Най-много обожавам черния, след това бял и в краен случай млечен. От черния засега най-хубавият, който съм яла е на Линт 50% (повече от 50% вече горчиво ми идва, но зависи - веднъж и един 85% ми се видя сладък
Шоколадена тема
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Sanctus Espiritus
- Драскач
- Специалност: Индология
Re: [единственият] шоколад КУМА ЛИСА и сяк'фи други...
Амии, бедни са ми шоколадовите фантазии, но да ги споделя все пак.
Най-много обожавам черния, след това бял и в краен случай млечен. От черния засега най-хубавият, който съм яла е на Линт 50% (повече от 50% вече горчиво ми идва, но зависи - веднъж и един 85% ми се видя сладък
), но редовно си взимам Nestle Club.
А за бял и млечен пак Линт е фаворитът, но и Киндер става (яйцааа
). 
"Freedom lies at the heart of my willingness to lose everything." Alanis Morissette
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Лелеее, какви шокоманиаци сме се събрали
Аз викам да си спретнем едно шоколадено парти и да се намуаме масово с шоколад 
I wanna fall from the stars straight into your arms
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз съм първа пистаfan4battle написа:Ок, готов съм с този шоколад да почерпя всеки!
Шоколадово парти звучи ...вкусно.... представям си басейн с шоколад... като пълнежа на тоя Линд червения хахаха...
Ей тоя Чарли ..... завиждам му за Шоколадовата фабрика

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Мдааа, всеки ще носи по 200 грама шоколад, ще има и от червения Линдт, обещавам
и почва едно масово плюсканеее
Еех, живот ли е...

- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Лека-полека започвам да си променям впечатлението, че са твърде малко момичетата, които харесват черен шоколад... 
Днес хапнах чуден натурален шоколад с ванилов сладолед.... Сега ме е срам от мен... 
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Еее, ценителки сме ниеfan4battle написа:Лека-полека започвам да си променям впечатлението, че са твърде малко момичетата, които харесват черен шоколад...
Оооо...чак ми се приядеfan4battle написа:Аз!fluffy cloud написа:Някой тук да е достатъчно луд , за да е ял натурален шоколад с 99% какао?![]()
Много е добър, но не е за всеки!Няма нищо сладко в него!
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Ами от фирмения магазин на Шишман, като го видях там и не можах да устоя да не го опитам.

Ама разбира се, нали съм казал! Шоколадът стои и само чака да бъде оценен.fluffy cloud написа:Еее, ценителки сме ниеfan4battle написа:Лека-полека започвам да си променям впечатлението, че са твърде малко момичетата, които харесват черен шоколад...Затова ще ни почерпиш с този шоколад, който си си харесал, пък ти ще кажеш ние с какво да черпим
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Черен шоколад рулз! (Стига да не е Lindt 99% Cocoa).
Аз съм маниак на тема шоколад. Инициирах създаването на сайт, посветен за шоколада (а техническата поддръжка беше посветена на една злощастна душа, която даже написа и цяла секция за шоколадови картички. Да, да - можете да изпратите картичка на шоколадова тема. Има такова място в мрежата.)
Същата нещастна душа плати сума ти пари, за да лицензира едно IPB и да направи един хубав форум.
А колко статии сме изписали... И накрая к'во? Сп. Меню (онлайн изданието) почна да краде от нас. Нахалство...
Сега ям Lindor. На бонбончета и на блок шоколад. След тежкото разочарование, което преживях с Милка (тия не знаят как се темперира шоколад) трябваше да намеря заместител. Два пъти по-скъп, ама и по-вкусен поне.
Best Chocolate Of All Times - една кутия белгийски бонбони отпреди може би 3-4 години. Не, на света няма по-хубав шоколад от белгийския...
Аз съм маниак на тема шоколад. Инициирах създаването на сайт, посветен за шоколада (а техническата поддръжка беше посветена на една злощастна душа, която даже написа и цяла секция за шоколадови картички. Да, да - можете да изпратите картичка на шоколадова тема. Има такова място в мрежата.)
Същата нещастна душа плати сума ти пари, за да лицензира едно IPB и да направи един хубав форум.
А колко статии сме изписали... И накрая к'во? Сп. Меню (онлайн изданието) почна да краде от нас. Нахалство...
Сега ям Lindor. На бонбончета и на блок шоколад. След тежкото разочарование, което преживях с Милка (тия не знаят как се темперира шоколад) трябваше да намеря заместител. Два пъти по-скъп, ама и по-вкусен поне.
Best Chocolate Of All Times - една кутия белгийски бонбони отпреди може би 3-4 години. Не, на света няма по-хубав шоколад от белгийския...
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Еми казвайте кога и да почваме яденетоfan4battle написа: Ама разбира се, нали съм казал! Шоколадът стои и само чака да бъде оценен.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ти наистина ли имаш намерение да го изядеш тоя 99%? Моля те, у вас има къде-къде по-хубави на Lindt...
Ех, има един с горски плодове....
Ех, има един с горски плодове....
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Леле, жестоко! Ако всеки донесе по едно шоколадче ще се наядем много доволно
И ще има много различни неща
и всичките ШОКОЛАДОВИИИИИИИИИИ

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
MidwinterSun, тоя с горския плод на Lindt ли е??
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Млечен е. Но недей да му се точиш - няма го в България 
Всъщност не съм проверявала асортимента на фирмения магазин на Lindt, който се намира при НДК - точно до сладкарница Неделя. Простата причина е, че винаги бягам от този магазин. Най-често се налага някой да ме дърпа далеч от него.
Всъщност не съм проверявала асортимента на фирмения магазин на Lindt, който се намира при НДК - точно до сладкарница Неделя. Простата причина е, че винаги бягам от този магазин. Най-често се налага някой да ме дърпа далеч от него.