Въпроси
Модератор: MidwinterSun
Re: Въпроси
Не я чакай скоро. Хаосът в ЮФ е пълен и всеобхватен, това е част от чара му. Нека почне семестърът, па тогава 

- ELNINHO
- В началото бе словото
леле то бива хаос, но то такъв няма никъде. Искам да знам на първи къде трябва да се отиде и в колко часа?
- ELNINHO
- В началото бе словото
На 1-ви всички от първи курс ли ще сме там или ? Другият ми въпрос е свързан със 2-ри - някъде четох, че тогава ще е откриването на юридическия факултет - тогава къде ще сме и кои курсове
Темата определено вълнува много от нас. Наистина моля ако някой знае нещо повече по въпроса да сподели...
Neque imbellem feroces progenerant aquilae columbas
-
bloody mary
- Пишете, о, братя
Ами хайде да видим какво си спомням... Миналата година беше така - на 1-ви октомври се открива учебната година за целия университет в Аулата (вход централен и т.н.), а на 2-ри беше откриването на самия факултет, което е по-значимо за първокурсниците (според мен), отколкото това на 1-ви. За мястото за втори - 272 (3-ти етаж на северното крило, вляво) както е казано по-нагоре на страницата, а часът се уточнява или на сайта, или на вратата на отдел Студенти към ЮФ (238), или на таблото...
Ако инфорамцията е грешна - моля, поправяйте на воля
Ако инфорамцията е грешна - моля, поправяйте на воля
Аз ще възседна вятъра и в мрака
ще долетя във кроткия ти сън …
ще долетя във кроткия ти сън …
Berserker написа:...абе ако болните мозъци бяха оръжие, нас от МО щяха да ни забранят с международна конвенция!!!!
-
SteelDragon
- От дъжд на вятър
така е. аз съм ходил първи курс и втори мисля на откриване и беше така. Ако някой знае в колко часа е да каже!
ЕДИТ: ето от миналата година.
С Ъ О Б Щ Е Н И Е
Откриването на новата учебна година за Юридически факултет ще бъде на 02.10.2007 г. в зала 272 в 11,00 ч.
От Деканата
ЕДИТ: ето от миналата година.
С Ъ О Б Щ Е Н И Е
Откриването на новата учебна година за Юридически факултет ще бъде на 02.10.2007 г. в зала 272 в 11,00 ч.
От Деканата
"What power has law where only money rules."
Gaius Petronius (~66 AD)
Gaius Petronius (~66 AD)
- ELNINHO
- В началото бе словото
Сърдечно Ви благодаря на всички за изчерпателните отговори
Аз искам да попитам къде мога да видя програмата за Право на СУ. Имаше един сайт, но не мога да го намеря. Ако някой го знае, да пусне линк, ако може.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- Street_Soldier
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Мен пък така ме плашат с това право. Много се било кълвяло. А пък аз така не съм свикнал да чета сериозно... Я ме успокоете! 
- vikito_tran
- В началото бе словото
- Специалност: право
- Курс: втори
Споко бе! Аз съм втори курс право и завърших с отличен успех, като четях по 1-2часа дневно. Ако специалността ти е по сърце няма да имаш проблеми. Важното е да разбираш материала и няма страшно
Успех и не слушай много другите - опитват се да наплашат зайците, знам го от опит 
Ако някой се опитва да те засенчи, остави го да слънчаса!!!
Имах предвид един друг форум. Беще нещо от сорта на legacy_law, но не мога да го намеря.MidwinterSun написа:http://www.law.uni-sofia.bg
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър