Образователни технологии, други курсове и частни уроци
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Образователни технологии
таксата май вече е 900.
хаха да не би да вдигат цените? поне "услугите" им да бяха качествени...много съм разочарована от тях! и дано за следващата кск си оправят данните за да няма прецакани...
The only way to get rid of a temptation is to yield to it. Resist it, and your soul grows sick with longing for the things it has forbidden to itself.
-
SunnySummer
- От дъжд на вятър
Вчера ходих до офиса им.Направиха ми оферта за 910 лева.
Вдигнали са ги доста,но се надявам да си заслужава.Записах се и на история,и на български.
Международни отношения, I курс
http://www.youtube.com/watch?v=mAXyrI2i2W4
'Cause there's nothing like your smile made of sun...
In a world full of strangers you're the one I know.
http://www.youtube.com/watch?v=mAXyrI2i2W4
'Cause there's nothing like your smile made of sun...
In a world full of strangers you're the one I know.
Еми цените на житото се дигат- нормално е и уроците да поскъпват. 
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
-
anomalia
- В началото бе словото
- Специалност: стопанско управление с немски
- Курс: първи
Аз не съм ходила в ОТ, но искам да ви кажа какво знам по въпроса. Момчето, с което седях на чин, ходеше там (в Плевен обаче) на история и литература и беше много доволен, но ми каза, че не по всички предмети заниманията са особено сериозни. Веднъж имах да пиша доклад по история и той ми даде неговата книжка, но после като погледнах в учебника ни по история и видях, че информацията по темата съвпада на 90%, а като цяло пишеше едно и също, даже и заглавията на темите бяха подобни. Иначе на мен начина на преподаване ми харесва, но аз лично смятам, че 900 лв. са твърде много, но всеки си решава сам в крайна сметка.
Да, на Никола Георгиев не му стига, че е написал едни от най-добрите критически текстове за "Швейк"(като включвам и чешката критика и НЕ ПРЕУВЕЛИЧАВАМ), и само чака "голяма част от изданията" да "подхранват егото му".babangida написа:Е то по литература всеки преписва от някой друг и издава ново помагало. А това, че тези професори ги цитират в голяма част от изданията като че ли подхранва егото им и затова не си търсят авторските права. Или поне аз така си мисля.
Искрено се надявам, че схванахте иронията!
Относно "преписването" не мога да разбера какво против имате. В крайна сметка източниците, които се използват за създаването на учебниците(и тези за гимназиите, и тези за Образователни технологии), трябва да са достоверни и възможно най-авторитетните. Все пак не може да се използват кандидатстудентски теми.
А за курсовете по литература в СУ не се лъжете. Хората, които ги водят изобщо не са същите, които проверяват работите на изпита. Аз съм в университета 3 години и съм виждала и едните и другите, така че мисля че може да ми се има доверие
-
United_
- В началото бе словото
- Специалност: История
По принцип кога почват курсовете по История ?
И как точно протичат самите занятия ? Пишат ли се темите..или само планове,по който всеки сам трябва да си напише темата ?
Чувам много добри отзиви от курса по История
И как точно протичат самите занятия ? Пишат ли се темите..или само планове,по който всеки сам трябва да си напише темата ?
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Курсът по история започва на 15-и септември. Занятията са 4-часови, като имате една почивка между тях в рамките на 20 минути, за да закусите нещо.United_ написа:По принцип кога почват курсовете по История ?
Първата половина от занятието преминава в изпитване - устно и писмено. Под писмено имам предвид изписване на точка от последно взетата тема за определен период от време - от един до два часа. За домашно от време на време дават изписване на цяла тема за 4 часа под формата на самоизпитване. Иначе постоянно за домашно ще имате да правите някакви таблици, да пишете чсти от темите и т.н.
Втората част от занятието е определена за взимане на следващата тема.
Темите не си ги създавате сами - получавате учебници вътре с готови и подробно разработени.. Включително отделни книжки с план-структура за всяка тема. Темите се "макетират" - това е използваният при тях термин за маркиране на текста с различни цветове, отново с цел по-добро заучаване и по-лесен преговор. Може и да изглежда тъпо да си рисуваш по книжката, но адски помага.
Подготовката им наистина е стабилна - ако се готвиш сериозно, учиш си съвестно нещата, можеш да се успокоиш, че на изпита ще изкараш висока оценка. Ще те научат на всичко, което ти е нужно, на всички тънкости.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

В момента съм се записал по История и БЕЛ. Другата седмица започвам заниятията и се надявам да се справя с ученето. 
-
desssy
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
И аз мисля да се запиша по история, но ми казаха, че трябва да отида там, задължително... което не е особено добра оферта, след като не съм от София, но... след като си заслужава ще направя тази жертва
А и нямало значение кога ще отида, хората се записвали по различно време. (
) А защо тогава тук някъде прочетох, че занятията започвали на 15.септември .... ?
Just Smile!
:):)
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Защото започват тогава.
Ако идеш по-късно, преподавателите работят с теб индивидуално, за да ти преподадат темите и да наваксаш.
Ако идеш по-късно, преподавателите работят с теб индивидуално, за да ти преподадат темите и да наваксаш.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

Някои дали може да ми каже къде в Красно село се провеждат уроците събота и неделя?
- julleto
- Да живей словото
- Специалност: Психология
На улица "Нишава" 17 в една къщичка близо до една детска градина, дано ти помогнахkotkata написа:Някои дали може да ми каже къде в Красно село се провеждат уроците събота и неделя?
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му!
да много благодаря ако може и да ми кажеш дали там може да се паркира някъде
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Да, може. То е една затънтена уличка, на която може да се паркира, стига да не е твърде претъпкано с автомобили (но това сигурно е рядкост).