Лъчезар Дачев
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Дишай
Здравейте,
Лъчо Дачев.... хм...
Нямам добри впечатления.
Вярно че лекциите му не са от най-скучните, но гаврата на изпита е достатъчна. незнам за купчинките, но за това как на 10 човека които с малки изключения бяхме написали едно и също имаме оценки от 3 до 6. При моята група бяхме на две части от по 10-тина души в неговия кабинет и писахме 40 мин. докъто оценявал написаното от нас втората групичка били "под ножа". те казаха,че гледал повече снимките на колегите в книжката отколкото това което са написали и познайте кой има 6 - руста мацка със сините очи и страстните устни... незнам може да е случйаност, само дето аз и още няколко колеги не сме доволни от оценките си защото бяхме повече от "на ти" с материала. Но както знете в такива моменти няма нищо по-добро от това да си кажеш - "Дишай".
Лъчо Дачев.... хм...
Нямам добри впечатления.
Вярно че лекциите му не са от най-скучните, но гаврата на изпита е достатъчна. незнам за купчинките, но за това как на 10 човека които с малки изключения бяхме написали едно и също имаме оценки от 3 до 6. При моята група бяхме на две части от по 10-тина души в неговия кабинет и писахме 40 мин. докъто оценявал написаното от нас втората групичка били "под ножа". те казаха,че гледал повече снимките на колегите в книжката отколкото това което са написали и познайте кой има 6 - руста мацка със сините очи и страстните устни... незнам може да е случйаност, само дето аз и още няколко колеги не сме доволни от оценките си защото бяхме повече от "на ти" с материала. Но както знете в такива моменти няма нищо по-добро от това да си кажеш - "Дишай".
Всичко може, стига да може.
Ако не може - колкото може!
Ако не може - колкото може!
Не е вярно.Не се влияе от оценката на Токушев!Аз там имах 4 , а при Дачев - 6...
И не смятам, че я имам само защото съм с руса коса и сини очи...
Между другото доста колеги ми подхвърлят такива "обвинения"
Може и да е гледал снимките, защото е забелязвал кой ходи редовно на лекции и си има принципи човекът!Преподава от много години и от един поглед може да прецени горе- долу за какво става дума.
Личното ми мнение е, че си заслужава да се ходи точно на тези лекции...
мммммм- по-склонна съм да препоръчам да се прочете материалът, защото е интересен, а лекциите са...само да се разсееш малко... 
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
въобще няма смисъл да се ходи на лекциите на Дачев според мен, както и на повечето лекции в ЮФ - в крайна сметка всичко на изпита си е чист късмет. не смятам, че само "готините мацки" имат шанс за 6, това е твърде повърхностко да се твърди. но е факт че при повечето преподаватели липсва какъвто и да било обективен критерий, на пръсти се броят преподавателите, които са обективни и дето се казва, и да те скъсат, ще знаеш че сам си си виновен, а не е поредната гавра... абе, с две думи, като минете скъпия Русчев ще си поговорим пак за субективизма, чистия късмет и ползата от ходенето на лекции 
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
всичко е късмет, това имам предвид. изпита така или иначе е писмен и няма как да ви помни че сте му ходили на лекции. иначе той много си държи на неговите лекции, ама и това да си ги чел не е гаранция. меко казано, странно е кои хора си взимат изпита понякога и кои не... лично мнение, никого не искам да засегна...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ясно че той ще реши, не студентитеgot написа:Само дето изпитът ще е писмен, ако той реши...Всеки конкретен ден решавал какво ще е препитването - някога решавал- тест; друг път - устен...
![]()
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!