Къде мога да видя колко е семестрилната такса за всички специалности във факултета?
Също искам да питам - изнесена ли е вече програмата за новия семестър и къде мога да я видя?
Модератори: Methuselah, thegirl
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
8 кредита може да събереш и само от една изборна дисциплина. Гледай обаче до края да покриеш минималния брой изборни по групи.Surrealist написа:Защо пише обаче за втора година, трети семестър (2 курс 1 семестър), че минимален брой избираеми дисциплини е 2?
Аз сега общо ще имам 5 предмета задължителни.
До края на годината или до края на бакалавърската степен?shayne написа:Гледай обаче до края да покриеш минималния брой изборни по групи.
Изцяло от теб си зависи. Аз още не съм почнал, а съм наясно вече с доста неща.Surrealist написа:Аз изобщо с нищо не съм наясно във ФМИ. Имам чувсвото, че е некъв хаос вътре. Влезнах доста позитивно настроен във ФМИ. Обаче сега една година вече, като съм минал, некакси не съм толкова очарован.
До края на бакалавърската степен. Все пак обаче не може да оставиш всичко за последната година.Surrealist написа: До края на годината или до края на бакалавърската степен?