Именно...castelo написа: Но и ти имаш право на мнение, което аз уважавам (не мнението, но правото на такова).
А за въпроса за бейса...
АЗ СЛУШАМ DRUM'n'BASS....и там нямам проблеми с MCта...защото това, което правят...никога не е било водещото в стила...дрънкането им е придавка към музиката...никога това което бръщолевят не е било решаващо, а и рядко им се разбира...
Но ако въпроса се постави с или без MC? Определено без!!!
...та и аз слушам основно Neurofunk...та там MCта не съм срещал...
Относно рапа:
Мисля, че неговия проблем е , че не е универсален от към чисто географско естество...
Проблемите на бандите и гърмежите по "Харлем" и "Бронкс"...не би трябвало да са присъщи на тийнежъра от Тутракан...
...преди време имах симпатии към този род музика...но когато чух едни сладури които идентифицираха себе си като: "БЕЛИ НЕГРИ, момче, право от Оборище"...нещата се промениха...
...имам наблюдения, че почти всеки който е фен на тази музика е една идея по- американофил
А иначе голям поклон към BreakDance културата и особено Sleepwallkingz...които са ми познати, а някои от тях и лични приятели...
Евала за всичко което правят...и за това, че въпреки, че достигнаха такива висоти...не забравят родния си град и организират масовия Jam On It именно там.