Ислямистките забрадки в Университета!?
Re: Ислямистките забрадки в Университета!?
Ма хора за кво насилия за кви боеве говорите.
Вие преиначавате нещата, които ви се говорят. Какво насилствено има в това да се забрани носенето на забрадки. Това не е израз на публична омраза срещу тях и зле за вас, ако така го възприемате. Никой няма да ходи да бие някой си, никой няма насила да кара някой си да идва да учи. Що за хора сте, та търсите само сензации ?
Това да има правила и ценности, които да защитават страната ни лошо ли е? Ако наистина някой мисли така, то лошо за него, но не искам и аз да го отнасям !!! Заради такива като вас, които все говорите за права и свободи сме на тоя хал-като разграден двор. На това му се вика криворазбрана цивилизация. Нямаме държава, нямаме правила и резултатът какъв ще е? Резултатът вече е видим- Батак е мит, искане за паметник на Сюлейман паша на Шипка и т.н. Вие нормални ли сте бе. 
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Успокой малко топката. Никой от нас не е оспорвал баташкото клане, нито пък е подкрепял идеята за паметника на Сюлейман паша. Никой от нас, поне доколкото знам, не е тръгнал да отрича историята.
И не, не е лошо да има правила и ценности, зависи какви са. Патриотизмът не означава омраза към другите народи. Патриотизмът е чувството за национална гордост от позитивните постижения на нацията. Ако аз се определям като патриот, то е защото се възхищавам на героичните страници от българската история, като например Априлското въстание, участието на опълчението в Руско-турската война, подвигът в сръбско-българската война, военните постижения през Балканските войни и през Първата световна. Гордея се с постиженията, които заслужават човек да се гордее с тях. Аз обаче не обвързвам патриотизма си с омраза към други народи, дори в миналото да са ни причинявали злини. В противен случай трябваше да мразя всички сърби, гърци, турци, румънци, англичани и прочие. Все едно че днешният обикновен сърбин или грък е виновен за Междусъюзническата война. Айде бе! Колкото аз съм виновен за избиването на жителите на Средец от хан Крум през 813 г.
И не, не е лошо да има правила и ценности, зависи какви са. Патриотизмът не означава омраза към другите народи. Патриотизмът е чувството за национална гордост от позитивните постижения на нацията. Ако аз се определям като патриот, то е защото се възхищавам на героичните страници от българската история, като например Априлското въстание, участието на опълчението в Руско-турската война, подвигът в сръбско-българската война, военните постижения през Балканските войни и през Първата световна. Гордея се с постиженията, които заслужават човек да се гордее с тях. Аз обаче не обвързвам патриотизма си с омраза към други народи, дори в миналото да са ни причинявали злини. В противен случай трябваше да мразя всички сърби, гърци, турци, румънци, англичани и прочие. Все едно че днешният обикновен сърбин или грък е виновен за Междусъюзническата война. Айде бе! Колкото аз съм виновен за избиването на жителите на Средец от хан Крум през 813 г.
Съгласен съм с тебе. И аз не обвързвам патриотизма си с омраза и не отричам историята и затова ти казвам, че това със забрадките не е израз на такова отношение
. Това е правило, закон, както за искаш го наречи, който не се различава от един закон за българския език примерно. Тука става дума за морал и поведение, а не за някакви санкции и подобни.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Доколкото знам законът казва, че мюсюлманките могат да носят забрадки в университетите.
Дай го насам!pora_e_priqtel написа:Добре бе, айде тогава като видим турчин да го пребием заради 500-те години под турска власт, които са приключили преди 130 години! Ако това ви е разбирането за родова памет, мога само да ви съжалявам.
Един от недостатъците ти е, че просто не знаеш кога да спреш с ръсенето на глупости. Доброжелателен съвет - помисли наистина по въпроса, на мен ми е все едно дали ти е все едно за мнението ми, но така можеш да полазиш по нервите на всеки нормален човек, а не това е целта в живота ти, вярвам.pora_e_priqtel написа:Добре бе, айде тогава като видим турчин да го пребием заради 500-те години под турска власт, които са приключили преди 130 години! Ако това ви е разбирането за родова памет, мога само да ви съжалявам.

-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Най-опасни фанатици ми се виждат хора, които са готови да виждат най-големият си проблем в нечии дрехи и зорлем да си въобразяват проблеми от това. Особено, когато същите възприемат като свой най-висш морален дълг да мразят някакви хора на общо основание и да оправдават простотията си с родова памет.G__ написа:Ма ти пак продължаваш да си мислиш, че обвинявам някой си за моите проблеми.НЕ, не е така! Това със забрадките е превантивна мярка срещу евентуални проблеми, които фанатиците може да НИ създадат. На всички нас. Бъди също толкова либерален и към мойто мнение по въпроса, ако ли не-ходи се разправяй с някой друг.
Един доброжелателен съвет от мен - преглътни факта, че не всички споделят твоите критерии за нормалност, явно включващи първосигналност и идиотизъм. Ако наистина помислиш по въпроса може и да разбереш защо мнението ти не е никак ценно, но егото ти едва ли ще допусне подобна възможност, вярвам.Един от недостатъците ти е, че просто не знаеш кога да спреш с ръсенето на глупости. Доброжелателен съвет - помисли наистина по въпроса, на мен ми е все едно дали ти е все едно за мнението ми, но така можеш да полазиш по нервите на всеки нормален човек, а не това е целта в живота ти, вярвам.
Съвети от теб не искам. Дразниш ме.
Другите причини по-малко биха ти харесали, но аз съм поел обет да не обяснявам неща на такива като теб и смятам да си го спазвам.
Егото ми поздравява твоето.
Другите причини по-малко биха ти харесали, но аз съм поел обет да не обяснявам неща на такива като теб и смятам да си го спазвам.

- renesanz
- Легендарен флуудър
омразата е безполезна,особено към жените,които едвам са се преборили за правото си на образование. забрадката не пречи на никого. не намесвайте турското робство само за да има какво да коментирате.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ей така се води диалогBoromir написа:Съвети от теб не искам. Дразниш ме.
Ще последвам светлия ти пример и ще кажа, че не искам съвети от теб, защото ме дразниш.
Колкото до лазенето по нервите - предпочитам да лазя по нервите на ненормалните хора
е на това му викам аз караница между ЕнтелЕгенти.
По-агресивно, де!
Народа искаме зрелища.
По-агресивно, де!
Народа искаме зрелища.
la douleur exquise
Пак ми спамите прекрасната тема...
Да потърсим някой сайт за забрадки, за да се поуспокоим...
Да потърсим някой сайт за забрадки, за да се поуспокоим...
Ако всички бяхме толкова "цивилизовани" като тебе, до сега да ни нямаше на картата.
Имам чувството, че tamerlan мрази всичко и всички и единствената му цел е да влиза в конфронтация с хората без да дава воля на сивото си вещество.
Само така пич. 
Някои са родени да дават светли примери. Други са родени да ги следват. Хубаво е, когато вторите отрано осъзнават скромната си и незначителна роля и започнат да се учат... да следват. Не е толкова хубаво, когато само словоблудстват с горната идея, явно от безсилен гняв срещу неумолимостта на съдбата. И пак за нищо не ги бива, съвсем особено пък за равностоен спор с даващите светли примери. Но стига реторика. Важното е да се води диалог. И да има смайлита.
Тимур е забавен и интересен, защото прилича на Алекс Леви, който пък беше забавен, защото изкуствено насаденото му недостатъчно образование върху природно ниската негова интелигентност наред с някаква псевдоарогантност правеха любопитно впечатление като необикновено голям глист в кучешко... ъммм, акано. Тимур обаче далеч надцаква Леви с идеалите си, за което отдавна съм го признал. Винаги съм изпитвал някакъв интерес към анархистите, подобно на херпетолог към слепоци. Те ще спасят света и ще пируват с кръвта на Реда в името на Хаоса. А после всички заедно ще открием Истината. Май. Сега той ще ме нареди, както заслужавам, имайки пълното право да го стори. Дали ще се почувства по-добре? Той знае.
Дали аз ще почувствам разлика в душевния си мир - не. Твърде ми е гот напоследък, за да изстрадвам нечии терзания и нападки. Сега си слушам Дайър Стрейтс и съм си аз. Хо.
Дали почитаемият колега-модератор на раздела ще престане да се прави на пълен лаик/колаборационист и още по-лошо - на Соломон Паси - само защото мисли, че ще ме подразни и провокира и аз ще сбъркам в поведението си (защото аз не вярвам, че писането на толкова много глупости не е плод на целенасочено дразнене)? Това той знае. Но не му прави чест - далеч не само аз чета този раздел, а очевидното е очевидно.
Колкото и неверотно да изглежда понякога, моята цел далеч не е да вися в този форум и да се карам с всеки. Замислете се каква е вашата.
Това не беше по темата. Извинявай, Жокер. Но не е и спам. На когото му се чете - чест е за мен и благодаря, че издържахте дотук. Просто усетих, че сега е добро време за пост като този и го написах. И стоя на думите си.
А по темата - казал съм си мнението за забрадките, за това, което представляват и за тези, напъващи да ги носят, и то отдавна. Още си е същото.
Тимур е забавен и интересен, защото прилича на Алекс Леви, който пък беше забавен, защото изкуствено насаденото му недостатъчно образование върху природно ниската негова интелигентност наред с някаква псевдоарогантност правеха любопитно впечатление като необикновено голям глист в кучешко... ъммм, акано. Тимур обаче далеч надцаква Леви с идеалите си, за което отдавна съм го признал. Винаги съм изпитвал някакъв интерес към анархистите, подобно на херпетолог към слепоци. Те ще спасят света и ще пируват с кръвта на Реда в името на Хаоса. А после всички заедно ще открием Истината. Май. Сега той ще ме нареди, както заслужавам, имайки пълното право да го стори. Дали ще се почувства по-добре? Той знае.
Дали аз ще почувствам разлика в душевния си мир - не. Твърде ми е гот напоследък, за да изстрадвам нечии терзания и нападки. Сега си слушам Дайър Стрейтс и съм си аз. Хо.
Дали почитаемият колега-модератор на раздела ще престане да се прави на пълен лаик/колаборационист и още по-лошо - на Соломон Паси - само защото мисли, че ще ме подразни и провокира и аз ще сбъркам в поведението си (защото аз не вярвам, че писането на толкова много глупости не е плод на целенасочено дразнене)? Това той знае. Но не му прави чест - далеч не само аз чета този раздел, а очевидното е очевидно.
Колкото и неверотно да изглежда понякога, моята цел далеч не е да вися в този форум и да се карам с всеки. Замислете се каква е вашата.
Това не беше по темата. Извинявай, Жокер. Но не е и спам. На когото му се чете - чест е за мен и благодаря, че издържахте дотук. Просто усетих, че сега е добро време за пост като този и го написах. И стоя на думите си.
А по темата - казал съм си мнението за забрадките, за това, което представляват и за тези, напъващи да ги носят, и то отдавна. Още си е същото.