1-Кога за първи път сте чули метъл?Запали ли ви някой?
Не помня кога, стар човек съм вече

Общо взето сам се запалих, най-вече покрай Металика.
2-Има ли зле въздействащо влияние към подрастващите индивиди?Нормално ли е млад човек,особено госпожица да слуша death metal?Или къвто и да е там метъл,според вас?
Човек каквото сам си направи никой не може да му го направи. Ако някой има склонност към затъпяване, депресии, самоубийства, агресия или неинтелигентна простотия (защото различавам и интелигентната такава

), това си е негов проблем, а не на музиката.
И да, нормално е млад, стар, госпожица, господин, госпожичка или господинче да слушат каквото си иска. Не е моя работа да им казвам какво да слушат.
3-Има ли някаква особена разлика между метъл и рок?
Това е все едно да питаш има ли разлика между клас "птици" и семейство "чайкови". За непросветения пи4 ще кажа, че рокът е събирателно понятие за много видове рок, както и основа за всички видове метъл, които са доста и хората, които обичат да класифицират, измислят нови поджанрове с такава скорост, че не мога да им смогна.
4-На какво учи феновете си Slipknot?
Не знам, те частни уроци ли дават нещо?

Не слушам Slipknot.
5-Защо според вас този стил се слуша най-малко на Балканите?
Откъде си черпиш статистиката? Май не е точно така, както казваш. Забелязал ли си, че в България идват все повече известни рок и метъл групи, а не както преди - по една до две на година, както и че вече има поне 2 и половина ефирни рок-радиа с национално покритие (Z-Rock, Star FM както и Радио 1, ама то май не е само рок), без да броим Тангра Онлайн?
6-Мислите ли,че метълите имат глас?Или по-скоро за друго се борят те?
Не разбирам въпроса, би ли пояснил?
7-В какво възпитава този стил?Опишете типичния представтител.
Не знам, аз музиката рядко я слушам с възпитателна цел, по-скоро се стремя да получа естетическа наслада. Иначе като цяло основното послание на рока е бунтът, индивидуализмът, непримиримостта и прочие, но това естествено не важи за всички представители.
8-Защо няма музикална метъл тв? Или поне аз не съм чувал?
Предполагам, че имаш предвид България - ами доколкото знам наистина няма изцяло метъл телевизия, защото народът е прост и иска нещо по-лесносмилаемо като поп-фолка. Полуфабрикат, серийно производство във фабриката Пайнер и други подобни. Допринася и вродената ориенталска жилка във всички нас. И в мен я има, но аз я задоволявам с по-интелигентни ориенталски музикални произведения
9-Някога ще бъде ли по-разпространен метълът?
Не знам, не съм Нострадамус. Погиката подсказва, че ще има времена, когато ще е по-разпространен и такива, когато ще е по-малко разпространен.
10-Каква е причината този стил да е с най-малко почитатели?
Каква е причината да задаваш малоумни и некоректни въпроси?