Лъчезар Дачев

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Аватар
valeriq
В началото бе словото

Мнение от valeriq »

мерси много :D
zlostar
От дъжд на вятър

Мнение от zlostar »

Аре стига бе, що така клеветите Дачката :) Той е най-големия изрод 8) Това за купчинките е пълната простотия!
Sumoto
В началото бе словото

Дишай

Мнение от Sumoto »

Здравейте,
Лъчо Дачев.... хм...
Нямам добри впечатления.
Вярно че лекциите му не са от най-скучните, но гаврата на изпита е достатъчна. незнам за купчинките, но за това как на 10 човека които с малки изключения бяхме написали едно и също имаме оценки от 3 до 6. При моята група бяхме на две части от по 10-тина души в неговия кабинет и писахме 40 мин. докъто оценявал написаното от нас втората групичка били "под ножа". те казаха,че гледал повече снимките на колегите в книжката отколкото това което са написали и познайте кой има 6 - руста мацка със сините очи и страстните устни... незнам може да е случйаност, само дето аз и още няколко колеги не сме доволни от оценките си защото бяхме повече от "на ти" с материала. Но както знете в такива моменти няма нищо по-добро от това да си кажеш - "Дишай".
Всичко може, стига да може.
Ако не може - колкото може!
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

Изобщо не ходете на лекции при тоя.Иначе му сече яко пипето,а за изпита...гледайте да имате висока оценка при Токушев,защото миличкият Лъчко много се влияе от нея.
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Не е вярно.Не се влияе от оценката на Токушев!Аз там имах 4 , а при Дачев - 6... :) И не смятам, че я имам само защото съм с руса коса и сини очи... :? Между другото доста колеги ми подхвърлят такива "обвинения" :x Може и да е гледал снимките, защото е забелязвал кой ходи редовно на лекции и си има принципи човекът!Преподава от много години и от един поглед може да прецени горе- долу за какво става дума. :!: Личното ми мнение е, че си заслужава да се ходи точно на тези лекции...
Аватар
Malizia
Постоянно присъствие

Мнение от Malizia »

мммммм- по-склонна съм да препоръчам да се прочете материалът, защото е интересен, а лекциите са...само да се разсееш малко... :wink:
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Аватар
man4ester
В началото бе словото

Мнение от man4ester »

Тоя е най - големият пич...
Шуми Марица
окървавена,
плаче вдовица
люто ранена.

Изображение
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

:D
CTaHu
В началото бе словото

Мнение от CTaHu »

Дачев рулира ... :P Изключително разбран и добър човек ....,а и трява да си призная,че само дисциплините при него ми се сториха интересни ...
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

И аз в 1-ви курс само при него ходих с кеф, наистина... :)
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

въобще няма смисъл да се ходи на лекциите на Дачев според мен, както и на повечето лекции в ЮФ - в крайна сметка всичко на изпита си е чист късмет. не смятам, че само "готините мацки" имат шанс за 6, това е твърде повърхностко да се твърди. но е факт че при повечето преподаватели липсва какъвто и да било обективен критерий, на пръсти се броят преподавателите, които са обективни и дето се казва, и да те скъсат, ще знаеш че сам си си виновен, а не е поредната гавра... абе, с две думи, като минете скъпия Русчев ще си поговорим пак за субективизма, чистия късмет и ползата от ходенето на лекции :twisted:
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Имаш предвид, че и при Русчев всичко е късмет и няма полза от лекции?Или обратното? :?
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

всичко е късмет, това имам предвид. изпита така или иначе е писмен и няма как да ви помни че сте му ходили на лекции. иначе той много си държи на неговите лекции, ама и това да си ги чел не е гаранция. меко казано, странно е кои хора си взимат изпита понякога и кои не... лично мнение, никого не искам да засегна...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Ахам!Ясно... :wink: И аз така предполагах...Само дето изпитът ще е писмен, ако той реши... :twisted: Всеки конкретен ден решавал какво ще е препитването - някога решавал- тест; друг път - устен... :shock:
Сори за офтопика... :oops:
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

got написа:Само дето изпитът ще е писмен, ако той реши... :twisted: Всеки конкретен ден решавал какво ще е препитването - някога решавал- тест; друг път - устен... :shock:
ясно че той ще реши, не студентите :D . според мен със сигурност ще е писмен, въпросът е по-скоро дали ще има И устен освен писмения или не. обикновено е тест, а май от миналата година има и казус... абе пълна резачка 8) ... мисля че трябва да отворим нова тема за гражданското, то и без друго е доста повече екшън от Дачев - той си е душа...

Щастливо безработна!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”