Добре и сега последно кво стана? От 7 стр не разбрах нищо свързано с 1 октомври! Аз съм за първа годива в БиоФ и доколото бях информиран, трябваше направо във факултета, но нещата изглежда стоят по различен начин!? Айде малко хелп
FireBlade обади се на администрацията към факултета ти. Там услужливо ще ти предоставят нужната информация.
Мен ако питаш, рано е още да се говори за откриване на учебната година, графици и пр. Всъщност всичко вече е уредено и подредено, просто въвеждат данните в електронна форма. Сега си представи, как една лелка - потенциална абонатка на в."Трета възраст" в близките години, кълве по клавиатурата с един пръст. . . Да . . .нужно е време.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
aL` написа:FireBlade обади се на администрацията към факултета ти. Там услужливо ще ти предоставят нужната информация.
Мен ако питаш, рано е още да се говори за откриване на учебната година, графици и пр. Всъщност всичко вече е уредено и подредено, просто въвеждат данните в електронна форма. Сега си представи, как една лелка - потенциална абонатка на в."Трета възраст" в близките години, кълве по клавиатурата с един пръст. . . Да . . .нужно е време.
хахахаххахахахахахха
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
А биолозите къде да се денем на 1-ви? Аз мислех че от 10 в БФ ще ни е откриването, поне така ми казаха при записването. Идеи? Предложения? Информация? Алкохол?
П.С. Много ми хареса: "Хайде да я почваме, че да я свършиме". Хайде.