Предложения за промяна и развитие на форума
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Предложения за промяна и развитие на форума
Кристо, много ти е евтина информацията!

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
На Джокера му е по-евтина.... ПЪК!Pisobella написа:Кристо, много ти е евтина информацията!![]()
![]()
Инак, ако ше си правим мръсно - давам скайпа на Писобела за 1,50лв. или за бутилка Спрайт.... но това е начална цена, хайде наддавайте....
Пс: за първия вдигнал над 10 лева / 10 бутилки спрайт, давам и бонус скайпа на 3 модератора по избор...
Офертата важи до изчерпване на количествата...
пс2: ако Батбаян чете тва - за него съм склонен да преговарям за по-достъпна цена...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Ба си, тва е мноо яка зарибявка с дъмпинг! Не е честно! 
Абе не знам дали двойния стандарт е нещо обичайно за този форум, но ако е така трябва да се направи нещо за да се отстрани.
Дори това ако ще е да има размествания в екипа по поддръжката.Тук имам чувството, че модераторите се мислят за най-важните тук, а всъщност тяхната роля би трябвало да бъде по-либерална и неангажирана с прояви в стил "аз си решавам какво да правя с всеки без да спазвам никакви принципи".Ако ще има правила да ги спазват за всички - а не само за "мойте хора".Изцепки от рода на "има още 20 теми подобни на твоята , но за друго нещо, ама ще се заям само с твойта" са просто нагли.Айде да спазват някакви малоумни правила до стотната и всички теми да се санкционират- пак зле, ама поне за всички и има някаква честност.А иначе какво се оказва- "който ми е симпатичен или която тема ме кефи ще е добре, който не да ходи на ******* си".
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
o.O Kristo искам процент - като ще търгуваш с мен 

- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не съм съгласен с мнението ти:Batbayan написа:Абе не знам дали двойния стандарт е нещо обичайно за този форум, но ако е така трябва да се направи нещо за да се отстрани.Дори това ако ще е да има размествания в екипа по поддръжката.Тук имам чувството, че модераторите се мислят за най-важните тук, а всъщност тяхната роля би трябвало да бъде по-либерална и неангажирана с прояви в стил "аз си решавам какво да правя с всеки без да спазвам никакви принципи".Ако ще има правила да ги спазват за всички - а не само за "мойте хора".Изцепки от рода на "има още 20 теми подобни на твоята , но за друго нещо, ама ще се заям само с твойта" са просто нагли.Айде да спазват някакви малоумни правила до стотната и всички теми да се санкционират- пак зле, ама поне за всички и има някаква честност.А иначе какво се оказва- "който ми е симпатичен или която тема ме кефи ще е добре, който не да ходи на ******* си".
1. Понякога освен подценяване на дадени потребители има и надценяване на другите такива - демек не двоен, а половинчат...
2. Имаше размествания в екипа - имаше конкурс за модератори. Ест, всички бяха нови хора, които не са имали такъв пост преди у форума. Странното беше, че и старите си останаха, един вид да има приемственост.... И имаше приемственост, рече Бог...
3. " Мойте хора" - пише се "моите"... // но инак и аз забелязвам такова нещо, и то въпреки, че се имам за близък и приятел със всички, с малки изключения на хора, които не понясям заради лицемерието, но те не са модератори, държа да се знае...
4. Нямам 4та точка, просто 4 ме кефи като число и държа да го имам...
5. Всеки казус е субективен, и се преценят според мисленето на конкретния модератор (айде малко да ги защитя, да има интрига) - не можеш да казваш кой какви критерии да има.... Но... в правилата е казано ясно, и можеш да ползваш тях за да натриваш периодично няколко носа, ако ти прави кеф. Аз съм го правил веднъж и беше яко...
6. Симпатията не е нещо лошо - сам разбираш, че няма как всички да са симпатични на всички. Бъди над нещата и гледай от високо, на тези, които са ниско.... Ей каква мъдра мисъл, поздравявам те с нея...
и за Писобела - ако изкарам от скайпа ти доста, ще те черпя спрайт....
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Навита съм. Ама ще се разочароваш, тоест няма да изкараш нищо предполагам... 

Аз бих предложила да се подменят емотиконките - прекалено са безизразни
Разгледайте тук; в лявата колона на страницата са подредени по категории
"Imagination is more important than knowledge. For knowledge is limited to all we now know and understand, while imagination embraces the entire world, and all there ever will be to know and understand."
— Albert Einstein
— Albert Einstein
Имам един технически въпрос: като си влязох в профила, за да го освежа, с оглед на общото развитие на форума
се оказа, че има ограничения при въвеждането на "неприятел". За разлика от "приятел", където можеш да посочиш, когото си решиш, в "неприятел" не може да посочиш модератор, а при мен нещата така се получиха, че единственият достоен за тази моя рубрика е модератор. Защо така? За да има баланс, реших, че модовете са по-друго племе и изтрих единствените си "приятели", защото също бяха модератори...
Та, ограничението случайно ли е или нарочно и ако второто - защо?
Та, ограничението случайно ли е или нарочно и ако второто - защо?
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Предполагам,че е нарочно, щото ако има някакви съобщения и новини и предупреждения от Модератор, то да можеш да ги видиш
Тоест на "ръководния екип" да не можеш да му пропускаш всякаквите такива ВАЖНИ съобщения 

Аха, ясно и логично! Благодаря!
Поздрави с: http://www.youtube.com/watch?v=MBW5a77w ... re=related
Поздрави с: http://www.youtube.com/watch?v=MBW5a77w ... re=related
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
За нищо
Пак заповядай
И мерси за хубавия поздрав
И мерси за хубавия поздрав

-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Hi guyz!
Много ме чопли един въпрос. Има ли начин при избирането на "Виж активните теми" да ми се показват единствено такива от раздели, които лично ме касаят?
С други думи, кво ме интересуват тревогите на разните му там факултети, различни от моя?... (примерно)... Предполагам, сте наясно, че определени хора usually не четем определени раздели... така че има ли начин да ни улесните? 
Много ме чопли един въпрос. Има ли начин при избирането на "Виж активните теми" да ми се показват единствено такива от раздели, които лично ме касаят?
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Бутона "Виж нови мнения" ти вади теми, в които си писала и има нови мнения след твоето. Това става ли?MERCES_LETIFER написа:Hi guyz!
Много ме чопли един въпрос. Има ли начин при избирането на "Виж активните теми" да ми се показват единствено такива от раздели, които лично ме касаят?С други думи, кво ме интересуват тревогите на разните му там факултети, различни от моя?... (примерно)... Предполагам, сте наясно, че определени хора usually не четем определени раздели... така че има ли начин да ни улесните?
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Не. Не виждам никаква разлика.