Тема за бившите ни (вече) учебни заведения
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- ARCHANGEL
- В началото бе словото
- Специалност: педагогика
- Курс: първи
Re: Тема за бившите ни (вече) учебни заведения
2-ра английска езикова гимназия Томас Джеферсън ....
Here I stand all alone
Have my mind turned to stone
Have my heart filled up with ice
To avoid it's breakin' twice
Thanx to you, my dear old friend
But you can't help, this is the end
Of a tale that wasn't right
I won't have no sleep tonight
Have my mind turned to stone
Have my heart filled up with ice
To avoid it's breakin' twice
Thanx to you, my dear old friend
But you can't help, this is the end
Of a tale that wasn't right
I won't have no sleep tonight
- moura
- В началото бе словото
Да, впрочем това за личностите е вярно, макар и не много , при вас ги има и дано да продължи да бъде така и занапред ...Факт е обаче, че в Бургас до няколко години просто ПМГ ще остане единствената елитна гимназия ... за съжаление ... (лично мнение) ...Хора, не си пращайте децата в бургаското ПМГ !!!shayne написа:Бившият знаменосец на ELMS, на които им дават дипломите в общината, защото винаги сме били важни, ще отговори така: Най-малко бихме започнали да се хвалим с това, че знаем английски. Той е само средството за постигане на част от успехите ни, защото ни дава някои привилегии. Разберете, че в тази гимназия има личности, не просто хора, които зубрят. Далеч съм от мисълта, че всички са такива, но не сме и толкова малко. Едва ли някой от друга гимназия в Бургас (а и не само) ще може да се похвали с това, че е бил поканен на световната конференция на младите лидери в Ню Йорк и Вашингтон или пък е член на почетното общество на семейство Нобел. Аз лично бях поканен на конференцията и въпреки че щях да се запозная с доста ключови фигури в ООН и Белия дом, реших да откажа поканата им. Много хора ми се чудеха, но аз съм от тези, които не смятат, че с това се свършва светът и подобни възможности ще имам и занапред. Именно заради такива хора английската винаги е била лидер и кметовете ще продължават да ни награждават (не че смятам това за голяма чест). Сега не почвайте да ме упреквате, че пак много хваля гимназията, попитаха ме, отговорих.moura написа: Аз моето училище няма да го коментирам, че нещата са на зле , натам са...пък и като знам какви дечица останаха да се обучават на френски, испански, италиански,а у ...
Ама, хайде, моля ви, като ви дават дипломите в Общината, много важни станахте, т.е. мислите си, че все още сте много важни. Ами не, мили мои, и дори и славата с времето изгнива...ЕЛМС, та ЕЛМС , добре бе, разбрахме ви, че знаете английски, ама сега не е 1983 и леко, не сте единствени и уникални . Един въпрос, че имам лек спор : една приятелка твърди, че при вас няма нито една диплома "6.00" отгоре до долу тази година. Аз не го вярвам, защото въпреки че ме дразнят някои "самочувствени" прояви от ваша страна, знам, че, ако не друго, то учите ... Но да видим какво ще отговори бившият знаменосец на Английска ...
Що се отнася до дипломите, най-високата е 5.99. За повечето перфекционисти като нас, това си е основателен повод за самоубийство
А иначе аз да се похваля:ние от Френска (аз не , че съм учила френски) нямаме особени претенции, ама със сигурност си имаме поне две пълни шестици, едната е моя и като се знам каква съм...айдее Английскааа, излагате сее !
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
То кво да пращат хората децата си, сякаш там приемат на поразия. Не всеки може да влезе в ПМГ, затова са създали Френската....moura написа: Факт е обаче, че в Бургас до няколко години просто ПМГ ще остане единствената елитна гимназия ... за съжаление ... (лично мнение) ...Хора, не си пращайте децата в бургаското ПМГ !!!
А иначе аз да се похваля:ние от Френска (аз не , че съм учила френски) нямаме особени претенции, ама със сигурност си имаме поне две пълни шестици, едната е моя и като се знам каква съм...айдее Английскааа, излагате сее !
И което е по-забавно - не имената, а учениците правят дадено даскало елитно. Което на ниво Бургас, може да се каже със сигурност за НЕГ и ПМГ... а другите?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- FaMouSe
- В началото бе словото
- Специалност: руска филология
Завърших в Професионална гимназия по икономика "Алеко Константинов" ... и сега внимание... гр. Кърджали... Пуснаха ме да си ходя с диплома - средно специално образование, професия Счетоводител. Един господ знае защо съм учила икономика, при положение че имам амбиции за редактор-преводач. Но друга ми беше мисълта. Мой приятел учи втора година Счетоводство и контрол в УНСС. Останах много учудена, когато установих,че той учи по същите учебници, по които учих аз. Да не говорим, че втора година висше, той учи това което учих аз в 10 клас. Е добре... Ама на кой идиот му хрумна, че трябва да подготвят вишисти в гимназия намираща се в град на гъза на Българската география. Няма лошо,че ни научиха на нещо, ама то по тая логика дайте в 5 клас да изучават висша математика. А всъщност май трябва да си зададем въпроса на какво ниво е висшето образование в БГ.
"Истинското съвършенство на човека се крие не в това, което има, а в това, което е... " Оскар Уайлд
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
1-7 American Academy в Никозия, Кипър
8-12 Частна английска езикова гимназия ,,Проф. Иван Апостолов" с профил Право
8-12 Частна английска езикова гимназия ,,Проф. Иван Апостолов" с профил Право
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)