Изневерявате ли?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- rachence
- Паисий
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: Изневерявате ли?
Бе аз знам,че за да има действие, първо трябва да протече мисъл някаква в мозъка 
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Има хора, за които това да си влюбен в друг е много по-сериозно от действителната изневяра.
Да, може би не можем да го категоризираме като изневяра, но... то рано или късно довежда или до раздяла, или до.. ами до изневяра.
(Не изключвам възможността да има изключения, разбира се)
Да, може би не можем да го категоризираме като изневяра, но... то рано или късно довежда или до раздяла, или до.. ами до изневяра.
(Не изключвам възможността да има изключения, разбира се)
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- renesanz
- Легендарен флуудър
ми не,не е задължително да води до нещо изобщо. 
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
Хммм,и аз това се зачудих.Един мъж,ако е истински влюбен в приятелката си,колкото и лисици да се въртят около него,просто няма да ги забележи и да им обърне внимание...Поддаде ли се,вината си е изцяло негова.renesanz написа:че какво са виновни жените? който иска винаги намира начин и оправдание. най-вече оправдание...

- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Един мъж,ако е истински влюбен в приятелката си,колкото и лисици да се въртят около него,просто няма да ги забележи и да им обърне внимание...[/quote]
Дали? Нещо не съм много сигурна, колкото и да ми се иска да вярвам в това...
Дали? Нещо не съм много сигурна, колкото и да ми се иска да вярвам в това...
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Е да, ама ти не си мъж..
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Грух грух 
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Не всички са свине, но и не винаги изневярата ги прави такива. Принципно е доказано, че мъжете изневеряват повече от жените, което не значи, че всички мъже изневеряват, нито че всички жени са светици. Но ти можеш ли да си сигурна 100%, че той ти е верен? Аз не бих могла, което не ми пречи да го обичам и да допускам, че ми е верен. По-тъпо би било от негова страна да ми признае, че някога ми е изневерил веднъж, но не значи нищо и тн. Еми хубаво, като не значи нищо е по-добре да не знам, за да не се налага да преглъщам гордостта си и да му прощавам. Изневярата, която не бих могла да приема при никакви условия е паралелна връзка с някоя друга. Едно е един път да ти изневери в пияно състояние, на някой купон, и да ти каже, че няма никакво значение, друго е да има паралелна връзка и да каже, че няма никакво значение. Не знам дали ме разбрахте... Просто човек никога не може да е категоричен..Mira написа:Това,че са мъже не ги оправдава.Вярвам,че не всичките са свине
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Оле, хора, вярно, че нямам много време за губене в момента, ама не можах да се сдържа. Какъв ви е проблемът?
Най-вече, какво лошо има, ако вашият човек гледа? Той като е с вас, да не е ослепял? Аз щях да се притесня, ако не поглеждаше други жени. Друг е въпросът да съумее да си остане само с погледите, понеже много мъже тълкуват свободата като свободия. Но и да ви изневери - каква е драмата? Случило се е - не може да се каже, че нещо е зависило от вас - и на синджир да го вържете, пак ще намери начин да кръшне, ако му е такъв мерак. И обратно - колкото и свободен да се чувства във връзката ви, ако тя наистина има значение за него и, най-вече, ако уважава себе си и вас, няма да залитне.
Като отпочнете едни хипотетични ситуации - "ама той... ама аз... ама те другите..." В тоя ред на мисли - другите да се навъртат колкото си искат около предполагаемия него, аз съм му гласувала доверие, както и той на мен.
Да изневериш някому, означава да не го уважаваш - това е най-страшното в една изневяра, оставете настрана физическия акт. А вие не можете насила да накарате някой да ви уважава, така че тия 30 страници теории по темата ми се виждат много безмислени.
* Започвам да си мисля, че съм или жената-мечта, или жената-кошмар. Зависи от мъжа до мен.
Най-вече, какво лошо има, ако вашият човек гледа? Той като е с вас, да не е ослепял? Аз щях да се притесня, ако не поглеждаше други жени. Друг е въпросът да съумее да си остане само с погледите, понеже много мъже тълкуват свободата като свободия. Но и да ви изневери - каква е драмата? Случило се е - не може да се каже, че нещо е зависило от вас - и на синджир да го вържете, пак ще намери начин да кръшне, ако му е такъв мерак. И обратно - колкото и свободен да се чувства във връзката ви, ако тя наистина има значение за него и, най-вече, ако уважава себе си и вас, няма да залитне.
Като отпочнете едни хипотетични ситуации - "ама той... ама аз... ама те другите..." В тоя ред на мисли - другите да се навъртат колкото си искат около предполагаемия него, аз съм му гласувала доверие, както и той на мен.
Да изневериш някому, означава да не го уважаваш - това е най-страшното в една изневяра, оставете настрана физическия акт. А вие не можете насила да накарате някой да ви уважава, така че тия 30 страници теории по темата ми се виждат много безмислени.
* Започвам да си мисля, че съм или жената-мечта, или жената-кошмар. Зависи от мъжа до мен.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Amellie
- Постоянно присъствие
Хм,хм...а какво точно имате предвид под "изневяра"? Защото аз открих, че съм адски задръстена, тъй като не приемам т.нар. SWING PARTIES за нещо съвсем нормално...
Не вийте, псета, аз не съм видение,
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Именно. И въпреки всичко, съжалявам, че понякога издребнявам за разни глупости...Да изневериш някому, означава да не го уважаваш - това е най-страшното в една изневяра, оставете настрана физическия акт. А вие не можете насила да накарате някой да ви уважава, така че тия 30 страници теории по темата ми се виждат много безмислени.
Колкото по темата - не, не изневерявам. Нямам нито физическата, нито психологическата нужда да го правя. Явно съм си намерила точни човек просто.
Пожелавам и на другите това .
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
И преди съм казвала,че нямам приятел-мъж,за когото да знам,че е изневерил на момичето си,за сметка на това имам много приятелки-жени,които са изневерявали на половинките си...И всъщност моята теза беше,не кой колко изневерява и в какво животно го превръща това,а че не другата жена е изцяло виновна,ако мъжът ти се поддаде и кръшне с нея.Даже съм склонна да я приемам за жертва,защото никъде в условието на задачата не е казано,че тя е наясно с връзката на въпросния тип.Малко мъже биха си признали на мацката,която искат да забият,че са обвързани.Тогава тя каква вина има???И това,че някоя друга Му прави мили очи извинява ли Го,че няма достатъчно воля и както споменахте - уважение към своята,та не може просто да си каже "Ок,бива я,но имам до себе си най-доброто,друга не ми трябва"???Оххх,това,което се опитвам да кажа е,че ако моят мъж кръшка не бих обвинила другата жена,само той е виновен,че се е поддалДъждът върху лицето написа:Не всички са свине, но и не винаги изневярата ги прави такива. Принципно е доказано, че мъжете изневеряват повече от жените, което не значи, че всички мъже изневеряват, нито че всички жени са светици. ..Mira написа:Това,че са мъже не ги оправдава.Вярвам,че не всичките са свине

всички изневеряват ако им се отдаде подходяща възможност, тези които не са явно още са нямали такава.