Мнения за модераторския екип
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
Re: Мнения за модераторския екип
Подкрепям.Съжалявам,Ники,но чак на мен ми става обидно като ти чета постовете(и др.)напоследък.Разбрахме,че "не цепиш басма никому",но поне спазвай някакъв приличен и възпитан тон,ние - простосмъртните потребители - не сме по-нисши същества от теб,че да се стараеш постоянно да унижаваш. 

- GENERALISIMUS
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно Инженерство (СИ)
- Курс: първи
Е, недейте така. Просто понякога превърта и говори разни неща... 
Легенда:
понякога = винаги
разни неща = глупости
Легенда:
понякога = винаги
разни неща = глупости
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Правилно казваш - аз затова предлагам заслужена пенсия и отдих, да не се хаби.GENERALISIMUS написа:Е, недейте така. Просто понякога превърта и говори разни неща...
Легенда:
понякога = винаги
разни неща = глупости
Аз като превъртя, никой не страда от това, не е честно като превърти някой друг, всички да страдат.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
-
rogertaylor
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Международни отношения
Благодаря много за медийната изява.И сега, малко в стил Оскарите...
Искам да благодаря на мама, тат...опа, не чак толкова стил Оскарите
Но все пак благодаря 
Искам да благодаря на мама, тат...опа, не чак толкова стил Оскарите
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ей тва е човек, който стои зад думите си и отговаря за постъпките си. Това е пример за човек, който си носи последствията от стореното и казаното.
Мисля освен оскар, да му дадем и заслужена почивка от горе-описаните изяви, в качеството му на човек с особени права. Ей така - за разтуха.
Аман от клоунски изпълнения, и аз обичам цирка, но стига да не страдат невинни животни докато го гледаме, ако ме разбирате накъде бия.
Мисля освен оскар, да му дадем и заслужена почивка от горе-описаните изяви, в качеството му на човек с особени права. Ей така - за разтуха.
Аман от клоунски изпълнения, и аз обичам цирка, но стига да не страдат невинни животни докато го гледаме, ако ме разбирате накъде бия.
-
rogertaylor
- Летописец Виртуоз
Kristo написа:Ей тва е човек, който стои зад думите си и отговаря за постъпките си. Това е пример за човек, който си носи последствията от стореното и казаното.
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Не ми е лесно този път да не подкрепя Kristo! Допълнителни доказателства в няколко "перепалки" между мен и този конкретен модератор във форума. Има и доста по-груби неща, както знаят и други...
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Тук можем да добавим и заплахи за лична саморазправа, не само към мен лично, но и към безброй много потребители на форума. Аз лично съм бил заплашван не само лично, но и пред трети лица в скайп.
Не мисля, че този модератор е в правото си да оправя заплахи, да уронва престижа на потребителите и да модерира при такива условия, в които налага пълно подчинение и цензурира инакомислещите. Това положение е нетърпимо в абсолютно никой форум. Настоявам другите модератори да го отстранят от екипа си, без да зачитат приятелските си отношения с него и безпристрастно да оценят фактите. Факти, подкрепени от доказателства, и мнения на един куп потребители.
Настоявам лицето, да се извини публично за думите и държанието си на засегнатите страни и да му бъдат отнети правата.
Вярвам, все пак, че накрая ще има справедливост.
Не мисля, че този модератор е в правото си да оправя заплахи, да уронва престижа на потребителите и да модерира при такива условия, в които налага пълно подчинение и цензурира инакомислещите. Това положение е нетърпимо в абсолютно никой форум. Настоявам другите модератори да го отстранят от екипа си, без да зачитат приятелските си отношения с него и безпристрастно да оценят фактите. Факти, подкрепени от доказателства, и мнения на един куп потребители.
Настоявам лицето, да се извини публично за думите и държанието си на засегнатите страни и да му бъдат отнети правата.
Вярвам, все пак, че накрая ще има справедливост.
-
rogertaylor
- Летописец Виртуоз
Сега съм на работа и нямам време да отговоря, но специално на това ще отговоря като се прибера.Kristo написа:...
- pi4
- Легендарен флуудър
Не искай невъзможни неща.Все пак тук има само и единствено 2 критерия,за да си мод-да си от компанията им и да си метълист и/или рокаджияKristo написа: Настоявам другите модератори да го отстранят от екипа си, без да зачитат приятелските си отношения с него и безпристрастно да оценят фактите. Факти, подкрепени от доказателства, и мнения на един куп потребители.
Шъ спомена тука няколко мода...и аз с факти,за да няма сърдити,макър че няя да търся цитати щот ме мързи,но аз много добре помня кой кво е писал.
1-Ise_Spirit-според мен точно това момиченце е мод,който най-малко си върши работата
-Толерира арогантността и простотията на метълистите към останалите
-идиотщини от сорта на"евтаназия на чалгарите"и други такива,които не е нужно да изброявам,си стоят така уж незабелязани от драгата правистка(язък че точно тва учи),докато ако има нещо от другата страна се трие със скоростта на светлината
-напоследък почна да ми трие мнения,които дори са по темата,не са заядливи или нещо от сорта.Трие наред
-заключва значими теми,като например за турнето на пайнер.Питам я защо-ами темата не била с организационна цел
Тази мод е повече от пристрастна в работата си,затва смятам,че не е за тази дейност.
Какви правистки и психоложки-метълистки има тука...направо родени за тези професии...
2-Bloodkava Countess-сякви обидни неща,за които може да се сети човек ги е изрекла по мой адрес.И не само по мой!Вярно,спряла е в последния месец,ама такива неща не се забравят.Беше повела дружката си Търговецът на кристал на кръстоносен поход...страшна работа беше...и то защо...аз тез двечките изобщо не ги познавам,даже никовете им не знаех,не съм ги обиждал,но понеже са хипер възпитани си позволяват прекалено много!И то изцяло по тяхна инициатива!
Видяхте всеобщото мнение за 3- roger и знайте,че Bloodkava Countess му е първа фенка.Някъде четох нейно мнение,че той й е любимият й потребител,щото "от всеки негов пост може много да научиш".хахах да научиш,но какво обаче...кой каквито ценности има...Пожелавам си,ако чувам в бъдеще от някой че съм "жалка особа",както ме нарече тази психоложка-метълистка,да е от индивиди с нейната ценостна система и от нейните поддръжници...
Да вземат да ги махнат тия тримата убавци,никой не е длъжен да им търпи липсата на възпитание тука

http://andreasite.eu/
http://payner.bg/
http://planeta.tv/
http://store2.data.bg/emiliafans/
http://www.kamelia-online.com/
Иванина-най-достойна да спечели Big Brother4
9.12,зала 1 на НДК,19ч.-7 години Планета тв
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
В думите на пича има известна доза истина
Особенно за модераторите, дето понастоящем не са свързани с СУ по никакъв начин.
Но от друга страна, това е най-вече фенски поддържан форум, който не трябва да бъде представителна извадка.
Особенно за модераторите, дето понастоящем не са свързани с СУ по никакъв начин.
Но от друга страна, това е най-вече фенски поддържан форум, който не трябва да бъде представителна извадка.
medicate, medicate
- вечен студент
- Форумозавър Рекс
- Специалност: философия (СУ)
В Интернет има много форуми. Ако някой не харесва даден форум, просто не би трябвало да пише в него. Ако аз се почувствам засегнат от модератор в този форум, просто ще спра да го посещавам.
По тая логика тука няма да останат потребители... Ше си има само администратори и модератори.вечен студент написа:идиотщини от сорта на"евтаназия на чалгарите"и
В Интернет има много форуми. Ако някой не харесва даден форум, просто не би трябвало да пише в него. Ако аз се почувствам засегнат от модератор в този форум, просто ще спра да го посещавам.
Пък и тва е форум - служи на потребителите, за да дискутират по разнообразни проблеми. Колкото по-различни са мненията, толкова е по-интересно във форума. Мене лично едно свястно мнение и 10 двайсет последователни съгласявания с него биха ми били безумно скучни!
та ... Преврат! На оръжие... Нека свалим нетолерантните чистачи на смислени постове.... Всъщност малко преувеличих. Ако бъдат смъмрени и обещаят, че повече няма да правят така, смятам, че проблемът ще бъде решен и всички ще са доволни...
la douleur exquise
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Искам раздел!
Не!
НАСТОЯВАМ да ми се даде като за начало поне ФКНФ...
(ами че бива ли да съм глобален мод без раздел!)
Тъй. По развихрилия се спор rogertaylor/Kristo:
Не ми е работа да определям чии права да бъдат премахнати (нито съм убедена доколко това е правилната мярка), но не мога да не отбележа, че в поста на Кристо има голяма доза истина!!!... Съжалявам, че го казвам, но в някои от мненията на rogertaylor се наблюдава откровена агресия, арогантност, избухливост и глупост! За директните обиди пък да не говорим!!..
Евала на Кристо, че се е постарал да ги изведе на едно място, защото, предполагам, някои за пръв път виждат rogertaylor в такава светлина!
Аааа! Апелирам към всички потребители: когато някой ви дразни, просто го игнорирайте, вместо разпалено да сипете ругатни в стремежа си да бъдете оригинални! ПРОСТО ГО ИГНОРИРАЙТЕ! Хем ще си спестите нервни клетки, хем няма да се получават ситуации като тази!
(и за да не звучи кухо това, което казвам, ще дам пример с темата "Размисли и страсти с Бетон", където rogertaylor НАИСТИНА прекали!!!)
Не!
НАСТОЯВАМ да ми се даде като за начало поне ФКНФ...
(ами че бива ли да съм глобален мод без раздел!)
Тъй. По развихрилия се спор rogertaylor/Kristo:
Не ми е работа да определям чии права да бъдат премахнати (нито съм убедена доколко това е правилната мярка), но не мога да не отбележа, че в поста на Кристо има голяма доза истина!!!... Съжалявам, че го казвам, но в някои от мненията на rogertaylor се наблюдава откровена агресия, арогантност, избухливост и глупост! За директните обиди пък да не говорим!!..
Евала на Кристо, че се е постарал да ги изведе на едно място, защото, предполагам, някои за пръв път виждат rogertaylor в такава светлина!
Аааа! Апелирам към всички потребители: когато някой ви дразни, просто го игнорирайте, вместо разпалено да сипете ругатни в стремежа си да бъдете оригинални! ПРОСТО ГО ИГНОРИРАЙТЕ! Хем ще си спестите нервни клетки, хем няма да се получават ситуации като тази!
forum =/= life
Я, порастнете!
Колежке, пише се "пораснете"
Пора
Я, порастнете!
Колежке, пише се "пораснете"
Пора
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart