nz otdavna ste pisali tuk za nego is eo4udih 4e nqkoi tolkova mn e ispisal ... nqkoi da iska da si sformira teatralna grupa btw?
Театър
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- gorocvet
- В началото бе словото
- Специалност: psihologiq
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Театър
zorbas legolasko kakto sam s e nari4a ili kazano ina4e zaro...
edin dosta stranen tip talantliv no nadmenen leko ...
nz otdavna ste pisali tuk za nego is eo4udih 4e nqkoi tolkova mn e ispisal ... nqkoi da iska da si sformira teatralna grupa btw?
ако няма къде да отидеш - ела на себе си!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Първо, добре дошъл
Второ, не е Леголаско (
), а Николаско, но това, всъщност, е без значение.
Трето, това за трупата звучи добре, но ми изглежда невъзможно, ако е базирано на гол ентусиазъм. Имаш ли конкретни идеи?
И, четвърто и последно, кирилицата в този форум е задължителна, затова те предупреждавам, че всяко следващо мнение, написано на латиница, ще бъде изтрито от мен или колегата Боромир (зависи кой пръв го види
), колкото и да са ни кът театралните фенове и разбирачи.
Трето, това за трупата звучи добре, но ми изглежда невъзможно, ако е базирано на гол ентусиазъм. Имаш ли конкретни идеи?
И, четвърто и последно, кирилицата в този форум е задължителна, затова те предупреждавам, че всяко следващо мнение, написано на латиница, ще бъде изтрито от мен или колегата Боромир (зависи кой пръв го види
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- gorocvet
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
хах съжалявам не знаех
... за името на з* все ми е тая, дано не съм го убидила илида не си му казала 4е ще ми с е сърди до живот ... за групата .. а з съм новак така или иначе тук и едно от нещата с които истински ми се занимава- д а това е театъра.. в случая просто вметнах ,з а да проверя има ли желаещи... иначе хъс и идеи колкото щеш стига да се намерят хора и място за реализация...

-
Art[less]
- Пишете, о, братя
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Ориентирай се към някоя студия.
В зависимост от това какво имаш за цел - да се готвиш за изпити, да играеш на сцена, просто да се забавляваш в свободното си време...(и студия ще ти предложа)
Мнооого ме е яд за тазгодишния прием в НАТФИЗ, но тази тема ще я оставя настрани.
Иначе, аз съм желаеща. Винаги.
Театър ли е, бройте ме!:)
В зависимост от това какво имаш за цел - да се готвиш за изпити, да играеш на сцена, просто да се забавляваш в свободното си време...(и студия ще ти предложа)
Мнооого ме е яд за тазгодишния прием в НАТФИЗ, но тази тема ще я оставя настрани.
Иначе, аз съм желаеща. Винаги.
- gorocvet
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
тазгодишния натфиз фест .... хехе ... имам много какво да кажа... а з ли4но с е изложих... студия си имам тоест група една .. искам да направ не6то и су ако мога д а намеря некви хора , имам си понятие кжо е д а играе6 на сцена тъй че не съм се хванала от гората... идеите и реализацията зависи от хората които с е съберат , от техните йелания и характери ... все пак в театъра говорим з а екип
- gorocvet
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
ем незнам какво точно имаш предвид под студия но от години съм в театрално СТУДИО
"ТЕДИ"
и съм мн доволна по принцип , ти занимавала ли си с е и по какъв начин?
и съм мн доволна по принцип , ти занимавала ли си с е и по какъв начин?
-
Art[less]
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
'Ай' да не ми се заяждаш за грамотността, че неІзнам.
Реших, че може да се познаваме, но явно не се. Със здраве!
Реших, че може да се познаваме, но явно не се. Със здраве!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Пооо-полека, какво заяждане, що чета тук? Ако е имало такова някъде между редовете, моля за мир и братска любов между потребителите. Може и да не е братска, но не искам да ме обвинят, че пропагандирам нещо, дето не е за този раздел.
След като уточнихме това (да бъде волята ми, впрочем), да питам - ходихте ли на нещо от Панаира на куклите? Как ви се струва? Има потресаващо добри неща - официално съм влюбена в спектакъла "Drums for dance(s)" и, най-вече, в хората, които са направили подобно нещо. Изобщо, дотук май двата полски спектакъла бяха гвоздейчета, при все, че и "Моцарт препостеросо" беше страхотна работа, брилянтен моноспектакъл, съчетаващ пантомима, буфонада и разнообразни кукли с невероятна игра и, естествено, музиката на Моцарт. Има и още, и още, и... още... но няма да ви отегчавам тук. На 20-ти заралии играят "Красавицата и звяра", гарантирам, че ще добро. И, естествено, "Голямото кихотене" утре вечер, но за него няма да кажа и думичка, защото вече ще решите, че съм сбъркана. И няма да грешите...
След като уточнихме това (да бъде волята ми, впрочем), да питам - ходихте ли на нещо от Панаира на куклите? Как ви се струва? Има потресаващо добри неща - официално съм влюбена в спектакъла "Drums for dance(s)" и, най-вече, в хората, които са направили подобно нещо. Изобщо, дотук май двата полски спектакъла бяха гвоздейчета, при все, че и "Моцарт препостеросо" беше страхотна работа, брилянтен моноспектакъл, съчетаващ пантомима, буфонада и разнообразни кукли с невероятна игра и, естествено, музиката на Моцарт. Има и още, и още, и... още... но няма да ви отегчавам тук. На 20-ти заралии играят "Красавицата и звяра", гарантирам, че ще добро. И, естествено, "Голямото кихотене" утре вечер, но за него няма да кажа и думичка, защото вече ще решите, че съм сбъркана. И няма да грешите...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Art[less]
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Госпо'ице, к'ви парички ще ми искат на входа, да знаем?
Иначе, обмислям да видя 1-2 неща, ако успея.
В т-р "София" днес и утре пускат безплатно, по случай деня на София.
(Просто за информация.)
Иначе, обмислям да видя 1-2 неща, ако успея.
В т-р "София" днес и утре пускат безплатно, по случай деня на София.
(Просто за информация.)
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
5 лв. са билетите, поне за хубавите места.
Така чух, де, аз съм с пропуск.
Така чух, де, аз съм с пропуск.
В края на ноември
В края на ноември
-
Art[less]
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Ах, тиии... връзкаркооо
'Ма к'ви сте, 'начи, нашият фест е безплатен!
В Пловдив издействах да ни пуснат 4-ма души, че ний не работим,('баси билетите - 15 лева
) при вас ще се получи ли или да не пробвам?
ПП:Обичам театъра, но не съм касичка(и мама държи да не е :Д), пари за театър само по премиери и в 199.:Д
'Ма к'ви сте, 'начи, нашият фест е безплатен!
В Пловдив издействах да ни пуснат 4-ма души, че ний не работим,('баси билетите - 15 лева
ПП:Обичам театъра, но не съм касичка(и мама държи да не е :Д), пари за театър само по премиери и в 199.:Д
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Не мисля, че има такъв вариант - вчера видях, че дори шефовете на ДКТ Стара Загора влизат с билетчета - вярно, дадени са им безплатно (надявам се!!!), но им трябваше някакъв пропуск. Хъх, не пропуснах да се избъзикам с тях по този повод.
Естествено, става дума само за спектаклите на закрито, но те повечето от уличните вече минаха - а аз продължавам да се влюбвам мислено в поляците с Drums for dance(s) - мноооого луди хора. И невероятно талантливи, факт.
Естествено, става дума само за спектаклите на закрито, но те повечето от уличните вече минаха - а аз продължавам да се влюбвам мислено в поляците с Drums for dance(s) - мноооого луди хора. И невероятно талантливи, факт.
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Хора, не знаете какво пропускате.
http://eli-finland.blogspot.com/2008/09 ... html#links
(Не си правя реклама, просто е дълго и не искам да копирам целия текст тук)
http://eli-finland.blogspot.com/2008/09 ... html#links
(Не си правя реклама, просто е дълго и не искам да копирам целия текст тук)
В края на ноември
В края на ноември
-
Art[less]
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
^ :)
Програмата на Панаира на младите в Младежкия няма да ви я поствам, 'ма да го отбележа като събитие.(от 1-ви:))
Програмата на Панаира на младите в Младежкия няма да ви я поствам, 'ма да го отбележа като събитие.(от 1-ви:))