1-Кога за първи път сте чули метъл?Запали ли ви някой?
Да речем, че съм била около първи или втори клас. По това време брат ми и компанията му се изживяваха като метъли и се събираха често в нас. Та покрай тях ми се налагаше да слушам неща като Metallica, Nirvana, Pantera, Iron Maiden, AC/DC, Scorpions и пр. Може би това е причината да развия остра непоносимост към траш и хеви. Тогава слушах поп музика (не, че и сега не си я слушам де

), а що се отнася до момента, когато
прослушах рок и метъл, това бе някъде около девети клас.
2-Има ли зле въздействащо влияние към подрастващите индивиди?Нормално ли е млад човек,особено госпожица , да слуша death metal?Или къвто и да е там метъл,според вас?
Зависи от конкретния индивид. Ако е с лабилна психика и податлив на внушения и външни влияния, то издънките на какъвто и да е стил музика биха могли да имат пагубно въздействие върху него.
Да, нормално е. Имам колежка например, която слуша само black и death, но първо е уникална красавица - и откъм телесни дадености, и в лице, и в стил на обличане, и второ - не съм забелязала каквито и да било признаци за психични отклонения или деструктивни нагласи

.
Пък и ти имаш ли представа какво точно е death metal? Слушал ли си нещо подобно? И щом си решил да даваш примери "тежка категория", защо не попита за gore, примерно? Пък и като не знаеш английски (да не говорим за скандинавските езици, немски и т. н., на които също се пее), откъде компетентно отсъди, че имат зловредно влияние? Ако започнеш да говориш пак за дяволи, сатани и магесници - прокобесници, ще ти кажа да почетеш Бодлер - автор, пишещ за това, но признат класик.
Аз лично не се увличам по толкова тежки неща. Предпочитам мелодични, романтични, меланхолични и лирични неща като doom и gothic.
3-Има ли някаква особена разлика между метъл и рок?
Темата е създадена с цел да се образоваш, а?

Писалите преди мен са изяснили достатъчно явно разликите.
4-На какво учи феновете си Slipknot?
Като начало е хубаво да се спомене, че Slipknot са
те, следователно въпросът трябва да бъде "На какво
учат феновете си Slipknot".
Феновете им едва ли имат нужда да получават образование от тях

. Представяш ли си Corey Taylor като класен ръководител на група малки метълчета, които при влизането му в клас, вместо с "Клас, стани!", го посрещат с "Hard rock hallelujah!"???
Сериозно, въпросът е нелеп.
5-Защо според вас този стил се слуша най-малко на Балканите?
Изследване на коя агенция е това? И откъде е почерпана информацията? Цитирай конкретни данни, цифри, статистики, а не говори наизуст.
6-Мислите ли,че метълите имат глас?Или по-скоро за друго се борят те?
Някои имат, други не... Ето например Dani Filth изобщо не може да пее. Казвала съм го много пъти, въпреки че ми е любимец. Уважавам го като текстописец и в това му е чарът. Рядко обаче се среща група, която да си вземе вокал с нищожни гласови възможности. Още повече, че тук не минава номерът с "пускането" на продуцента, сещаш ли се? Пък и повечето от тях не само, че могат да пеят, а съществуват индивидуални проекти, където един - единствен човек пее, свири на всички инструменти и т. н. като Profundi например. Да не говорим за икони като Tarja Turunen, чийто глас не само е определян от светилища в областта на музиката като
"уникален", а и обхваща три октави. Освен това девойката е оперна певица по образование. Има ли нужда от още примери?
Хахаха, че изпълнителите да не са някакъв вид войници, че да се борят? Ако приемем, че използваш израза в преносен смисъл, то може да се каже, че се борят срещу плиткоумието, закърняването на мозъци и острата загуба на нервни клетки. Съмнявам се, че може да се говори на теми като митология, религия, история, политика и литература (които са залегнали в основата на внушителна част от текстовото богатство на рок/метъл музиката) с особено много изпълнители от "популярните" стилове.
7-На какво възпитава този стил?Опишете типичния представител.
Глупост, съразмерна с тази за Slipknot. Типичният представител е изрусен, скрил дяволските си рога под метър топирана коса, гримиран като травестит и с оскъдни дрехи. Възпитава на разврат.
Хахах, пишейки това, се сетих за
http://smoothmat.files.wordpress.com/20 ... sister.jpg . После кажете, че чалгарките не копират

.
8-Защо няма музикална метъл тв?Или поне аз не съм чувал?
Май ти не си чувал. Освен изброеното дотук, съществува и "Ахат ТВ"

.
9-Някога ще бъде ли по-разпространен метълът?
A някога ще бъде ли по - малко непозната по света чалгата?
Въпроси като горния само показват невежество и незапознатост с реалната обстановка.
10-Каква е причината този стил да е с най-малко почитатели?
Виж отговора на въпрос номер 5.
Това е плод единствено на нечия фантазия.
11-Колко метълисти приблизително се събират на прословутите коцерти в Каварна
Каварна е град в България, което означава, че името му трябва да се изписва с главна буква.
Някъде четох, че на "Thrash Til Death Fest" са били повече от 40 000 души. Но това не е представителна извадка. Разбиращите от музика бяха в Бургас по това време

.
Едит:
Гласувах "ПОЗИТИВНО".