Какво правихте днес???
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Станах в 7:30
, ходих на лекции, после си вадих карта за транспорт, ходих до Ректората да си купя учебниците по АПП (20 лв.- Обирджии!), носих си прането на пералня....и общо взето това е досега. После смятам да гледам филмче и да прочета това онова по право..... 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- arielle
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
уфф. какво правих ли? както снощи бях цяла нощ на клубче, така прекрасно инструкторът ми ме накара да се видим и кормувах поне 3 часа...... не знам как така стана.. иде ми да го убия.. след което стана следобед и естествено не можах да свърша нищо смислено, щото той ми провали целия ден. пак си замотах едни неща трета седмица вече и сега мързелувам в нас 
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Обратна връзка:
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Бях 5часа на лекции в ректората...Прибрах се .Гледах Стелт(изтормозих комшийте,ма филма почти за нищо друго не става)...Ядох чипс(много важно това ей
)играх на Burnout Revenge ,после вечерях ,не пропуснах Туборг-а
,след което се помотах малко търсейки си разни неща ,като лсед това седнах да играя Fahrenheit(което правих до преди 5 минути).Туй то за днес-след малко си лягам-днес ставам в 7без 15часа 
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Станах в 12:30
, хапнах, изкъпах се, поровичках малко в нета, видях се с един приятел, с който още малко и ще се забравим, вече закъснявах за английски, та отидох в един музикален магазин в Младост и изпробвах две ел.китарки, за пореден път установих, че съм много зле, после вече бях закъснял и за МПП, та спокойно си закъснях за "Скоростта на мрака" в Алма Алтер, поблещих се, после се отдадох на приятен и интересен разговор на по чайче с ром с двама симпатяги (те си знаят)при художниците, като в този разговор разбрах, че режисьорът на Алма Алтер е някакъв нечовек 
-
Lorie
- Летящите Пръсти
днес ми беше свободният ден. Ходих на каланетика, но понеже съм изключително умно същество трябваше 2 пъти да се разкарвам до Академик, поради факта, че не съобразих, че няма да мога да си правя упражненията с мокри маратонки и ми трябват и едни за там!
след това се мотах из къщи, а преди малко пържих картофи.
след това се мотах из къщи, а преди малко пържих картофи.
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Обратна връзка:
Станах в 8 без 10 (нека ударението е на думата СЪБОТА!!!)...после хванах рейсчето за любимото мое селце, отидох в любимата моя селска къща, запалих печката (макар и с голяма мъка) и дочетох оставащите ми 70 страници от една книга на Филип Панайотов. После разведрих обстановката с Перъдайз Лост и три в едно, след което прочетох 20 страници от друга книга ииииииии...през това време в стаята беше вече над 40 градуса и аз ликувах в екстаз от жегата! Обожавам да ми е грейно! Сега се прибирам и отмарям с музика...Кеф!