Шантави сънища

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
valandin
Живее, за да пише
Специалност: Политология
Курс: втори

Re: Шантави сънища

Мнение от valandin »

Напоследък постоянно си чувам гласа ``Трябва да се събудиш`` .Проклети кошмари :x
New jorney
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Това с внезапното осъзнаване по време на сън е доста интересно. Тази нощ сънувах, че съм в час по литература и учителката ми напраска една двойка, една тройка и едно 3,50. Аз не се впечатлих особено, но след малко си казах, абе аз защо съм в час и ми пишат оценки, нали тая година завърших :lol: :lol:
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
valandin
Живее, за да пише

Мнение от valandin »

fluffy cloud написа:Това с внезапното осъзнаване по време на сън е доста интересно. Тази нощ сънувах, че съм в час по литература и учителката ми напраска една двойка, една тройка и едно 3,50. Аз не се впечатлих особено, но след малко си казах, абе аз защо съм в час и ми пишат оценки, нали тая година завърших :lol: :lol:
Хахах,всички ли сънувате Кушлева,бе?Спрете вече,най-лошото мина.Макар че аз си я обожавам.Аз тази нощ сънувах моя характерен кошмар-аз карам кола и катастрофирам.И пак си казах ``събуди се`` :shock:
New jorney
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Кушлева и след десет години още ще я сънувам...
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

valandin написа:Хахах,всички ли сънувате Кушлева,бе?Спрете вече,най-лошото мина.Макар че аз си я обожавам.
Ами такъв ярък образ трудно излиза от съзнанието :lol: :lol: А и аз не тая лоши чувства към жената, тъкмо напротив :wink:
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Поразтърсих се и открих още (поне) 3 теми за сънища в този раздел. Заключих ги, защото не са активни от 2-3 години, но все пак използвайте търсаката, затова я има. :wink:

Това мисля, че минава за шантаво:
Снощи сънувах, че съм на село и си говоря с едно нахакано слонче. После се появиха някакви лъвове - един мъжки, поне 2 женски и 4 малки. Гепих една брадва и през цялото време се разхождах с нея, 'щото явно държеше големите писани настрана. :mrgreen: :lol: :lol:
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

castelo написа:Поразтърсих се и открих още (поне) 3 теми за сънища в този раздел. Заключих ги, защото не са активни от 2-3 години, но все пак използвайте търсаката, затова я има. :wink:
Това мисля, че минава за шантаво:
Снощи сънувах, че съм на село и си говоря с едно нахакано слонче. После се появиха някакви лъвове - един мъжки, поне 2 женски и 4 малки. Гепих една брадва и през цялото време се разхождах с нея, 'щото явно държеше големите писани настрана. :mrgreen: :lol: :lol:
Ок, за следващия път ще знам :wink: Иначе сънят ти определено е бил шантав, ама пък звучи интересно :D Малко на Тарзан ми напомня или на нещо в тоя дух :lol: Иначе аз пък преди една вечер сънувах сън в съня, много е странно. В съня си се събудих от един сън, разказах го на една приятелка, после тя пък нещо се разсърди на някого и си тръгна от мястото, където бяхме. Накрая, когато наистина се събудих ми беше малко трудно да преценя кое е сън и кое реалност. :D
Аватар
valandin
Живее, за да пише

Мнение от valandin »

fluffy cloud написа:[Накрая, когато наистина се събудих ми беше малко трудно да преценя кое е сън и кое реалност. :D
И аз имам такъв сън!И го сънувах в детската градина...и всъщност воъбще не съм сигурна,че съм сънувала!Ходихме с госпожата в едно много готино мистично подземие,където имаше интересни играчки.И влязохме там през едно друто подземие,което си е реално и си го помня.И аз се чувствах....абе,беше много хубаво.Не може да е било само сън :( Аз си спомням още детайли от тази случка!
New jorney
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Е, като минахме на сънища от детската градина... Аз като бях малка сънувах сиамския си котарак. Той беше облечен в жълта балетна рокличка и заедно с някакви малки момиченца, и те в жълто, играеше балет... :lol:
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Mushmul
Флъдзила
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: завършил

Мнение от Mushmul »

Преди време сънувах как съм седнала на един фотьоил и летя с него. Минахме през прозореца на стаята ми и летяхме около блока и паркинга. Беше много приятно :lol:
These are crazy days...

http://www.freerice.com
Изображение
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

MidwinterSun написа:Е, като минахме на сънища от детската градина... Аз като бях малка сънувах сиамския си котарак. Той беше облечен в жълта балетна рокличка и заедно с някакви малки момиченца, и те в жълто, играеше балет... :lol:
Е, нее, няма такъв сън просто! :lol: :lol: Убедена съм, че котето е било звездата на балетната трупа :D Такава грация, такъв финес :drunken: :lol: :lol:
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Аз май съм на вълна животинско царство. Снощи епично се борих с един варан, докато най-накрая успях да го преборя и да му завържа крайниците един за друг, както правят каубоите. Тогава обаче си зададох въпроса "Ами сега?" и реших, че да му одера кожата няма да е никак хуманно, затова го пуснах да си ходи. :mrgreen:

ПП: Имайки предвид, че комодският варан се нарича също и комодски дракон, може да се каже, че съм преборил огнедишащ дракон. С още малко фантазия аз мога да съм безстрашният (и хубав) принц. :king: Остана само хубавата принцеса...
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

Аз сънувах, че съм хубава принцеса... :lol:
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Аватар
valandin
Живее, за да пише

Мнение от valandin »

Бе то и аз, ама се събудих и отидох до огледалото :D
New jorney
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Е, всяко момиче носи принцесата вътре в себе си, просто трябва да я събуди :wink: Аз пък тази нощ сънувах как си правя слънчеви бани в двора на училището, а учителката по история ме гледаше скептично :lol: :lol: Беше много интересно да се разхождам по бански сред всички тези хора, чакащи да започне часа. :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”