заедно с нея и други приятели на тоя концерт даже :wink: А тия клипчета нейните са направо исторически. Още не мога да си обясня как едно такова мъничко Тони като нея успя да запише клипчета с перфектен звук и качество при цялата блъсканица. :shock:

mishoka_chiko написа:а така да си дойдем на думата!!! има една много яка бг група :) можете да ги чуете на http://www.cupolaband.com надявам се да ви харесат :)
оо... на Купола съм им чувала 2 песни :oops: :oops: :oops: обаче оттогава страшно много ги харесвам и искам да ги чуя на живо как свирят, ама все става така, че ги изтървам. Те и оня ден имаха участие някъде до "Плиска"... ама бях заета, а и нямаше с кого да отида :(
Изображение
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър

Faith написа: Нененен, същата си е :mrgreen: Ние бяхме заедно с нея и други приятели на тоя концерт даже :wink: А тия клипчета нейните са направо исторически. Още не мога да си обясня как едно такова мъничко Тони като нея успя да запише клипчета с перфектен звук и качество при цялата блъсканица. :shock:
Моята теория е, че е заради апарата :Р на моите клипчета звук йок. но ако снимам с телефона, се чува горе-долу. Сега ще видим на Крематори какво ще стане :)

Изображение

Димо лекува
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика

Мнение от allshallperish »

Хаха, аз да казвам ли кои са ми любимите групи?
Да видим ...
all shall perish, shattered realm, Confronto, Vendetta, малко Last Hope - ама мноого малко :mrgreen: - Малко по-хардкор го раздавах преди известно време, не че сега не се кефя де. Fear Factory, Pantera, MM, Korpiklaani !, Static-x - напоследък така за релаксация е добре. Ох, много банди слушам и така ми е трудно... Хм, хайде поздрав с нещо надъхващо :mrgreen: . Нищо че май няма детаджий тука :

http://www.youtube.com/watch?v=8Jy9jlqbqJ8

Честно казано, мен тази песен ме зариби по дет-а :) . Много е накакси надъхваща :bounce:
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Заключено

Обратно към “Студентски живот - АРХИВ”