СОЦИОЛОГИЯ
Модератор: Плазмодий
- FireBlade
- В началото бе словото
Re: Социология - 1 курс
Обещаното инфо трябва да сте получили на e-mail-ите си..а да ви питам седмичната програма ,кога ще я обявят..на сайта на ФФ има седмична програма само че за 2007/2008г. Чакаме новата,ако някой има инфо да пише

- NeverForget`
- В началото бе словото
- Специалност: социология
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Аз видях една програма във сайта на Философкия факултет за Социология 08/09,но не знам :^)
For me, music and life are all about style.
- FireBlade
- В началото бе словото
Е дай линк тогава,please,защото аз виждам само 07/08 навсякъде
Ако някой не е получил инфо на имейла си, но пък влиза тук ще копна информацията от сайта на ФСС за откриването на учебната година.
Откриване на учебната година
Откриване на учебната 2008-2009 година за целия Философски факултет – 1 октомври 2008 г., от 13.00 ч., 65 аудитория, Южно крило, ет. 3, Ректорат.
Откриване по специалности:
* Философия - 1.10.2008 г., 14.00 ч., 41 ауд., Южно крило, ет. 2, Ректорат;
* Психология - 1.10.2008 г., 14.00 ч., 21 ауд., Южно крило, ет. 1, Ректорат;
* ПА - 1.10.2008 г., 14.00 ч., ауд. 65, Южно крило, ет. 3, Ректорат;
* Социология - 1.10.2008 г., 15.00 ч., 400 ауд., бл. ІV, ет. 4, бул. “Цариградско шосе” 125;
* Политология - 1.10.2008 г., 15.00 ч., 300 ауд. бл. ІV, ет. 3, бул. “Цариградско шосе” 125;
* Европеистика - 1.10.2008 г., 15.00 ч., 406 ауд.,бл. ІІ, ет. 4, бул. “Цариградско шосе” 125;
* Културология - 1.10.2008 г., 15.00 ч., 54 ауд., бл. І, ет. 5,бул. “Цариградско шосе” 125;
* БИН - 1.10.2008 г., 15.00 ч., 45 ауд., бл. І, ет. 4, бул. “Цариградско шосе” 125.
Откриване на учебната година за целия университет – 1 октомври 2008 г., от 11.00 ч., Аула.
Успех, колеги, ще се видим там.
Откриване на учебната година
Откриване на учебната 2008-2009 година за целия Философски факултет – 1 октомври 2008 г., от 13.00 ч., 65 аудитория, Южно крило, ет. 3, Ректорат.
Откриване по специалности:
* Философия - 1.10.2008 г., 14.00 ч., 41 ауд., Южно крило, ет. 2, Ректорат;
* Психология - 1.10.2008 г., 14.00 ч., 21 ауд., Южно крило, ет. 1, Ректорат;
* ПА - 1.10.2008 г., 14.00 ч., ауд. 65, Южно крило, ет. 3, Ректорат;
* Социология - 1.10.2008 г., 15.00 ч., 400 ауд., бл. ІV, ет. 4, бул. “Цариградско шосе” 125;
* Политология - 1.10.2008 г., 15.00 ч., 300 ауд. бл. ІV, ет. 3, бул. “Цариградско шосе” 125;
* Европеистика - 1.10.2008 г., 15.00 ч., 406 ауд.,бл. ІІ, ет. 4, бул. “Цариградско шосе” 125;
* Културология - 1.10.2008 г., 15.00 ч., 54 ауд., бл. І, ет. 5,бул. “Цариградско шосе” 125;
* БИН - 1.10.2008 г., 15.00 ч., 45 ауд., бл. І, ет. 4, бул. “Цариградско шосе” 125.
Откриване на учебната година за целия университет – 1 октомври 2008 г., от 11.00 ч., Аула.
Успех, колеги, ще се видим там.
- FireBlade
- В началото бе словото
Официално облекло е препоръчително за снимки

ти сериозно ли бе? 
- FireBlade
- В началото бе словото
Е така пише 
да го духат ше си ходя както си искам. мразя да ходя с костюм а единствения който ми става е от бала обаче е помярско да ходя с него за тфа къш 
- tsarevna
- В началото бе словото
- Специалност: педагогика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Re: Въпрос към студентите по социология
Здравейте!
В момента съм втори курс педагогика и смятам следващата година да запиша втора специалност социология или философия. Въпросът ми е каква е продължителността на втората специалност? Старателно се порових във форума и до колкото разбрах, точно толкова, колкото и ако я бях записала като първа, т.е. 4 години. Значи втората специалност ще я завърша 2 години след бакалавърската степен педагогика. И започвам заедно с новите първокурсници, които ще дойдат догодина. Правилно ли съм разбрала?
Другото ми питане... за тънката разлика между втора и нова специалност. Каква ще бъде разликата между моята програма и между тази на колегите, на които специалността им е първа? Ще има ли изобщо някаква разлика? Защото щом се води като 'втора' би трябвало предметите да са по-малко на брой или с по-малко съдържание, нали така? Ако е същата, тогава това е 'нова' специалност, т.е. напълно съм равнопоставена с колегите, които са я записали като първа и в дипломите ни накрая няма да има разлика. На прав път ли съм?
В момента съм втори курс педагогика и смятам следващата година да запиша втора специалност социология или философия. Въпросът ми е каква е продължителността на втората специалност? Старателно се порових във форума и до колкото разбрах, точно толкова, колкото и ако я бях записала като първа, т.е. 4 години. Значи втората специалност ще я завърша 2 години след бакалавърската степен педагогика. И започвам заедно с новите първокурсници, които ще дойдат догодина. Правилно ли съм разбрала?
Другото ми питане... за тънката разлика между втора и нова специалност. Каква ще бъде разликата между моята програма и между тази на колегите, на които специалността им е първа? Ще има ли изобщо някаква разлика? Защото щом се води като 'втора' би трябвало предметите да са по-малко на брой или с по-малко съдържание, нали така? Ако е същата, тогава това е 'нова' специалност, т.е. напълно съм равнопоставена с колегите, които са я записали като първа и в дипломите ни накрая няма да има разлика. На прав път ли съм?
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: СОЦИОЛОГИЯ
Време е 1 курс да се влеят в "общия поток", така че сливам темите

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- ^EnitA^
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Въпрос: Важно ли е да си добър по математика, за да се справяш със социологията?
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Здравейте, колеги ! Искам да ви попитам някой от вас ползва ли програмата SPSS за статистически анализи и всичките му там други функции, да има някой запознат по-навътре с функциите и начина на работа с въпросната програма
Чудя се дали да си я търся специално или да разчитам на по-ограничените функции на Ексела, защото ще ми се наложи да правя някои статистически таблици и анализи, обаче честно казано имам само бегли знания за някои статистически методи, да не кажа съвсем никакви
И ако въпросната статистическа програма е сложна за работа, май по-добрият вариант ще е да се задоволя с Ексела, вие как мислите
Като птичка в небесата 
- wtf
- Драскач
- Специалност: Социология
^EnitA^,
аз съм само първи курс социология и следователно може би не съм най-подходящия човек, който да отговори на въпроса ти, но принципно математиката ти е нужна дотолкова, доколкото да се справяш със статистиката. Нямаш части висша математика или нещо подобно.
аз съм само първи курс социология и следователно може би не съм най-подходящия човек, който да отговори на въпроса ти, но принципно математиката ти е нужна дотолкова, доколкото да се справяш със статистиката. Нямаш части висша математика или нещо подобно.
I speak sarcasm as a second language.
FireBlade написа:Форума е яко умрял![]()
Май още важи това...Трамвай 18...
- wtf
- Драскач
- Специалност: Социология
Eh?lisichora написа:FireBlade написа:Форума е яко умрял![]()
Май още важи това...Трамвай 18...![]()
![]()
I speak sarcasm as a second language.