Мнения за модераторския екип

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Заключено
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: Мнения за модераторския екип

Мнение от Търговецът на кристал »

phoebe написа:Особенно за модераторите, дето понастоящем не са свързани с СУ по никакъв начин.
Поименно, колега, поименно - поне имайте доблестта да говорите с имена.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

Ще си позволя да цитирам човек,който създаде един от най-големите сайтове за телевизия в България и поддържа и форум към него.Запознах го с проблема тук и ето неговия коментар:

[00:01:05] fleur каза: ти в твоя сайт би ли търпял някой от модовете да се държи така?
[00:01:31] fleur каза: според теб допустимо ли е това в един форум?
[00:01:34] V каза: не, даже вече щях да съм го баннал
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Longbow
Паисий
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от Longbow »

Тъй като чак сега имам възможност да посетя форума, едва сега виждам развитието на дискусията... На тоз етап, искам само да отбележа, че Kristo поставя това, което вижда като проблем, твърде некоректно и тенденциозно... Огледайте семантичните му конструкции и усетете тонът му... Да, rogertaylor е допуснал грешки при комуникацията, но проследете колко от цитираните „заплахи“ са придобили действие... По моите непретенциозни сметки - нито една... Инак - ползва правото си да споделя мнението си свободно и, както много (болшинството всъщност) потребители, не отбелязва изрично, че това е лично неговото необвързващо мнение... Една огромна част от потребяващите този форум просто не споменават изрично, че изразяват своята собствена необвързваща гледна точка по дадена дискусия, докато други (прощавайте, но за него първо се сещам) - например Kristo - изрично не споменават това, което (без да се обиждате) според мен прави писаните им мнения крайно манипулативни... И докато Бетон, camel (рядко, но все-пак), Boromir (рядко също), tomagordeev, DobreFF, rogertaylor и pi4 спадат към първата категория мога да разбера страстта им, която мисля може да бъде окачествена като откровено безобидна, хората, които приспадат към втората (от условните и предложени от мен) категория(/и) осъзнато или неосъзнато моделират мнението на всички потребители (или поне се опитват)...
Модераторите, освен да говорят, могат и да вършат най-разни неща в този форум... Погледнете подписа ми - иронично е, но второто изречение е приложимо и към конкретната ситуация...
Позволявам си да завърша с няколко цитата, отнасящи се до истините, общественото мнение и хората от тази моя категоризация, с която никой не е длъжен да се съобрази, или вземе предвид:

Пропагандата не изкривява непременно истината. По-точно е да се каже, че пропагандата се основава на разнообразни комбинации от подбрани истини, полуистини и откровени лъжи. ---А. Майерхоф

Това, което наричаме обществено мнение, е всъщност обществена емоция. ---Б. Дизраели

Ако повторим една лъжа три пъти, народът ще повярва. ---Бисмарк

Само истината, но не цялата истина. ---Бисмарк

Внушенията се закрепват в дълбочината на душата – в безсъзнателното и влизат в сферата на личното съзнание и като не се разпознават като външно влияние, подчиняват личното съзнание в по-голяма или по-малка степен. ---В.М.Бехтерев

Най-опасните неистини са леко изопачените истини. ---Георг Лихтенберг

Пропагандата не мами хората; тя им помага да се самоизлъжат. ---Ерик Хофер

Благородният човек предявява претенции към себе си, подлият — към другите. ---Конфуций

Да се различи полуистината е два пъти по-трудно, отколкото да се различи лъжата. ---О'Мели

Пропагандаторът е специалист по продажба на мнения и убеждения. ---Ханс Спайер

Надявам се, не съм ви дотегнал - имам за цел само да ви дам малко храна за размисъл... Не искам да моделирам мнението ви - напротив - искам то да остане немоделирано.

С най-добри пожелания:
Ангел
Изображение
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Просто трябва да си научим урока - в момента, в който станеш модератор, трябва да забравиш част от личните си предпочитания. Все едно да си крал и да забраниш на хората да носят зелено, защото те дразни. А в случя не си и крал, ами нещо като охранител. Ако не ти изнася, не бъди модератор. Не се обръщам към конкретни лица, важи за всички. И аз съм бил грубичък понякога, но гледам да бъде в рамките на шегата. Но, ако е тенденциозно, не е добре. Като цяло подкрепям мнението на Мила ;)

Поздрави на всички и до скоро :)
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Аз съм честно казано, лишен от възможността за точно изразяване. Докато четях реакциите в темата, осъзнах, че доста хора, са го казали по-точно от мен, това което мисля. За съжаление или за всенародна радост, Ангел не е сред тях. Признавам, не ме бива да поднасям мисълта си точно, каквато я мисля, но пък стила и езика ми (явно, според четящите) е общодостъпен. Съжалявам, че не цитирах Бисмарк, за да ми схванете идеята. Не ми се плащаха авторски права за мислите му, между нас казано. :mrgreen:

Но тук идва по-големия въпрос - аз ли съм карал РоджърТейлър да обижда потребители, да заплашва потребители, да се държи арогантно и (както беше доста точно посочено) да ги унижава. Аз ли съм му държал клавиатурата, да пише всичко, което е писал? Не мисля, че мога да изкривя думите му, при положение, че всеки редовен потребител ги вижда и чете, неща, като тези които съм показал. И всеки знае може би по-добре от мен, за какво иде реч. В този ред на мисли - как пък всички съм заблудил с обвиненията си, ама само Ангел не се е хванал, видите ли. И съм "манипулирал общественото мнение". Мисля, че всеки, който ме познава, знае, че не мога да го убедя да си купи и баничка от мен, но след 1 пост, в който обвиних някого в безхаберие, веднага ставам синдикален лидер и вожд на революцията. Разбирам мнението ми да е 1 срещу всички, но то се подкрепя от други хора, които са видели нещата по същия или подобен начин.

Кой от форума може да излезе и да каже, че Роджър е невинен, само защото аз го обвинявам. Ангел, респект за труда и поста ти, но личните нападки към мен - на друго място, това е темата за модератори - ако ще защитаваш човека, не го прави обвинявайки противниците му в каквото ти дойде първо на клавиатурата. Най-малкото не ти прави чест да ползваш подобен форумен проблем да нападаш мен, защото съм изказал различно от твоето мнение. Ако имаш свое - давай, тук му е мястото, но не изказвай мнение за мен, без да съм направил нещо нередно.

Аз просто си изказах мнението и се оплаках от модератор. Не мисля, че съм нарушил някоя божия заповед като съм го направил. И други го потвърдиха, защото си имат своето право на мнение.

Инак, какво да разбираме под:
Да, rogertaylor е допуснал грешки при комуникацията, но проследете колко от цитираните „заплахи“ са придобили действие... По моите непретенциозни сметки - нито една...
Затова казах заплахи - волеизявление с което се намеква или се казва направо, че дадения индивид ще направи някакво действие, с което ще "прецака" заплашвания. Не е задължително да са изпълнени заплахите, за да са заплахи. Психически тормоз. Или е позволен във форума?
Една огромна част от потребяващите този форум просто не споменават изрично, че изразяват своята собствена необвързваща гледна точка по дадена дискусия, докато други (прощавайте, но за него първо се сещам) - например Kristo - изрично не споменават това, което (без да се обиждате) според мен прави писаните им мнения крайно манипулативни...
Ама разбира се си се сетил първо за мен, то за кой друг видиш ли. Ех, на бас се хващам, че този абзац си го писал без особена връзка с темата. Първия ми пост беше ознаменуван от аз-формата на писанието, както междудругото всеки мой пост. Аз говоря от 1 лице, тоест, говоря за себе си, какво мисля. Не съм обвързал никого с думите си, освен тези, които ще ги четат - да ги запозная с моята гледна точка. Но как съм ги "изманипулирал" да се съгласят с нея? Пак казвам - не съм аз виновен, че Роджър Тейлър е такъв и хората, реално го мислят.
осъзнато или неосъзнато моделират мнението на всички потребители (или поне се опитват)...
Ще ме прощаваш, но крадеца вика - дръжте крадеца. В това ти изречение не се ли усеща заповедническия тон - "вярвайте на мен, не на него, аз казвам истината, той лъже" или че държиш че наистина влияя на хората, какво да мислят? Не, нямам нужда, някой да ме обвинява в това, което сам прави.

Но тепърва предстои любимата ми част - цитатите. :mrgreen:
Не мога да оборя техните автори, но мога да задам въпроса, като недодялан непрокопсаник с 7 клас, завършен и дотам: "За кво беше сега цялата тази работа?"

Не, сериозно, защо да бъда нападан лично аз, при положение, че проблема на дебата ни въобще не е моята личност? Много забавна стратегия - "ние не можем да се защитим, но хайде, ще те позамеряме с кал и ще те очерним, да ти е тъпо". Никой не може да ме вкара в полемика да се обиждам с дадени персонажи, който виждат моето мнение, като манифест на Сатаната, без значение че го доказвам с пример, и други хора го потвърждават. Не сме в парламента да се нападаме, като ни извадят кирливите ризи. Като някой е сгрешил - очаква се да се покае и да си понесе последствията. А не да си играе игрички.

Хора като Ангел, не искат да ви моделират мнението и въобще не пускат лични нападки, не изкривяват фактите, не променят темата на спора и не цитират някакви произволни мисли. Нямам нужда, аз лично, от прах в очите, за да виждам фактите. А вие - форумците?

Все още настоявам, някои хора да вземат мерки и съответно проблема при сърце. Без значение, колко ме мразят и какви приятели са с Тейлър. Няма значение, че аз съм го "издал", така се е случило - това съм забелязал, предполагам още 10 души можех да спомена, ама не съм ги забелязал. Може ли някой с ръка на сърцето да излезе и да каже, че подкрепя всеки един пост на модератора Р.Тейлър и стои зад него?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Jenna
От дъжд на вятър
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от Jenna »

"до тук добре :-)" :-) :bounce: после какво ще правим. повече не ми се сервират салати ... :-) и морски деликатеси ... :-) с'а кво, супа ли :-)???! :-) Има ли друга работа според вас, освен "слугинската"? Платена или не, но удовлетворителна ... ?? Може би имате отговорите, никога не се знае, макар и според моя опит да не се получава??!!! Само,че уловката е, да може човек да си запази чувството на независимост, усещането за справедливост, и т.н.т., т.е., тези, които се ползват от неговия труд, да не го "притежават"? това са теории, които ... (са стари)
Може да исках да съм Преподавател, но съм Студент. You know that i'm no good. :-)

Ейми
http://www.youtube.com/watch?v=dewtCShee04

http://www.youtube.com/watch?v=HFVM5pVT ... re=related
rogertaylor
Летописец Виртуоз
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от rogertaylor »

Kristo написа:Тук можем да добавим и заплахи за лична саморазправа, не само към мен лично, но и към безброй много потребители на форума. Аз лично съм бил заплашван не само лично, но и пред трети лица в скайп.

Не мисля, че този модератор е в правото си да оправя заплахи, да уронва престижа на потребителите и да модерира при такива условия, в които налага пълно подчинение и цензурира инакомислещите. Това положение е нетърпимо в абсолютно никой форум. Настоявам другите модератори да го отстранят от екипа си, без да зачитат приятелските си отношения с него и безпристрастно да оценят фактите. Факти, подкрепени от доказателства, и мнения на един куп потребители.

Настоявам лицето, да се извини публично за думите и държанието си на засегнатите страни и да му бъдат отнети правата.

Вярвам, все пак, че накрая ще има справедливост.
Та, както обещах вчера, макар и със закъснение, за което се извинявам, но беше породено от няколко обстоятелства, кои чисто битови, кои за съжаление не.

Да преминем на въпроса :)

Кристо, ти можеш да си настояваш колкото искаш ;) И аз настоявам за едно Бентли, но уви - все още съм с кракомобила ;) И за да отговоря на едно друго твое съобщение :
Kristo написа:Ей тва е човек, който стои зад думите си и отговаря за постъпките си. Това е пример за човек, който си носи последствията от стореното и казаното.
Да, правя го.И няма да се извиня точно по тази причина.Извинявайки се за тези думи, аз малко или много ще призная, че съм сгрешил и не стоя зад тях.Напротив - всичко казано от мен в този форум, освен ако не е изрично отбелязано, отбелязва моето и единствено моето мнение по даден въпрос, дадена тема/дискусия.

Колкото до заплахите за физическа саморазправа...е да, сложно е да приемеш онова с бича за метафора, но точно ти не би ме учудил ;) И всъщност, в момента се сещам май само за една такава, която бих изпълнил :) И това е тази, от преди 1-2 дена, която ти получи на ЛС.Нека все пак я покажем, и тъй като това са мои думи, даже нямам нужда и от разрешението ти(хвала тез правила)
Послепис 2 : Отделно бих те помолил да се ограничаваш в изказванията за хора, които считам за близки(макар дори да не знаеш за кого става дума навярно ;) ), защото може да съм безкрайно търпелив ако някой се заяжда с мен, но ако тръгне да напада близки на мен хора мога да му откъсна топките скоропостижно и да ги закача...да кажем на пътя за влизане в Бургас в случая ;) Благодаря ти, in advance.
Да, Кристо, и отново отбелязвам - държа на думите си.Замесваш хора, които нямат никаква връзка към конкретния спор, което малко или много може да ме накара да изпълня това.Нито се срамувам, нито бих се срамувал.Напротив - както казвам и в ЛСто, зависи от ситуацията, може да покажа завидно търпение, когато някой се заяжда с мен(или точно обратното - да му отвърна веднага), но стане ли дума за друг човек, когото аз считам за близък - такива задръжки падат.За мен адски низко и мерзко е да замесваш трети човек, просто заради липсата ти на аргументи и доводи.И отстоявам тази си позиция, дори чрез физически решения ако се наложи.

Също, да се върнем на въпроса, а това са конкретните ми "заплахи/обиди/ругатни".

Искам първо да те попитам, ако търсеше справедливост, защо го направи едва след като видя, че спорейски с мен йезуитските/правистки/дървенофилософски аргументи няма да минат и тонът ми няма да стане по-благ?! И за да не съм голословен :
Kristo написа:На първо време мисля, да продължа дискусииката в темата за модераторите, но в друга посока.
Та, наистина, ти продължи дискусийката в друга насока.Личната, вендетата.Ако беше рицар, подел кръстоносен поход, нямаше да чакаш да си попишем.Защото никой от цитатите, който си извадил не е с давност 3 дни, а дори да има такъв, не вярвам да ти липсва избор от цитати от преди.И нека да те цитирам отново тук :
Ти не си спазвал добрия тон и доброто отношение откак си модератор,
А защо не тръгна на поход за права, свободи, равенство и братство по-рано?

Аз ще обясня защо.Ти, в темата на Бетон ме нарече(обвини) за егоманиак, което и предизвика да ти отговоря на ЛС(според теб, защото ме е страх да изложа гледната си точка пред всички, а според мен - защото темата не беше за спор между мен и теб, а за спорове/размисли/страсти с Бетон).Също така, в същата тема, първото ми мнение към Бетон, по мое скромно мнение беше що-годе добре аргументирано.Цитати на Бетон по конкретни теми, изразяващи абсолютно КОНКРЕТНО идеите му по някои въпроси.И противоречия, когато става дума за нашо/вашо и вашо/нашо.Та, до този момент, темата беше изключително онтопик.Признавам и тук - целта на мнението беше да предизвика Бетон, за никого не е тайна, че не крия антипатията си към него, но както и към пи4.А в темата за пи4, също съм писал, но колкото и да съм негативно настроен - там пи4 ми отговори, за което все пак не мога да не му отбележа червена точка.

Та, да се върна онтопик.До момента, до който ти не ме нарече егоманиак в съответната тема и не отмести дискусията от Бетона към мен - всичко течеше съвсем как си требе - Р&С с Бетон.Освен това, както ти обясних, ти използва най-глупавият начин да формулираш въпроса си - нито като въпрос, нито като едно мъжко мнение "Аз мисля. ...!".Нещо по средата.Един вид, ти му зададе отговора, който желаеше.Това вече ти го разясних.

А конкретната причина да започнеш темата е вниманието.Чуждото внимание.За никого в този форума не е тайна, че ти направо умираш да си център на вниманието.
Kristo написа:Странно, но не се чувствам изпуснал много...
От темата за форумното парти на Димо.Отново, без присъствалите да ги интересува, ти не пропусна да отбележиш своята позиция относно своето неприсъствие.Сигурен съм, че ще успея да намеря десетки постове, в които говориш за себе си, но нито имам желанието, нито съм форумен плъх да ровя и вадя кирливи ризи ;)

Сега, за да довърша фермана, ще изкоментирам още 2 неща.Първото е последното ти мнение в темата(ако докато пиша няма друго), което коментира поста на Ангел.
Съжалявам, че не цитирах Бисмарк, за да ми схванете идеята. Не ми се плащаха авторски права за мислите му, между нас казано.
Тук, само фактологически ще се заяда с теб.Не съм правист, прост математик съм си, но според беглите ми познания, мислите му, дори да са обект на авторско право(както казах не съм сигурен и съответно не мога да твърдя със сигурност) биха били такъв с давност.А тази давност, ако не ме лъже паметта(отново няма да търся из гугъл за закона) е 50 или 70 години.За огромно съжаление хер фон Бисмарк не е между живите от далеч повече от 70 години дори, ако трябва да сме точни - повече от 110 години.
Но тук идва по-големия въпрос - аз ли съм карал РоджърТейлър да обижда потребители, да заплашва потребители, да се държи арогантно и (както беше доста точно посочено) да ги унижава. Аз ли съм му държал клавиатурата, да пише всичко, което е писал?
Не, не си, а и не би могъл.Каквото пиша е плод единствено на моята собствена гледна точка, както и евентуално на гледната точка, създадена след преценка на някое чуждо мнение.А твоето далеч не е сред тези, които взимам под някакво внимание.
Аз просто си изказах мнението и се оплаках от модератор. Не мисля, че съм нарушил някоя божия заповед като съм го направил
мен, по-нагоре написа:след като видя, че спорейски с мен йезуитските/правистки/дървенофилософски аргументи няма да минат и тонът ми няма да стане по-благ?!
Психически тормоз. Или е позволен във форума?
Цитат на потребител на друг форум :
сигурно пак съм настъпил някой ***** по чувствителната душа
Може ли някой с ръка на сърцето да излезе и да каже, че подкрепя всеки един пост на модератора Р.Тейлър и стои зад него?
Да, аз мога.Твърдо стоя зад постовете на модератора rogertaylor, до всяка последна пропусната запетайка и правописна грешка.

Сега, второто.Второто е, относно манипулациите.Първо, ще си позволя да те цитирам от дискусията ни на ЛС, за което ти с пълно право можеш да изискаш допълнително наказание за мен ;)
Кристо написа:И мисля, да спреш да ходатайстваш за твоята си кауза пред други лица. Жалко е.
Е то, самото обсъждане с 3то лице е ходатайстване ;) Нали така :)

Но нека, да погледнем фактите.Масово съобщение из форума на СУ в последните дни, конкретно май от вчера :
Kristo написа:Моля Ви, да разгледате съобщението ми в темата http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 26#p484926
относно индивида/модератор Роджъртейлър.

Както и последвалите мнения относно повдигатия въпрос. Както и молбата ми към модераторите и администраторите на този форум.
Не мисля, че този модератор е в правото си да оправя заплахи, да уронва престижа на потребителите и да модерира при такива условия, в които налага пълно подчинение и цензурира инакомислещите. Това положение е нетърпимо в абсолютно никой форум. Настоявам другите модератори да го отстранят от екипа си, без да зачитат приятелските си отношения с него и безпристрастно да оценят фактите. Факти, подкрепени от доказателства, и мнения на един куп потребители.

Настоявам лицето, да се извини публично за думите и държанието си на засегнатите страни и да му бъдат отнети правата.

Вярвам, все пак, че накрая ще има справедливост.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ох, пиленцеееееееееееееее :mrgreen:

Това, ако му не викаш пропаганда, Гьобелс и всеки друг велик пропагандатор в историята ще се преобърне в гроба(извинявам се за израза, но той си е леко идиоматичен в езика ни).

Говориш ми, че ходатайствам за каузата си, а самият ти изпращаш такива съобщения из форума(интересно ли ти е как стигнаха до мен?явно все пак някой мисли, че имам право в случая, иначе не би ми го показал ;) ), като обръщам внимание на това в наклонения шрифт.
А вие - форумците?
Който и университетски професор да попиташ, особено тези, занимаващи се с политология и социология ще го сложи в графа манипулация и популизъм.Обръщен....айде няма да го тълкувам, че да не стане съвсем ферман ;)
Но как съм ги "изманипулирал" да се съгласят с нея?
Виж си ЛС-то.
Никой не може да ме вкара в полемика да се обиждам с дадени персонажи,
СерЬозно ли бре?
Срещал съм и се гъбаркам с утрепки като теб, от как се помня.
Отново, може да поискаш наказание, че вадя от личната кореспонденция без да те питам...ама така и така си го поискал вече :mrgreen: поне да гледам да си го до-заслужа :mrgreen: Това е само една от обидите, които пусна на ЛС, другите няма да ги слагам, защото не се и налага.Достатъчна е една, само за да е контрапример на твърдението ти.Аз спазвах моя си тон през цялото време на тази комуникация, тон, който всеки вижда из форума, така че няма нужда да обяснявам какъв е бил.Но нали ... :
Не всички сме селяни като теб, мери си приказките.
Тук си много благ, но на ЛС явно като не те виждат...лицемерието и безочието си казват думата.

Накратко казано, жалък си Кристо.Казах ти го и на ЛС, казвам го и тук.Жалък си.Желанието ти да получиш внимание от другите е болезнено и си готов да си продадеш душата за това.

В заключение - не искам никой да се застъпва за мен, не го и очаквам, освен ако някой не мисли, че позицията ми е вярна.Да, тона ми винаги е бил, а не се съмнявам и че ще остане такъв - груб, на моменти дори прекалено груб и не на място.Но аз съм себе си.Никога не съм бил и няма да съм човек, който да се измазни на някого.Дори колегите ми, в лицето на Боромир, като по-стар във форума ще потвърдят(особено знаейки, че не одобряват тези ми изказвания), че дори с тях съм се заяждал и не съм "цепил басма" и на тях, дори с риск да си изпрося наказание.От друга страна мога да кажа, че там където са ми били дадени права и все още ги имам съм модерирал безпристрастно.Готов съм да дам обяснение и аргументация за всяко изтрито мнение, всяка заключена тема и предупреждение, за да бъде потвърдено това ;) И се извинявам, че и аз леко влизам в категорията "манипулация" с това заключение.

П.П.И обещавам по бира на всеки прочел фермана, като компенсация за причинените неудобства :lol: :mrgreen:
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

rogertaylor написа: П.П.И обещавам по бира на всеки прочел фермана, като компенсация за причинените неудобства :lol: :mrgreen:
Аз искам аспирин.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Тъп съм, това последното не го рабрах :tard:
Леле, каква ликвидност има в тая тема! Имах предвид поста на Джена.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Аз го изчетох, Роже, но ще си спестя бирата с теб и не намерих нищо по-различно или по-добре мотивирано от това, което и досега си писал и твърдял.

Разбирам добре, че модераторите сте екип и като такъв трябва да действате, за да има някакъв ред сред хаоса. Екипният принцип предполага сериозно ниво на лоялност, но доста повече на отделния човек към екипа, отколкото на екипа към някоя от съставките му. Колко от модераторите ще се подпишат под този пост?
rogertaylor написа:Жокерче, ... И вместо да ми се правиш на ощипана мома си използвай тиквата по предназначение.
И ако имаш поне малко достойнство - покажи какво мнение ти изтрих ...
Ти си на ход.Ако имаш ташаците, естествено.
Тъй като част от пишещите в тази тема искат още и още доказателства, ето няколко квалификации по отношение на потребителя Fletcher Lind в заключената тема за Левски:
rogertaylor написа: Флечър Линд, много, ама много се чудя да ти изтрия ли мненията, ама ще ревнете като недоклатени жени, че е от пристрастия.Та ще взема да ги оставя, да ти се посмеят на глупостта.
rogertaylor написа: Не ща да словоблудстваш - ръката ти е нужна за други работи
rogertaylor написа:за да направиш нещо, че да не празнословстваш.
Следващото вече е към по-широк кръг потребители, включително и от съседната тема за ЦСКА:
rogertaylor написа:Но болните ви мозъци за съжаление блокират
rogertaylor написа:- оплачете се на ш*бания арменски поп по въпроса...Сиктир!
Не става ясно защо и "ш*бания", защото е поп или защото е арменски? Второто е доста гадно и расистко, а според мен и първото е не по-малко обидно! Но пък колко сполучлив завършек!
За квалификациите към Антоанета, вече си казах на друго място в тази тема!
И тук, както казваше ЦП, "обзе ме неочаквано и закъсняло прозрение":
pora_e_priqtel написа:Абе Роджър, ти да не си трол под прикритие? Кога ги написа тия страници? :lol:
Слабото звено в екипа често обезсмисля старанието на целия екип и поставя под въпрос общите резултати...
Какво ще правите, вие си знаете, но започвате да оставяте без отговор доста сериозни въпроси уж под невинни предлози...
Последно промяна от Joker на 22 Сеп 2008, 11:22, променено общо 1 път.
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

pora_e_priqtel написа:Тъп съм, това последното не го рабрах :tard:
заболя ме главата от глупости.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Роджър, аз обичам Шуменско :P

Такаа. Мили хора, не знам каква е тази склонност у вас (не че я няма и у мен де), като се заформи някакъв завързан спор да пишете огромни фермани. Колкото повече говори човек, толкова повече рискува да сгреши. И обикновено го прави.
И какво сте се захапали взаимно за това кой бил пропагандатор и кой не? Естествено, че и двамата сте пропагандатори, както и аз, когато споря с някого, както и всеки човек, който се опитва да убеди друг в правотата си. Няма смисъл да се джафкате заради това, по-добре впрегнете усилията си в това да изработите по-добра пропаганда от тази на другарчето :P

Мнението си за Роджър като модератор ще го изложа пред самия него и пред модераторския екип в работния раздел.
Сега, след като има казус, редно е той да бъде разрешен. Очаквайте развитие.

И ако ме видите пак да пиша толкова дълги постове, моля напсувайте ме! :oops:
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Какво ще правите, вие си знаете, но започвате да оставяте без отговор доста сериозни въпроси уж под невинни предлози...
Вие искате на секундата ли да се изкаже "ръководният екип" кво ще правим и т.н?! Темата/Мнението на Кристо е от вчера ако не се лъжа(от оня ден вечерта всъщност).
Get a life!!!!

И обръщаме внимание на мрънканиците и недоволствата, не се притеснявайте.
Ще го решим и този "проблем". Имайте търпение.

Роджър, аз си искам бирата! Една готина приказка в тая тема! :lol: :lol:
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
Angel
Живее, за да пише
Специалност: Информационни системи
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Angel »

от к'во недоволствате ... аз колкото пъти съм се обърнала към някой, нямам проблем и да ви кажа, екипа в този форум се справя блестящо с работата си! която не е никак лека ;)
казвам го от солидарност, тъй като и аз съм в екипите на няколко форума и хич не е лесно да обърнеш внимание на всички и всички да са доволни :mrgreen: хич не е лесно :evil: съобразявайте се, малко, да не са богове, тея хора, бе!? амаха, ама ... Респект! :D
Последно промяна от Angel на 22 Сеп 2008, 11:47, променено общо 1 път.
A is for always thinking of others!
N is for numerous kind acts!
G is for going above and beyond!
E is for endless devotion!
L is for how much you are loved!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Не, не, аз не говорех само за този конкретен случай.....
Но да не слагаме всичко отново на масата. Просто казусът на Роже е отдавна забелязан, но нищо не се прави, а ако е направено не се е оказало достатъчно... :?
Заключено

Обратно към “Мнения”