Английски футбол - истинският футбол!!!!

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Re: Английски футбол - истинският футбол!!!!

Мнение от although »

След една от поредните загуби на Арсенал този сезон,Венгер е поканен в ТВ студио за интервю,заедно с тогавашния треньор на Съндърланд Мик Маккарти.Журналистът пита първо Венгер :
-Мосю Венгер,какви са целите пред отбора ви до края на сезона?
Венгер : Ами,целта пред нас винаги е била шампионската титла,така че мисля,че имаме доста сериозни шансове и според мен ще успеем да завършим на първо място.
-А какви са целите пред вашия отбор,мистър Маккарти?
Маккарти : Ами,ние искаме да спечелим първенството,както и ФА Къп,а също така и Шампионската лига,Суперкупата на Европа и Междуконтиненталната купа.
Журналиста се изумил : Мистър Маккарти,ама вие сериозно ли???!!!
А Маккарти казал : НЕ,шегувам се,по дяволите,но Арсен пръв започна!

едит:
-Какво прави фен на Челси,когато отборът му спечели Шампионската Лига?
-Гаси Playstation-a и си ляга. :lol:
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Аватар
gunner_pz
От дъжд на вятър
Специалност: Стопанско управление с немски език
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от gunner_pz »

Алекс Фергюсън бил любопитен как така Арсенал са успели да направят дубъл. За целта решил да посети една от тренировките им. И така той се приближил до Арсен Венгер и го питал " Как успяваш да поддържаш футболистите си винаги концентрирани". Отговорът бил "много просто- винаги на тренировки им задавам лесни въпросчета- така те никога не се отпускат". Фергюсън помолил за малка демонстрация. Арсен Венгер извикал Денис Бергкамп. - Денис, един човек е син на баща ти, но не е твой брат. Кой е той тогава? - Това е лесно тренер. Това съм аз самият. - Видя ли ?- казал Венгер на шотландеца. -Да Фергюсън се прибрал в Манчестър уверен че сега играта на отбора му ще тръгне. Още на следващата тренировка повикал при себе си Дейвид Бекъм. - Е, Дейвид, ще ти задам един лесен въпрос. Един човек е син на баща ти, но не е твой брат. Кой е той тогава? - По дяволите, тренер! Това е труден въпрос. Може ли да си помисля тази вечер и утре да ти отговоря? - Добре. - Защо ми задаваш този въпрос? - Ще започваме да правим тренировки като европейците. Дейвид Бекъм се прибрал, но не можал да измисли нищо. И тогава се сетил да отиде при Ван Нистелрой. Все пак той е играл в Европа и трябва да знае нещо за тези тренировки. Задал му въпроса и холандецът му отговорил: - Това е лесен въпрос. Това съм самият аз. Изпълнен с увереност Бекъм отишъл на тренировка на другия ден. Фергюсън го повикал при себе си. - Е, Дейвид? Сети ли се за отговора? - Разбира се, тренер. Това е Ван Нистелрой. - Ах, ти тъпо копеле. Не е вярно. Това е Денис Бергкамп.
Изображение
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

Бизнесмен се прибира в къщи, когато на едно от най-оживените пътища в Лондон попада в задръстване."По дяволите "- казва си той" задръстването днес е по- лошо от друг ден. Нищо не се движи". Изведнъж забелязва полицай, който се разхожда от кола на кола и го вика при себе си. Сваля стъклото и го пита: - Извинете, каква е причината за задръстването? - Арсен Венгер е спрял по средата на магистралата. Казва, че ще се полее с бензин и ще се запали. - Но защо? - Уволнили го от поста треньор на Арсенал.Казва че никой не го обича и сега няма да има пари да издържа семейството си. Сега обикалям и събирам дарение за него. - И колко събрахте дотук? - Ами, само 300 литра бензин, но едни момчета още източват.

---------------------

2-ма фена на Манчестър си говорят.

-Е,как беше в Израел,хареса ли ти?
-Да,добре беше.
-Видя ли Стената на плача?
-Ами не успях, 3 дена беше окупирана от фенове на Арсенал.
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Аватар
TheGreat7
Танцуващия с клавиатури

Мнение от TheGreat7 »

Преди мач между Челси и Юнайтед, играчите на "червените дяволи" решили, че няма нужда всички да ходят да се бъхтят в дербито срещу лондончани... Вместо това, оставили намиращия се в прекрасна форма К.Роналдо да играе сам срещу 11 "сини". Започнал този иначе толкова интригуващ двубой, а всички неучастващи в мача играчи на Юнайтед се събрали в един пъб да следят развитието на срещата... Първото полувреме завършило 1-0 за Роналдо. Рио и Тевез решили, че няма смисъл да гледат 2-рата част, тъй като за тях крайният изход от двубоя бил предрешен. След приключване на мача, португалското крило влиза бесен в пъб-а при съотборниците си, които го питали:

-Какво стана, бе, що си ядосан? На полувремето водеше 1-0 :roll:

-Ужас голям, изгониха ме в 80-тата минута. Челси след това успяха да се доберат до равен и свършихме 1-1 :lol:
The harder you fall, the higher you bounce...
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Toя виц в оригинал е за Гонзо и ЦСКА. Не променяй персонажите. :wink:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
TheGreat7
Танцуващия с клавиатури

Мнение от TheGreat7 »

Възможно е... Те почти всички вицове "варират" в зависимост от пристрастията, включително и повечето, постнати по-горе :wink: Иначе вицът за Рууни много ми хареса, нищо, че съм фен на Юнайтед :lol:
The harder you fall, the higher you bounce...
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Блестящ Челси. Наричете ги чучки, мупчи, лучпи...но за мен в момента те играят най - красивия футбол в Англия, а ако ми позволите да се изхвърля малко - и в цяла Европа. 8)
Ливърпул пък показват дух вече в доста мачове с тези ненадейни обрати. Дали обаче ще са така последователни до края или пак ще им свърши "горивото" по средата на сезона? :roll:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...

- Of course not!
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Само аз ли съм посочила "друг" :roll: :lol:
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Много неприятна загуба от Ливърпул. Надявам се да не е последвана от криза. :(
И все пак още се съмнявам, че Пул ще играят така силно до края на шампионата, но...ще поживеем, ще видим. :)

- Of course not!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Напълно съм съгласен само с третото ти изречение... :wink:
Аватар
quanchi
Писаружяк
Специалност: Информационни системи
Курс: първи

Мнение от quanchi »

Ех, изпълнението на Бербатов тази вечер просто ми напълни душата :cheers:
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Красиво и изключително елегантно! Направи го, все едно е нещо адски елементарни и с така лекота. Просто класа :!:
Аватар
quanchi
Писаружяк

Мнение от quanchi »

http://www.vbox7.com/play:4550b279 Ето линк и към другия уникален мач от снощи - Арсенал : Тотнъм ! Голът на Бентли е просто... :D
Аватар
GBog
Драскач

Мнение от GBog »

http://www.youtube.com/watch?v=sf1PQ-8donc Берба е наистина уникален. Дано станем свидетели и на други подобни изпълнения от негова страна. Малко ми е гадно за Карлитос Тевес, който според мен не отстъпва по качества на нашия играч... Дано думите на Фъргюсън, че той все още играе ключова роля на "Олд Трафорд", се окажат истина и да го виждаме с формата от миналия сезон.
1968 - 1999 - 2008 - ?
Аватар
quanchi
Писаружяк

Мнение от quanchi »

Тая балерина ще ме скъса с изказванията си http://sportni.bg/?tid=40&oid=2509657&cid=2610 :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”