Коя е най-престижната спрециалност???

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Много сте прави, хора... :) Подкрепям ви...хубаво би било да учим това за което мечтаем...Проблемът е , че повечето хора лесно се влияят от родители, роднини, приятели, които им набиват да хванат нещо 'перспективно", т.е . да имат "хляб".Пък макар и нещо супер посредствено, но да си намери работа, че при толкова безработни трябва да се яде нещо...Защото има страхотно интересни неща, но които реално не се търсят, колкото и да ми е мъчно, че е така...Засега... :cry: :oops:
user-1209
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от user-1209 »

Ъъъъъ... социална педагогика! :lol:
Боянчо е пич! (дано се сещате за кого говоря)
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Водопровод и Канализация във ВИАС
Lorie
Летящите Пръсти

Мнение от Lorie »

специалността е ВодоСНАБДЯВАНЕ и Канализация :wink:
Lorie
Летящите Пръсти

Мнение от Lorie »

и тази специалност има много повече перспектива отколкото например Хидротехническо строителство, защото канализации винаги ще има, докато язовири...

знам това, защото родителите ми работят в тази сфера.
Аватар
don_angelitto
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от don_angelitto »

казваш ВиК и няма да те спипат неподготвен
Аватар
CoHka
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от CoHka »

^PrincessA^, как мога да се свържа с теб?
Аватар
BUMBAR
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от BUMBAR »

Ти нещо да не се подиграваш на тая специалност???
Със сигурност един свестен специалист по ВиК е доста по общественополезен от 5-ма адвокати или културолози ...
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

хмм...вярно е това, да ти кажа... :? Той ВЪРШИ нещо...има практическа полза, резултат...
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

:wink: И аз тази година ще кандидатствам :roll: :roll: :roll:
Като се чудех към каква специалност да се ориентирам, изобщо не съм мислила престижна ли е, или не - просто се замислих какво МОГА и какво ИСКАМ да правя... и това автоматично намали вариантите до.. хм..един, два. И така е много по-лесно :wink:
Напълно съм съгласна, че не трябва да се ръководим по мнението на другите за това коя специалност колко е престижна. В крайна сметка всико е изцяло в наши ръце :arrow: от нас зависи дали ще се реализираме според очакванията си.
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

CoHka написа:^PrincessA^, как мога да се свържа с теб?
Пиши ми ЛС или на мейла- rali_sl@mail.bg
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
John_Coffey
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от John_Coffey »

BUMBAR написа:
Ти нещо да не се подиграваш на тая специалност???
Със сигурност един свестен специалист по ВиК е доста по общественополезен от 5-ма адвокати или културолози ...
Да, ето така е започнала Октомврийската революция... :D
Jah Bless :rr:
Изображение
Изображение
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

Явно всеки търси нещо с "преспектива",аз също съм в това число,но едно нещо научихот така да се каже "личен опит".По времето когато майка ми е кандидатствала е било бум на руски език и разбира се сега майка ми е дипломирана с руска филология.Да ама милата ми мама от няколко месеца вече е без работа...
Мисълта ми че в тоя живот няма нищо сигурно.Не мога да отрека че сигурно всеки втори дето кандидатства с литература ще пише право като първо желание.Само че ако се не лъжа някъде бях чела май че студентите по право са много повече от реално практикуващите адвокати,който сами по себе си са предостатъчно...Тук вече става въпрос за оцеляване и законът на джунглата-оцеляват най-силните.А силни са тези които обичат това,което правяти са адски добри са в областта си.Така че първо следвайте себе си,а после преследвайте специалността-това е скромния ми съвет :lol:
П.П.-стискайте палци не само да преследвам йурналистиката ами и да я хвана :thumbleft:
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
Аватар
BUMBAR
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от BUMBAR »

Да, ето така е започнала Октомврийската революция...
Незнам ква връзка направи между ВОСР,ВиК и журналистиката...
едва ли Ленин е бил ВиК спец .. май по скоро е изкарвал кинти с драсканици по разни радикални вестници и бъркане в джобчетата на абдалите дето са му вЕрвали.. Журналистите манипулират хората и по-точно мнението им по дадени въпроси а ВиК спеца си бачка с тръби и кранчета...А средностатистическия гражданин/селянин на БГ е доста наивен и приема всяка информация от медиите за чиста монета и съответно мнението на журналята дето са го измъдрили и не иска да си размърда вътречерепното съдържание да прецени "Аджеба тва верно ли е и що така се е случило..." и така гъделичкат егото на това
съсловие - Бряя колко сме важни , 4-а власт...5-а колона... 6-и(глух коловоз) А голата и тъжна истина е че те играят по свирката на
подмолните и важни клечки дето им плащат - за масата БГ журналисти е точно така ... и затова имам доста лошо мнение за тях..
Аватар
BUMBAR
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от BUMBAR »

Хмм мнението ми се получи неадекватно щото четях другата тема за Журналистика и се уплетох къде пиша ама карай... :D :D :D
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”