pi4 написа:Познайте кои двама са гласували "Напълно позитивно"
И аз също
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
pi4 написа:Познайте кои двама са гласували "Напълно позитивно"

dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
Когато излезе,но без да искам,защото си е разпространен навсякъде.Слушам го от 12 класcamel написа:Кога са чули за пръв път поп - фолк песен?
Твърдо неcamel написа:С какви впечатления са за поп фолка и най - вече...има ли зле възпитаващо действие поп - фолка върху подрастващите индивиди.
Нищо общо нямаcamel написа:Също така поп - фолк и чалга едно и също ли е?
Имам страшно много любими,най-омразните са ми като цяло на изпълнителите от фен тв,както и на глория,есил дюран,десиславаcamel написа: Да чуем и любима поп - фолк песен? А ако няма коя е най - омразната такава песен?
Поп-фолкът(музиката на Пайнер)е най-качествената музика в музикалната история на светаcamel написа: И най - важното...възприемате ли поп - фолка за качествена музика или само за музика, създавана, за да весели масите?
Първо не се слуша само на Балканите,щото дават клипове на Пайнер и по MTV,второ всички чужденци са възхитени от Телевизия Планета,от клиповете,от красотата на певиците,от таланта им и тн...camel написа:А да...и защо този стил все още е слушан само на Балканите? Може ли да споделите впечатления на европейци, които са имали неудоволствието/ удоволствието да се докоснат до този тип музика. В интерес на истината познавам един американец, който беше ужасен от поп - фолка и повече не искаше да стъпи в чалга клубове, но...всеки с мнението си.
Момченце пълно е с талантливи пайнеркиcamel написа:И още нещо...мислите ли, че поп - фолк изпълнителите имат музикален талант или просто умеят да манипулират мутрите, кухите мацки и момченцата, плакнещи очи по тях.
На естетикаcamel написа: На какво възпитава този стил музика?
Не харесвам песните на азис,но понеже много харесвам тази си черта,че винаги съм обективен,независимо дали нещо ми харесва или неcamel написа:Какво помогна на Азис да стане 21 - вият най - велик българин според класацията на БНТ "Великите българи"?
Лъжецcamel написа:Доста са въпросите и се надявам наистина да се получи хубава дискусия. Пускам темата с тази идея, а не да дразня някого и да се карам с някого във форума. В интерес на истината, отдавна се отказах от тази идея.
И какво те разочарова?И аз имам от тях,много са печени и земни и триматаcamel написа:Бтв едно време, когато слушах чалга, бях запален фен на Камелия. Още пазя автографа от нея, въпреки че сега хич не я харесвам. Иначе имам автографи и от Райна и Константин.
Чалгарcamel написа: Любимо парче - "Тигре, тигре" и Дарт Вейдър Кючек...ааааа...също така и "Рибна фиеста" на Валдес. Класика![]()

dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
Естественоcamel написа:СТРАХОТНО СЕ РАДВАМ, ЧЕ НЕ МЕ ХАРЕСВАШ.
И какво?Аз пък снощи бях при учителката си по френски от училище.Жената се разплака,каза,че не е имала такъв ученик като менcamel написа: В интерес на истината името, което съм си създал в университета (и поне сред преподаватели и студенти във ФФ) е това, от което се ръководя и това, което ме радва.

не, без цитатиcamel написа:Поздрав за Angel (никога не определям напълно хората според музикалните им предпочитания. Познавам се с доста хора, които слушат поп - фолк, и с всичките съм в добри отношения. Никой от тях обаче не ми налага вкусове. А що се отнася за теб - имам само добри впечатления.)
http://zazz.bg/play:d31d4a3a
(една от любимите ми поп - фолк балади. Винаги, когато я слушам, си припомням за старото време от 7 - 8 клас.)
А pi4 e тъп съвсем не затова, че слуша поп - фолк. Да приготвям ли цитатите?