Коя е най-престижната спрециалност???
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Много сте прави, хора...
Подкрепям ви...хубаво би било да учим това за което мечтаем...Проблемът е , че повечето хора лесно се влияят от родители, роднини, приятели, които им набиват да хванат нещо 'перспективно", т.е . да имат "хляб".Пък макар и нещо супер посредствено, но да си намери работа, че при толкова безработни трябва да се яде нещо...Защото има страхотно интересни неща, но които реално не се търсят, колкото и да ми е мъчно, че е така...Засега...

- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Като се чудех към каква специалност да се ориентирам, изобщо не съм мислила престижна ли е, или не - просто се замислих какво МОГА и какво ИСКАМ да правя... и това автоматично намали вариантите до.. хм..един, два. И така е много по-лесно
Напълно съм съгласна, че не трябва да се ръководим по мнението на другите за това коя специалност колко е престижна. В крайна сметка всико е изцяло в наши ръце
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Пиши ми ЛС или на мейла- rali_sl@mail.bgCoHka написа:^PrincessA^, как мога да се свържа с теб?

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- John_Coffey
- Драскач
- Обратна връзка:
Явно всеки търси нещо с "преспектива",аз също съм в това число,но едно нещо научихот така да се каже "личен опит".По времето когато майка ми е кандидатствала е било бум на руски език и разбира се сега майка ми е дипломирана с руска филология.Да ама милата ми мама от няколко месеца вече е без работа...
Мисълта ми че в тоя живот няма нищо сигурно.Не мога да отрека че сигурно всеки втори дето кандидатства с литература ще пише право като първо желание.Само че ако се не лъжа някъде бях чела май че студентите по право са много повече от реално практикуващите адвокати,който сами по себе си са предостатъчно...Тук вече става въпрос за оцеляване и законът на джунглата-оцеляват най-силните.А силни са тези които обичат това,което правяти са адски добри са в областта си.Така че първо следвайте себе си,а после преследвайте специалността-това е скромния ми съвет
П.П.-стискайте палци не само да преследвам йурналистиката ами и да я хвана
Мисълта ми че в тоя живот няма нищо сигурно.Не мога да отрека че сигурно всеки втори дето кандидатства с литература ще пише право като първо желание.Само че ако се не лъжа някъде бях чела май че студентите по право са много повече от реално практикуващите адвокати,който сами по себе си са предостатъчно...Тук вече става въпрос за оцеляване и законът на джунглата-оцеляват най-силните.А силни са тези които обичат това,което правяти са адски добри са в областта си.Така че първо следвайте себе си,а после преследвайте специалността-това е скромния ми съвет
П.П.-стискайте палци не само да преследвам йурналистиката ами и да я хвана
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
- BUMBAR
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Незнам ква връзка направи между ВОСР,ВиК и журналистиката...Да, ето така е започнала Октомврийската революция...
едва ли Ленин е бил ВиК спец .. май по скоро е изкарвал кинти с драсканици по разни радикални вестници и бъркане в джобчетата на абдалите дето са му вЕрвали.. Журналистите манипулират хората и по-точно мнението им по дадени въпроси а ВиК спеца си бачка с тръби и кранчета...А средностатистическия гражданин/селянин на БГ е доста наивен и приема всяка информация от медиите за чиста монета и съответно мнението на журналята дето са го измъдрили и не иска да си размърда вътречерепното съдържание да прецени "Аджеба тва верно ли е и що така се е случило..." и така гъделичкат егото на това
съсловие - Бряя колко сме важни , 4-а власт...5-а колона... 6-и(глух коловоз) А голата и тъжна истина е че те играят по свирката на
подмолните и важни клечки дето им плащат - за масата БГ журналисти е точно така ... и затова имам доста лошо мнение за тях..