Това съм го казвал по друг начин.fak написа:Ако некой е казал, че болшинството от чалга-слушащите са нискоинтелигентни, ше му обясня на много прост език причината, за заблудата, че в чалгата се крие ключът към глупостта. Взимаме произволни 100 човека. - Отношението интелигентни-неинтелигентни в Родината е 1/9 . т.е. от тия 100 човека 10 ще са интелигентни, а 90 ще са по-посредствени. ; 80 човека от цялата група слушат чалга. Другите 20 - не. Съвсем нормално е в групата от 80 човека да има около 72 нискоинтелигентни, а в групата от 20 да има 18 нискоинтелигентни. Вероятността да срещнеш някой от тия 72 от първата група е с пъти по-голяма от вероятността да срещнеш някой от втората група. с 4 пъти! Мож' да има грешка някъде горе - статистиката не ми е призванието. Сега стана ли ясно що по-често срещате чалга-слушащи тъпаци?! - щото просто хората, които слушат това са повече!
Минавам покрай строеж и дюлгерите си пуснали я Свирконика, я Вазелина, я Мангал + и там по една случайност върви песен на моя любима изпълнителка. И това прави ли ме като тях?
Оффф, па вие с кво се занимавате. Празни разпри. В събота не знам как ще сваря за купона на Теди с фен клуба. От 17 часа
Написах в една тема, как онзи ден катаджии ме преeбаха с един акт по морето и в събота няма да мога да се придвижа толкова бързо от изтока до запада, защото съм "висящ".
още не ми е минало