само 85%... тва дето си яла по-скоро е какаова шушулкаfluffy cloud написа:Някой тук да е достатъчно луд , за да е ял натурален шоколад с 99% какао?
а Кума Лиса егаси не мога да го открия... иначе по мои наблюдения (най-вече емпирични
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
само 85%... тва дето си яла по-скоро е какаова шушулкаfluffy cloud написа:Някой тук да е достатъчно луд , за да е ял натурален шоколад с 99% какао?
Аз!fluffy cloud написа:Някой тук да е достатъчно луд , за да е ял натурален шоколад с 99% какао?
О, да,определено не е за всеки. В общи линии май е за хората които ядат шоколад заради какаото а не защото е сладъкfan4battle написа:Аз!fluffy cloud написа:Някой тук да е достатъчно луд , за да е ял натурален шоколад с 99% какао?![]()
Много е добър, но не е за всеки!Няма нищо сладко в него!
fluffy cloud написа:О, да,определено не е за всеки. В общи линии май е за хората които ядат шоколад заради какаото, а не защото е сладъкfan4battle написа:Аз!fluffy cloud написа:Някой тук да е достатъчно луд , за да е ял натурален шоколад с 99% какао?![]()
Много е добър, но не е за всеки!Няма нищо сладко в него!
Благодаряfan4battle написа:От скромния ми проучвателски опит, черният шоколад не се радва на голяма любов от хората, в частност момичетата, а какво остава за 99%-вият!
Затова - поздрав от мен!
Споделиfan4battle написа:Иначе, какъв 50% какао готварски 200гр шоколад си намерих...
Азfan4battle написа:От скромния ми проучвателски опит, черният шоколад не се радва на голяма любов от хората, в частност момичетата, а какво остава за 99%-вият!
Затова - поздрав от мен!

И аз много обичам да има нещо в шоколада, което да си хрупамPisobella написа:Нещо обичам да има разни добавки. Ох, и на Линдт има един - червена опаковка-шоколада е млечен с пълнеж.