Шантави сънища
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- valandin
- Живее, за да пише
- Специалност: Политология
- Курс: втори
Re: Шантави сънища
Напоследък постоянно си чувам гласа ``Трябва да се събудиш`` .Проклети кошмари 
New jorney
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Това с внезапното осъзнаване по време на сън е доста интересно. Тази нощ сънувах, че съм в час по литература и учителката ми напраска една двойка, една тройка и едно 3,50. Аз не се впечатлих особено, но след малко си казах, абе аз защо съм в час и ми пишат оценки, нали тая година завърших

I wanna fall from the stars straight into your arms
- valandin
- Живее, за да пише
Хахах,всички ли сънувате Кушлева,бе?Спрете вече,най-лошото мина.Макар че аз си я обожавам.Аз тази нощ сънувах моя характерен кошмар-аз карам кола и катастрофирам.И пак си казах ``събуди се``fluffy cloud написа:Това с внезапното осъзнаване по време на сън е доста интересно. Тази нощ сънувах, че съм в час по литература и учителката ми напраска една двойка, една тройка и едно 3,50. Аз не се впечатлих особено, но след малко си казах, абе аз защо съм в час и ми пишат оценки, нали тая година завърших![]()
New jorney
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Кушлева и след десет години още ще я сънувам...
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Ами такъв ярък образ трудно излиза от съзнаниетоvalandin написа:Хахах,всички ли сънувате Кушлева,бе?Спрете вече,най-лошото мина.Макар че аз си я обожавам.
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Поразтърсих се и открих още (поне) 3 теми за сънища в този раздел. Заключих ги, защото не са активни от 2-3 години, но все пак използвайте търсаката, затова я има.
Това мисля, че минава за шантаво:
Снощи сънувах, че съм на село и си говоря с едно нахакано слонче. После се появиха някакви лъвове - един мъжки, поне 2 женски и 4 малки. Гепих една брадва и през цялото време се разхождах с нея, 'щото явно държеше големите писани настрана.

Снощи сънувах, че съм на село и си говоря с едно нахакано слонче. После се появиха някакви лъвове - един мъжки, поне 2 женски и 4 малки. Гепих една брадва и през цялото време се разхождах с нея, 'щото явно държеше големите писани настрана.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Ок, за следващия път ще знамcastelo написа:Поразтърсих се и открих още (поне) 3 теми за сънища в този раздел. Заключих ги, защото не са активни от 2-3 години, но все пак използвайте търсаката, затова я има.![]()
Снощи сънувах, че съм на село и си говоря с едно нахакано слонче. После се появиха някакви лъвове - един мъжки, поне 2 женски и 4 малки. Гепих една брадва и през цялото време се разхождах с нея, 'щото явно държеше големите писани настрана.![]()
![]()
- valandin
- Живее, за да пише
И аз имам такъв сън!И го сънувах в детската градина...и всъщност воъбще не съм сигурна,че съм сънувала!Ходихме с госпожата в едно много готино мистично подземие,където имаше интересни играчки.И влязохме там през едно друто подземие,което си е реално и си го помня.И аз се чувствах....абе,беше много хубаво.Не може да е било само сънfluffy cloud написа:[Накрая, когато наистина се събудих ми беше малко трудно да преценя кое е сън и кое реалност.
New jorney
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Е, като минахме на сънища от детската градина... Аз като бях малка сънувах сиамския си котарак. Той беше облечен в жълта балетна рокличка и заедно с някакви малки момиченца, и те в жълто, играеше балет... 
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
Преди време сънувах как съм седнала на един фотьоил и летя с него. Минахме през прозореца на стаята ми и летяхме около блока и паркинга. Беше много приятно 
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Е, нее, няма такъв сън просто!MidwinterSun написа:Е, като минахме на сънища от детската градина... Аз като бях малка сънувах сиамския си котарак. Той беше облечен в жълта балетна рокличка и заедно с някакви малки момиченца, и те в жълто, играеше балет...
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Аз май съм на вълна животинско царство. Снощи епично се борих с един варан, докато най-накрая успях да го преборя и да му завържа крайниците един за друг, както правят каубоите. Тогава обаче си зададох въпроса "Ами сега?" и реших, че да му одера кожата няма да е никак хуманно, затова го пуснах да си ходи.
ПП: Имайки предвид, че комодският варан се нарича също и комодски дракон, може да се каже, че съм преборил огнедишащ дракон. С още малко фантазия аз мога да съм безстрашният (и хубав) принц.
Остана само хубавата принцеса...
ПП: Имайки предвид, че комодският варан се нарича също и комодски дракон, може да се каже, че съм преборил огнедишащ дракон. С още малко фантазия аз мога да съм безстрашният (и хубав) принц.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Аз сънувах, че съм хубава принцеса... 
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Е, всяко момиче носи принцесата вътре в себе си, просто трябва да я събуди
Аз пък тази нощ сънувах как си правя слънчеви бани в двора на училището, а учителката по история ме гледаше скептично
Беше много интересно да се разхождам по бански сред всички тези хора, чакащи да започне часа.