Размисли и страсти с Бетон

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
Angel
Живее, за да пише
Специалност: Информационни системи
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: Размисли и страсти с Бетон

Мнение от Angel »

хих ... я да видим :lol:

1. Харесваш ли името си, мислил ли си някога да се прекръстиш?
2. Любимият ти български празник е?
3. Християнин ли си?
4. Кога ходи за последно на църква и изповяда ли си греховете :twisted:
5. Любимо място по света?
6. Морето или планината?
7. Любима напитка, любим плод, любим зеленчук, любимо ястие, любим десерт?
8. КПД равно на ... от 1 до 10 :P
9. Ако колата ти се повреди,първото нещо,което правиш е...
10. Коя ти е била най-далечната дестинация до сега....
11. С какво обичаш да се занимаваш през свободното си време?
12. Натоварен ли е обикновения ти ден?
13. Опиши се с 3 думи?
14. Най-силната ти страна или качество, и най-слабата съответно?
15. Кое те кара да се усмихваш и защо?
16. С каква мисъл се събуждаш сутрин :mrgreen:
17. Кафето, горещо или сладко, или ... ?
18. С каква мисъл заспиваш най-често вечер :lol:
19. Кажи две неща,без които не можеш...
20. Най-мразиш неделя сутрин,когато....

олях се :D ако ми дойде нещо на ум, после още ;)
A is for always thinking of others!
N is for numerous kind acts!
G is for going above and beyond!
E is for endless devotion!
L is for how much you are loved!
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Angel написа:хих ... я да видим :lol:

1. Харесваш ли името си, мислил ли си някога да се прекръстиш?
2. Любимият ти български празник е?
3. Християнин ли си?
4. Кога ходи за последно на църква и изповяда ли си греховете :twisted:
5. Любимо място по света?
6. Морето или планината?
7. Любима напитка, любим плод, любим зеленчук, любимо ястие, любим десерт?
8. КПД равно на ... от 1 до 10 :P
9. Ако колата ти се повреди,първото нещо,което правиш е...
10. Коя ти е била най-далечната дестинация до сега....
11. С какво обичаш да се занимаваш през свободното си време?
12. Натоварен ли е обикновения ти ден?
13. Опиши се с 3 думи?
14. Най-силната ти страна или качество, и най-слабата съответно?
15. Кое те кара да се усмихваш и защо?
16. С каква мисъл се събуждаш сутрин :mrgreen:
17. Кафето, горещо или сладко, или ... ?
18. С каква мисъл заспиваш най-често вечер :lol:
19. Кажи две неща,без които не можеш...
20. Най-мразиш неделя сутрин,когато....

олях се :D ако ми дойде нещо на ум, после още ;)
1. Както са ме кръстили, така ще съм си 8)
2. Коледа и Нова Година :lol:
3. Да, православен.
4. Май беше като видях Невски отвътре и запалих една свещичка. Че аз грехове имам ли?
5. Тук, в България
6. Морето взема превес с дискотечките, ама през зимата планина, морето не е подходящо.
7. Син абсолют
8. Според зависи :)
9. Като се стопанисва автомобил, не трябва да се чака да се повреди, ами предварително да се види състоянието му за бъдеща повреда. Така правя 8) Иначе ми се е случвало колата да се повреди на пътя, ама не аз да карам, като сме били със семейството. Неприятно.
10. Югозападна Франция. Иначе като хващахме за Марсилия, объркахме пътя (там детелини милион) и влязохме в Испания. :lol: Та така се оказа най-далечната ми западна точка.
11. Да гледам клипове на любимите ми изпълнителки по системата - волумето на макс и пълни чаши, празни кани или да отида на някоя дискотека
12. Ами. Че как си представяш да се натоваря? Да не съм впрегатен добитък? :lol:
13. Не мога с три думи
14. Че слаби нямам :D Силни много, ама ще излезе като хвалба
15. Амиии... Когато ми е весело и щастливо :)
16. Че доживях още един ден
17. Това е незначителен въпрос. Без утайка, така че не може и да се гадае. :lol: Но за протокола - не горещо и с малко захар.
18. Мисли след ползотворния ден :D
19. Компютър и интернет
20. Трябва да се събудя рано
Изображение
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

Да започнем с най-малките, да речем 12 години. Те слушат поп-фолк, защото майка им и баща им слушат. Обаче не разбират смисъла на текстовете.
1.Защо смяташ, че не ги разбират?Аз понеже си мисля, че много добре ги разбират...
2.Кой ти е любимият годишен сезон?
3.Кой ще спечели ШЛ тази година?
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Norwegian Wood написа:
Да започнем с най-малките, да речем 12 години. Те слушат поп-фолк, защото майка им и баща им слушат. Обаче не разбират смисъла на текстовете.
1.Защо смяташ, че не ги разбират?Аз понеже си мисля, че много добре ги разбират...
2.Кой ти е любимият годишен сезон?
3.Кой ще спечели ШЛ тази година?
1. Елементарен въпрос. Че те не са преживяли една милионна от смисъла на следния текст (сега си слушам Скрита рана [ремикса]):

one, two, three
Една любов все още силно ме изгаря,
кажи ми как очите твои да забравя.
Една любов ранена тихо си отива,
не зная, не зная как съм още жива.

Ти влезе във живота ми като стихия,
обичах те не мога аз това да скрия,
след теб душата ми остана скрита рана
не вярвам, не вярвам, че си бил измама.
just listen!

Защо си тръгна, защо замина,
защо превърна ти душата ми в пустиня.
За теб живея, за теб ще дишам
и зная до края ще те обичам.

2. Всичките си имат свое очарование.
3. Бате Борисов :bounce: :bounce: :bounce:
Изображение
Аватар
pi4
Легендарен флуудър

Мнение от pi4 »

Bonjourrrrr de nouveau :P
Първо да кажа,че съм възхитен от предходните ти отговори,просто все едно аз съм писал,думи нямам :P
6-Съгласен ли си с мен,че след като предпочиташ фен тв,значи си hard чалгар т.е. слушаш тежка музика :lol:
7-Харесват ли ти песните на Ерик и Стефани Форестър?Не мислиш ли,че шефът на Ара мюзик прекалява с дързостта и красотата :lol: Следующите Брук и Рич ли ще се казват :lol:
8-Кои сериали гледаш и кой ти е любимият?
9-Какво мислиш за грозните момиченца,които вечно се комплексират от красивите жени и все ги плюят ли плюят...та се отнасят...за да се почувствуват по-значими на този свят?
Изображение
http://andreasite.eu/
http://payner.bg/
http://planeta.tv/
http://store2.data.bg/emiliafans/
http://www.kamelia-online.com/
Иванина-най-достойна да спечели Big Brother4
9.12,зала 1 на НДК,19ч.-7 години Планета тв
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

pi4 написа:Bonjourrrrr de nouveau :P
Първо да кажа,че съм възхитен от предходните ти отговори,просто все едно аз съм писал,думи нямам :P
6-Съгласен ли си с мен,че след като предпочиташ фен тв,значи си hard чалгар т.е. слушаш тежка музика :lol:
7-Харесват ли ти песните на Ерик и Стефани Форестър?Не мислиш ли,че шефът на Ара мюзик прекалява с дързостта и красотата :lol: Следующите Брук и Рич ли ще се казват :lol:
8-Кои сериали гледаш и кой ти е любимият?
9-Какво мислиш за грозните момиченца,които вечно се комплексират от красивите жени и все ги плюят ли плюят...та се отнасят...за да се почувствуват по-значими на този свят?
6-Определено не съм чалгар. По ФЕН ТВ дават стойностна музика просто защото изпълнителите са големи професионалисти (тука-таме изключения). Дори и хората, които слушат Пайнер не могат да се нарекат чалгари, защото и там има добра музика. Ако говорим за чалга в Пайнер, то се сещам за Милко, Хабиби, Рейхан и Амет. А сигурно има и още, ама аз не знам :lol: Отделно, че някой се пишат че правят поп-фолк, а в действителност не е нищо особено, няма да назовавам имена. А във ФЕН не понасям само двама - Азис и Слави, като първия поне не е тъп за разлика от втория. И има един-единствен кючек майстор - Кондьо. Всичко друго е поп-фолк. 8)
7-Да, половината албум на Ерик ми харесва, на Стефани не ми харесва нищо, защото не влага емоция. "Влюбена загубена" е вяло изпята песен. Това е нормално предвид възрастта й!
Нямам си и на понятие как ще се казват следващите.
8-В момента ли? Дързост и красота и Зоро :D Гледах и Гордост, ама свърши сезона. Същото стана и със Секса и града.
9-Бих казал хубав въпрос. Определено това са сдухани момиченца поради недобрия си външен вид. Те завиждат особено на фолк певиците, именно защото някои от тях притежават неземна красота, а същите наши момиченца са нейде из дълбините на нищото и не им остава друго, освен да плюят. Няма да казвам, коя музика е подходяща за техните душици, но определено нямат и намерение да прозрат правилната посока, а само си губят времето с лоши помисли.
А след пет цигарки стават невероятни красавици в мислите си :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Закривам предаването, удрям мандалото.

"Наградата" за най-добър въпрос присъждам на pi4, като представи една ситуация, която беше 100% фантазия, но въпросът си заслужаваше. Ясно - за децата и стаята :P

Без да игнорирам другите потребители, но не виждам в ничие лице да бъдат зададени по-гениални въпроси.

Лок. Беше ми приятно два пъти да участвам!
Изображение
Аватар
pi4
Легендарен флуудър

Мнение от pi4 »

Неееееееее принцесата не заключвай темата,аз сега ще го гълча :lol:
Иначе благодаря на Илиян за прекрасната оценка,интелигентно момче :P
Изображение
http://andreasite.eu/
http://payner.bg/
http://planeta.tv/
http://store2.data.bg/emiliafans/
http://www.kamelia-online.com/
Иванина-най-достойна да спечели Big Brother4
9.12,зала 1 на НДК,19ч.-7 години Планета тв
rogertaylor
Летописец Виртуоз
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от rogertaylor »

Както казваше един герой в "Ало, ало" - "Добрютру Рьони" :twisted:

1.Нека цитирам :
camel написа: 4. Опиши с една дума следните изпълнители: Фреди Меркюри
Май си пропуснал, вероятно поради "недоглеждане" :)

2.Отново цитирам :
Бeтон написа:
pi4 написа: 4-Какво би направил,ако един ден влезеш в стаята на децата си и видиш,че има плакати на някви плашипотарници с маски,от които излизат секви неща,в стаята има черепи,скелети,мръсни дрехи,има числата 66,666 залепени са думите death,satana и други такъви синоними,правили са си фотосесии с език,прокаран между зъбите на черепи и това според тях са най-хубавите им снимки,т.е. ако разбереш,че са метъли :lol:
4-На пръв поглед това изглежда сложен въпрос. Но не, поради една причина. Жена ми ще слуша поп-фолк и ще пийва заедно с мен, защото няма откъде да я намеря някаква друга и как така децата ми ще са метъли :shock: В моето семейство няма пропаднали, предполагам и от страната на жената няма да има такива. Приятели ли ще ги зарибят? Нали първо ще видят мама и татко :lol:
Но да предположим непредположимото. Няма да ги застрелям. Като влезна във въпросната стая, под ритъма на - "стаята пред мен" (сещаш се изпълнителката) и съзра черепите и другите аксесоари :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: май ще има сериозна разправия и изчистване на недоразумението и основно почистване на стаята.
Но в действителна ситуация предполагам няма как да ми се случи. От малки ще съм им казвал да бягат от наркомани като дявол от тамян :!: :!: :!: :!: :!: :!: Не си представям децата ми надрусани :shock: :shock: :shock: :shock:
Бeтон написа: 8. Всеки знае, че имам особено мнение. Най-възмутителната им черта е, че правят анти- коалиции. Няма друг стил, който да прави нещо анти срещу трети. Думи като "чалгарите на еди какво си" са меко казано за хора с неуравновесено психично състояние
Не мислиш ли, че си противоречиш?От една страна се противопоставяш на хората, които казват "чалгарите са/на еди какво си" и съответно ги наричаш "неуравновесени психически", а от друга страна определяш цяла социално-културна група(хората слушащи метъл или близки до метъла стилове) като "наркомани".Лично виждал ли си ВСЕКИ ЕДИН човек слушащ метъл, за да знаеш, че той е наркоман?На последната част, ако е възможно отговори само с ДА/НЕ ;)

3.Нека предположим следната ситуация(pi4 предразположи към role-playing games) - случайна среща, любов от пръв поглед с момиче, при това взаимно.Всичко върви прекрасно, бурна страст, любов, птички и пчелички( :mrgreen: ).Но след това разбираш, че момичето не слуша поп-фолк.И даже по-лошо - има изключително негативно мнение за него :shock: Как ще реагираш?

4.Коледа и Нова Година български празници ли са?

5.
Бeтон написа: Че аз грехове имам ли?
Чувал ли си за библейската притча относно Христос и това, което е казал :

"Тоз, който е безгрешен първи да хвърли камъка."

6.Мислиш ли, че си самовлюбен?Забелязах, че с пи4, или взаимно, или сами на себе си правите комплименти.И какво мислиш за приказката "умря циганката дето ме хвалеше..." ? :)

7.Отново цитатче :)
Бeтон написа: 3-За такива е много лошо отпадане на бригадирското движение ли, как да го нарека. Сега нямаше да се чудят какво да правят и нон стоп из тоя форум да киснат, ами тъкмо срещу октомври щяха да бъдат на полето за прибирането на есенните култури. Или в някоя овощна градина. Пет пъти да се качат на ябълката и ще се отрази позитивно на формата им. Специално за отношението ми - да си плямпат. Но говори зле за форума на СУ да е управляван от група пенсионери и други със странни разбирания и манталитет потъпкващи всичко що е различно от тях. Абсолютен мини модел на държавата. Все едно гледаш оста БСП-ДПС
Струва ли ти се лицемерно, че от една страна те дразни как управата на форума, съставена от "пенсионери"(ехе, мерси, на 20 съм, пък пенсионер вече :mrgreen: ) отрича и наказва инакомислието(макар да не съм съвсем съгласен), а от друга ти самият си позволяваш индиректно да наричаш същите тези инакомислещи(но от твоята гледна точка инакомислещи) "селяни"(или ако ти е по-удобно - хора, вършещи селскостопански труд)?

8.За този се сетих тъкмо след като пуснах мнението, та може да се счита за едит : Външният вид ли е най-важното в един човек за теб?
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Вдъхнових се от тази тема... затова имам важно питане:

1. Смяташ ли че беше избран в такава тема, за да бъдеш нападан от хора, които не ти мислят доброто и Защо?

2. Смяташ ли Роджър Тейлър за самовлюбен егоманиак и защо мислиш така? Освен подписа му и това, че винаги се изтъква част от "управата на форума"... тва всеки ше го види, аз питам за сериозно изградено мнение по въпроса.

3. (въпрос от сестра ми) Ако имаш избор, с коя фолк-певица би бил гадже?

4. Защо не ми отговори на 13тия въпрос, мен доста ме вълнува отговора, защото си ги събирам на файлче?

5. Какво е мнението ти за "управата на форума" като конкретизираш мнението си за
а/техните възгледи, как ти се виждат
б/каква работа реално вършат в твой интерес
в/какви личностни качества притежават
г/в какви отношения са помежду си
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

1. Какво е мнението ти за ретро-поп-фолк: Т.Тодоров, Сашо Роман, Хисарския Поп и др.?
2. Доволен ли си от специалността си?
3. Кое е най-готиното място на Земята за теб?
4. Кога ще ходим заедно на някое чалга-парти (сериозно те питам)?
5. Мразиш ли комплексарите?
6. Виждаш ли се като професор в СУ в бъдеще?
7. Доколкото си спомням, ти си от Добрич. Какво се е променило в града, какво ново там?
8. Искаш ли още въпроси от мен? :P
Ibiza DJ
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

На роджи няма да му отговоря на въпросите :) Предполагам няма да се сърди.
Да наистина, Фреди Меркюри по недоглеждане го пропуснах, но тъй като роджи ме пита после, няма да кажа.
Kristo написа:Вдъхнових се от тази тема... затова имам важно питане:

1. Смяташ ли че беше избран в такава тема, за да бъдеш нападан от хора, които не ти мислят доброто и Защо?

2. Смяташ ли Роджър Тейлър за самовлюбен егоманиак и защо мислиш така? Освен подписа му и това, че винаги се изтъква част от "управата на форума"... тва всеки ше го види, аз питам за сериозно изградено мнение по въпроса.

3. (въпрос от сестра ми) Ако имаш избор, с коя фолк-певица би бил гадже?

4. Защо не ми отговори на 13тия въпрос, мен доста ме вълнува отговора, защото си ги събирам на файлче?

5. Какво е мнението ти за "управата на форума" като конкретизираш мнението си за
а/техните възгледи, как ти се виждат
б/каква работа реално вършат в твой интерес
в/какви личностни качества притежават
г/в какви отношения са помежду си
1. Категорично да. Сам виждаш, кой е първия потребител, който отрязах от отговор.
2. Правилно каза, че всеки сам може да си отговори на този въпрос. Очебийно и очеизвадно е.
3. Въобще прочете ли въпросите на другите и съответно отговорите? Имаше един въпрос дали фантазирам и аз отговорих с НЕ.
4. Ти преброи ли колко въпроса бяха от типа "опиши се с три думи, пет букви и две запетайки". Аз за себе си не пиша, ти чакаш за тебе да пиша.
5. Тоя въпрос в синхрон с първия май го написа, а?
Изображение
rogertaylor
Летописец Виртуоз
Специалност: Международни отношения

Мнение от rogertaylor »

Благодаря за проявеното безсилие БетончУ ;) Определено така ми хареса - пак показа, че си фурнаджийска лопата :mrgreen: Вземете му затворете темата, че някой друг ще зададе неудобен въпрос и ще се изложи тотално като кифладжия това момче :mrgreen:
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

DADO написа:1. Какво е мнението ти за ретро-поп-фолк: Т.Тодоров, Сашо Роман, Хисарския Поп и др.?
2. Доволен ли си от специалността си?
3. Кое е най-готиното място на Земята за теб?
4. Кога ще ходим заедно на някое чалга-парти (сериозно те питам)?
5. Мразиш ли комплексарите?
6. Виждаш ли се като професор в СУ в бъдеще?
7. Доколкото си спомням, ти си от Добрич. Какво се е променило в града, какво ново там?
8. Искаш ли още въпроси от мен? :P
1. Аз навремето не съм го слушал като модерен, че сега ли?
2. Да, горд съм.
3. Нали отговорих, че е България. Няма две мнения.
4. Че въобще някъде ходил ли си?
5. Не. Те сами са си сдухани. Как така ще ги мразя?
6. Не мога да направя такива далечни прогнози. Една стъпка напред мога да предвидя, ама до професурата са няколко. ;) Гадание, с което мога да се наема е, че ще се дипломирам тази година и ще запиша магистратура.
7. Стандартни неща. Улици, осветление, газоснабдяване 100%... Ама това не е нищо забележително. За мен са си в реда на нещата, че трябва да бъдат свършени от тези, които са назначени за това.
8. Май е време за лок на темата.

Роджи, гадно ли ти стана?
Дааааа, лок-лок-лок :D
Изображение
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

офтопик: Роджър, като дойде твоята тема, дали няма да те направят луд.... той човека си каза, че не е длъжен да отговаря на определени въпроси, пък и ти като гледам го нападаш по "стар форумен обичай", вземи порасни, вместо да се правиш на 3 лева нацяло...

онтопик: Един последен въпрос:

Направи албума-мечта - изброй 10 песни, които би искал да видиш в 1 компилация събрани....
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”