http://saparev.com/kat/KAT_objections.htm
Как да оборим КАТ :)
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- rachence
- Паисий
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Как да оборим КАТ :)
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
- renesanz
- Легендарен флуудър
Re: Как да оборим КАТ :)
егати обясненията за тъпите полицаи. ми те нищо няма да разберат
на това му се казва възражеие
и аз така ще започна да правя.взимат ми по 15лв за минаване на жълто! ама иди докажи,че е било полу зелено-жълто 
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
За минаване на жълто не могат да те глобят 
п.п. тоя дето е писал възражението (май) го познавам
п.п. тоя дето е писал възражението (май) го познавам

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- renesanz
- Легендарен флуудър
могат. и книжката ще ти вземат ако решат. особено ако е жълто и мокро и караш бързо 
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
renesanz написа:могат. и книжката ще ти вземат ако решат. особено ако е жълто и мокро и караш бързо
Е не могат
То даже си го пише в тва възражение по правилник как е

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Нищо не помага
В събота изгърмях с един акт.
Отсечката между Балчик и Албена е дефакто вилна зона. Пред всяка пешеходна пътека има ограничител от 40 км/ч. Да му се невиди никой не мина насреща ми да ми светне и минавам си пътечката в района на "Овчаровски плаж" с 50-60, след това засилвам да кача баира и СТОП палката, десен мигач, документите...
Вика ме тоя да ми съставя акта - "много бързо караш - 78 км/ч". Аз си мисля - "лелее, 38 км/ч отгоре, книжката ми вземаха." Тоя - "при общо ограничение 50 км/ч в населено място още 4 км/ч те деляха един месец да седиш отдясно." Аз им обяснявам, че не е умишлено, да кача баира, ще дам газ, много ясно... да ми загасне колата ли?
В това време минават некви с видимо над 50 към 70. Другия ми обяснява, че 40 не го гледали, вземали общото 50, а радара бил настроен от 70 нагоре да им сигнализира.
Оф, то ясно че КАТ винаги са прави и не се спори... населено място било... 30 години не беше населено място. Преди година са мръднали табелата за край на Балчик почти до Албена. И сега вилната зона - населено място.
И какво? Вземаха ми талона, карам с акта, между впрочем вътре е описано всичко като в роман на Хемингуей и след месец ше им плащам скапаната глоба и ще се разкарвам от София. Пита ме писателя, възражения имам ли. Какви възражения? Драснах там "без възражения" и се подписах. Какво да пиша? Че който е избирал общинарите, които са решили Балчик да го правят Лас Вегас да полетят в морето ли?
Неделя ходих до Камен бряг и местността Яйлата (много е красиво - пещери заселени от първобитни, отвесни скали, византийска крепост, корморани) и спазих абсолютно всички ограничители. Селяндрошите натискаха, аз уставно намалявам, без да ми пука, че псуват, щото насреща идват коли и отзаде ми няма да могат да ме изпреварят... голяма работа. Да се спасяват. Аз вися с акт! Май трябва да го напиша отзад, че барем да получа разбиране. На всяка пресечка към селата има ограничител от 60. Остана и каварненския КАТ да ми се бяха отворили и щеше положението ми да се утежни...
В Каварна има един единствен светофар (а в Балчик никакъв) на главния булевард до центъра и там като светна зеленото, натискам газ и като стигнах 50, веднага отпуснах газта. Мани, мани. Отделно, че се вкарах в преразход на гориво, друго - няма да казвам какво пътуване беше.
Днес от Албена до Добрич направих 40 минути, като зареждах по пътя. Даже щях да намаля безмислено на едно място, ама под 40 видях снежинка. Остана и през лятото да спазя зимните ограничители. При това си го знаех, че е при зимни условия, ама парен каша духа.
А до София тая седмица ми се очертава световно. Ще се влача сигурно 9-10 часа заради измислените им ограничения.

Баси. Само за превишена скорост могат да ме санкционират и точно за това, нито за знаци, нито за предимства, нито за техническа неизправност, нито за каквото и да било от правилника. Пък какво превишение може да се направи с Клио от 94'та. С 90 си е нормално, над 100 имам чувството, че летя.
В свидетелството пише, че максималната скорост е 155, ама тази свръхзвукова скорост някой ден трябва да я стигна, че да видя как е с Клиото ми
Засега вися с акт
Даже и Жигулка ме мина. Само да си взема талона.
И имало жертви по пътищата. Да, ще има. Докато законите се прилагат с пълна сила за едни, а за други не, така ще е. Само мен да не цапардосат. Да се изтребват.
Пък смешни актове колкото искат да ми слагат. За мен е важно да си карам по правилата, да не навредя на здравето на другите, после моето, нататък следват материалните щети, но те не са безценни.
Отсечката между Балчик и Албена е дефакто вилна зона. Пред всяка пешеходна пътека има ограничител от 40 км/ч. Да му се невиди никой не мина насреща ми да ми светне и минавам си пътечката в района на "Овчаровски плаж" с 50-60, след това засилвам да кача баира и СТОП палката, десен мигач, документите...
Вика ме тоя да ми съставя акта - "много бързо караш - 78 км/ч". Аз си мисля - "лелее, 38 км/ч отгоре, книжката ми вземаха." Тоя - "при общо ограничение 50 км/ч в населено място още 4 км/ч те деляха един месец да седиш отдясно." Аз им обяснявам, че не е умишлено, да кача баира, ще дам газ, много ясно... да ми загасне колата ли?
Оф, то ясно че КАТ винаги са прави и не се спори... населено място било... 30 години не беше населено място. Преди година са мръднали табелата за край на Балчик почти до Албена. И сега вилната зона - населено място.
И какво? Вземаха ми талона, карам с акта, между впрочем вътре е описано всичко като в роман на Хемингуей и след месец ше им плащам скапаната глоба и ще се разкарвам от София. Пита ме писателя, възражения имам ли. Какви възражения? Драснах там "без възражения" и се подписах. Какво да пиша? Че който е избирал общинарите, които са решили Балчик да го правят Лас Вегас да полетят в морето ли?
Неделя ходих до Камен бряг и местността Яйлата (много е красиво - пещери заселени от първобитни, отвесни скали, византийска крепост, корморани) и спазих абсолютно всички ограничители. Селяндрошите натискаха, аз уставно намалявам, без да ми пука, че псуват, щото насреща идват коли и отзаде ми няма да могат да ме изпреварят... голяма работа. Да се спасяват. Аз вися с акт! Май трябва да го напиша отзад, че барем да получа разбиране. На всяка пресечка към селата има ограничител от 60. Остана и каварненския КАТ да ми се бяха отворили и щеше положението ми да се утежни...
Днес от Албена до Добрич направих 40 минути, като зареждах по пътя. Даже щях да намаля безмислено на едно място, ама под 40 видях снежинка. Остана и през лятото да спазя зимните ограничители. При това си го знаех, че е при зимни условия, ама парен каша духа.
А до София тая седмица ми се очертава световно. Ще се влача сигурно 9-10 часа заради измислените им ограничения.
Баси. Само за превишена скорост могат да ме санкционират и точно за това, нито за знаци, нито за предимства, нито за техническа неизправност, нито за каквото и да било от правилника. Пък какво превишение може да се направи с Клио от 94'та. С 90 си е нормално, над 100 имам чувството, че летя.
Засега вися с акт
Даже и Жигулка ме мина. Само да си взема талона.
И имало жертви по пътищата. Да, ще има. Докато законите се прилагат с пълна сила за едни, а за други не, така ще е. Само мен да не цапардосат. Да се изтребват.
Пък смешни актове колкото искат да ми слагат. За мен е важно да си карам по правилата, да не навредя на здравето на другите, после моето, нататък следват материалните щети, но те не са безценни.

- renesanz
- Легендарен флуудър
аз никога не карам по правилата ,защото винаги бързам,а винаги бързам,защото никога не мога да стигна в точното време. еми какво да направя
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Това като го прочетох, се сещам, че един път ме вози чичо ми. Спряха го пак така, не помня вече защо, и единият катаджия пита "Имате ли някакви възражения". Чичо ми се чуди няколко секунди и вика "Имам, ама са само на дребно."Бeтон написа: И какво? Вземаха ми талона, карам с акта, между впрочем вътре е описано всичко като в роман на Хемингуей и след месец ше им плащам скапаната глоба и ще се разкарвам от София. Пита ме писателя, възражения имам ли. Какви възражения? Драснах там "без възражения" и се подписах. Какво да пиша? Че който е избирал общинарите, които са решили Балчик да го правят Лас Вегас да полетят в морето ли?
- rachence
- Паисий
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
ХахахаахБeтон написа: спазих абсолютно всички ограничители. Селяндрошите натискаха, аз уставно намалявам, без да ми пука, че псуват, щото насреща идват коли и отзаде ми няма да могат да ме изпреварят... голяма работа. Да се спасяват. Аз вися с акт! Май трябва да го напиша отзад, че барем да получа разбиране. На всяка пресечка към селата има ограничител от 60. Остана и каварненския КАТ да ми се бяха отворили и щеше положението ми да се утежни...
Колко познато звучи
А понякога кара и с 20лв в час
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me