Относно общежитията

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Заключено
Аватар
Nona
В началото бе словото

Re: Относно общежитията

Мнение от Nona »

jolly_f написа:Лелееее това не може да е истина... :cry: откъде са тези снимки??? Кой блок?
Моята стая е - блок 41А :cry: Не знам какво е живяло в тази стая преди...
Хубавото е, че поне има дограма.
Изображение

PEOPLE ARE NOT PERFECT (EXCEPT WHEN THEY SMILE)!
Аватар
Hedonism
От дъжд на вятър

Мнение от Hedonism »

fear_Mims написа:След снимките, които видях, съм изключително щастлива, че не съм приета в общежитие. :occasion2: :occasion7: :occasion9: :hello1:
И аз!... :shock: :lol:
"Imagination is more important than knowledge. For knowledge is limited to all we now know and understand, while imagination embraces the entire world, and all there ever will be to know and understand."
— Albert Einstein
Аватар
Sla-Mori
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Sla-Mori »

Малко лисицата и киселото грозде, нали :roll: От една стая няма смисъл да се прави заключение за всички-някои са така, но има и много, които са годни за живеене, някой са дори уютни, пък като си внесеш и нещата и си създадеш домашната атмосфера, си е перфектно...

Nona, много съжалявам, че така са те прецакали...малко е нечестно да не се съобразяват и с успеха, когато класират по стаи... Предполагам ще има ремонт сега? Може да предложиш снимки преди и след :P И btw, за най-разбитите мебели се оплачи на домакинката, би трябвало поне някои да сменят, каза ни съквартирантката, че примерно легла сменят. Но пък сме съседки значи, аз съм в стая 120 в този вход ;)
ophidia
В началото бе словото
Специалност: Биология
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от ophidia »

Аз съм в 50 Б, вчера бях в София.
Доволна съм от стаята, става за живеене :D Има си нов балатум и тапети, освежена е 8)
Дано и вие да сте доволни 8)
"Some people look at things the way they are and say, 'Why?' I see things the way they never were and I say, 'Why not?'"
Robert Kennedy
Аватар
Prisila
От дъжд на вятър
Специалност: Немска филология
Обратна връзка:

Мнение от Prisila »

А малелей, след тези снимки и моето разочарование след класацийте се изпари... :shock:
Klopf klopf! Lass mich rein, lass mich dien Geheimnis sеin..

За ушите страх,
а за сърцето радост е въздишката от гроба,
в който е погребан твой любим...
Аватар
Angel
Живее, за да пише
Специалност: Информационни системи
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Angel »

е не са толкова зле, аз съм била в общежития най-различни и толкова зле не бях виждала :mrgreen:

моя приятелка вчера се настани във 17 блок, чухме се по телефона и положението при нея е розово, така, че честито на всички, които са ударили шестицата там :P :wink:
A is for always thinking of others!
N is for numerous kind acts!
G is for going above and beyond!
E is for endless devotion!
L is for how much you are loved!
Аватар
Grimalkin
В началото бе словото
Специалност: Англйска филология
Обратна връзка:

Мнение от Grimalkin »

Настаних се днес....до тук пък с моето въодушевление, че "щом съм с дружка на общежитие все ще се трае някак"....ъъъъъъъъъъъъъ, чудех се защо не намирам третото момиче по списъците, а то защото тя вече е там!хах, от 3 години даже....И стаята направо на какво приличаше....
"Внимавай, не се облягай на мивката, че ще падне"
или пък
"Този прозорец по-добре не го пипайте, веднъж го държахме с две момичета доста време преди да дойдат да го нагласят и оттогава ме е страх да го пипна" ъъъъъъъъъъъъъ
Супер!!! Нямам търпение да заживея там!
Inside
В началото бе словото
Специалност: Компютърни Науки
Курс: втори

Мнение от Inside »

мале мале кат гледам тея снимки и изказванията на някой аз направо се радвам за стаята ми в 50а нз защо ама там има няколко стаи с решетки другите са само с дървени врати и моята се оказа че е една от тея с решетките стаята е в супер добро състояние само дограмата е стара и тапетите около нея са се позахабили по тая причина ама на кой му пука нали и банята е нова и мебелите не са лоши и балатума си е екстра леглата не се разпадат наема е 25 лева + некой друг за ток и тн.. ко да кажа :) повече не мога и да искам а и на тва съм доволен айде касмет на тея дето още не са се настанили 8)
кой повика кой почука
Драскач

Мнение от кой повика кой почука »

хаха тръгнали от стаите да се оплакват
вие сигурно ще искате и да учите там :lol:
Изображение
Изображение
Аватар
GENERALISIMUS
В началото бе словото
Специалност: Софтуерно Инженерство (СИ)

Мнение от GENERALISIMUS »

кой повика кой почука написа:хаха тръгнали от стаите да се оплакват
вие сигурно ще искате и да учите там :lol:
Аз мислех да уча в библиотеката, ама до колко ли часа ще е отворена :roll:
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Специалност: Туризъм
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

Аз утре отивам да се записвам в 41Б :)
Аватар
egalitet
В началото бе словото
Специалност: софтуерно инженерство

Мнение от egalitet »

Inside написа:мале мале кат гледам тея снимки и изказванията на някой аз направо се радвам за стаята ми в 50а нз защо ама там има няколко стаи с решетки другите са само с дървени врати и моята се оказа че е една от тея с решетките стаята е в супер добро състояние само дограмата е стара и тапетите около нея са се позахабили по тая причина ама на кой му пука нали и банята е нова и мебелите не са лоши и балатума си е екстра леглата не се разпадат наема е 25 лева + некой друг за ток и тн.. ко да кажа :) повече не мога и да искам а и на тва съм доволен айде касмет на тея дето още не са се настанили 8)
И аз съм в същия блок и съм доволна, но си изкарал късмет, че вратата ти е с решетки и аз се надявах, но и без това ще мина :)
At This Moment There Are SIX BILLION FOUR HUNDRED SEVENTY MILLION EIGHT HUNDRED EGHTEEN THAUSEEND SIX HUNDRED SEVENTY ONE People In The World
SIX BILLION People SIX BILLION souls And sometimes All You Need Is ONE
Аватар
Nona
В началото бе словото

Мнение от Nona »

Sla-Mori написа:Nona, много съжалявам, че така са те прецакали...малко е нечестно да не се съобразяват и с успеха, когато класират по стаи... Предполагам ще има ремонт сега? Може да предложиш снимки преди и след :P И btw, за най-разбитите мебели се оплачи на домакинката, би трябвало поне някои да сменят, каза ни съквартирантката, че примерно легла сменят. Но пък сме съседки значи, аз съм в стая 120 в този вход ;)
Налага се да ремонтираме поне малко. А за мебелите - при портиера има една тетрадка за оплаквания, в която писахме, но не знам дали домакинката изобщо я чете.

Радвам се, че сме съседки, но като гледам картата на Студентски град, в блока ни има дискотека (което от една страна е хубаво), но сигурно ще е много шумно и няма да можем да учим в стаите :roll:
Изображение

PEOPLE ARE NOT PERFECT (EXCEPT WHEN THEY SMILE)!
Аватар
Silmarien
От дъжд на вятър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети

Мнение от Silmarien »

Уф и аз се записах.... имах истинска битка с домакинката на 18 блок, но успях да се преборя и да получа стая, в която стените, пода и леглата поне са си на място (за разлика от първоначалната 410, която беше по-зле от всичко, което мога да си представя) :mrgreen: . само дето ако ме е запомнила, най-вероятно ще ме намрази завинаги. и ще е взаимно! :twisted: ще ми казва тя, че не можеш да си сменяш стаята. е, аз пък успях! иначе въпросната 902 стая, в която в крайна сметка ме настаниха, става горе долу; след едно хубаво чистене и освежаване на стените и пода ще става съвсем. запознах се със съквартирантките, много симпатични момичета и така. :)
...sweet dream or a beautiful nightmare - either way I don't wanna wake up from you...
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Nona написа:
Sla-Mori написа:Nona, много съжалявам, че така са те прецакали...малко е нечестно да не се съобразяват и с успеха, когато класират по стаи... Предполагам ще има ремонт сега? Може да предложиш снимки преди и след :P И btw, за най-разбитите мебели се оплачи на домакинката, би трябвало поне някои да сменят, каза ни съквартирантката, че примерно легла сменят. Но пък сме съседки значи, аз съм в стая 120 в този вход ;)
Налага се да ремонтираме поне малко. А за мебелите - при портиера има една тетрадка за оплаквания, в която писахме, но не знам дали домакинката изобщо я чете.

Радвам се, че сме съседки, но като гледам картата на Студентски град, в блока ни има дискотека (което от една страна е хубаво), но сигурно ще е много шумно и няма да можем да учим в стаите :roll:
В 41-ви блок музиката, която ми пречеше повече, идваше от съседите, не от дискотеката. :lol:

И все пак тъй като някой се беше оплакал от тази дискотека във форума на uni-campus, г-н Горанов беше писал:
По отношение на шума в заведението - пуснете ми жалба! Много ми е необходима. Това може да го направи и Студентския домови съвет на входа, в който живеете, ако искате да не съобщавате името си. Използвайте институциите на студентското самоуправление, които сте създали!

Действайте! Гарантирам Ви, че ще предприема действия незабавно!
Изображение
Заключено

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”