Абе, то... хубаво, че правят ремонт, ама...

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Re: Абе, то... хубаво, че правят ремонт, ама...

Мнение от Дъждът върху лицето »

To това си беше само 1 пример. Мисълта ми е че, не е зле да се пооправи малко, и аз съм учила в по-трагични условия, ама едно е някакво квартално училище, друго е университета. Иначе сградата е много красива. Пък и идват много чужденци, казваш им: това е най-добрия университета в страната, отвън хубаво, ама отвътре? Е не навсякъде положението е трагично де. И не би трябвало да се примиряваме, като сме учили в скапани училища дай сега да не обръщаме внимание.
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Дъждът върху лицето написа:или пък някакви ужасни надписи по стените...
От рода на "Смърт на албанските пещерни диваци!" и "27. 11. 1918 г. - Българийо, не сме забравили и никога не ще забравим! Жадуваме РЕВАНШ!" ли? В тоалетните на ИФ човек може да потъне в безвремие :)

А иначе ако това е най-добрият университет в България... лошо!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Вие пък какво дирите в нашите тоалетни? Там времето и другите неща текат циклично, а не линейно... :mrgreen:
За сметка на това един етаж по-горе има дълго и нежно излияние на онеправдано същество, което започва с паметна фраза: "Приподавателите от ...Ф са голи охлюви, които ядат ягодите на твоите надежди..." В първия момент ми напомни на Битълсите... :bounce:
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Ами аз съм фен на вашите тоалетни още от времето, когато бях млад кандидатстудент и ходех на курс по история в ИФ. Оттогава чат-пат водя приятели на екскурзия до тези паметници на културата и историческата памет :lol:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Ех, не са вече същите... Ремонтираха ги без да ебават Венецианската конвенция за опазване на световното историческо наследство... Варвари, разрушаващи в името на хигиената... :roll: :wink:
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Леле! Мръсници! Нищо, новото поколение трябва да остави свое културно наследство :)
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Ми да правят като искат да оставят, а не да разрушават нашето наследство? Дългогодишни културни пластове, които археолозите след столетия ще разкопават и ще станат повод за открития, дисертации и зашеметяващи приноси от нови Овчаровци, Китовци.... Мъка, мъка.... Е така като стане, няма какво да се направи... :(
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

Дъждът върху лицето написа:To това си беше само 1 пример. Мисълта ми е че, не е зле да се пооправи малко, и аз съм учила в по-трагични условия, ама едно е някакво квартално училище, друго е университета. Иначе сградата е много красива. Пък и идват много чужденци, казваш им: това е най-добрия университета в страната, отвън хубаво, ама отвътре? Е не навсякъде положението е трагично де. И не би трябвало да се примиряваме, като сме учили в скапани училища дай сега да не обръщаме внимание.
Е аз не съм против освежителните ремонти,мисълта ми беше,че никога не съм мрънкала Ректората да е стар и мизерен.Но съм твърдо против да правят басейн с олимпийски размери на мястото на кокетната градинка...Според мен е излишно прахосване на пари.

А и бтв,само на мен ли ми се струва,че след всеки ремонт си е същото?!? :lol: Май трябва да си прегледам пак очите...

Но пък библиотеката е станала мноу шукаритетна :mrgreen:

ПП:А колкото и ремонти да правят,ако не хванат да избършат прозорците и да сложат резета в кабинките на тоалетните,все едно нищо не са направили.И после защо момичетата ходим в комплект до тоалетна.Нали все някой трябва да ти подпира вратата отвън. :lol:
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Абе аз и други теории съм чувал за ходенето заедно до тоалетната, ама по-добре да не ги споделям, че ще трябва да се самомодерирам :mrgreen:
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

Mira написа:А и бтв,само на мен ли ми се струва,че след всеки ремонт си е същото?!? :lol: Май трябва да си прегледам пак очите...

Ааааа не знам, аз досега не съм присъствала на друг ремонт освен на този (не че присъствам в истинския смисъл на думата), ама примерно си личи на някои места, че е правен ремонт и преди. Има тоалетни в ректората, които са ремонтирани и даже са чисти, друг е въпроса, че ние нищо не пазим и че ремонтите не се правят супер качествено. За прозорците съм съгласна и се надявам, че ще сменят дограмата в северното крило, иначе ще трябва да си нося електрическо одеалце тази година. :D
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Вчера я сменяха в южното. Цял ден чаках за изпит и то не беше чукане, не беше стържене, пробиване... Искам на санаториум!
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс
Специалност: философия (СУ)

Мнение от вечен студент »

Утре имам ходене до Ректората и ще погледна какво се случва с градинката в двора. Последно разбрах, че нямало да правят фонтан.

Най-гадната сцена, на която присъствах, беше в четвъртък, когато подлагаха на деконструкция металния павилион в двора. Когато лицето от ромски произход реши да нанесе финалния си удар върху металната конструкция, един сегмент от рушащия се павилион щеше да удари една жена, която се намираше в опасна близост... :shock: За капакак на всичко, въпросното лице от ромски произход, вместо да бъде засрамено от собствената си престъпна непредпазливост, започна да се хили гръмогласно... :shock: :shock: :shock:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Ми, тя като сама не се пази, той ли да я пази? :roll:
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Тъпо, наистина. Само не разбрах какво значение има произходът на лицето, което е рязало будката.
Аватар
fear_Mims
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от fear_Mims »

От Министерството са отпуснати тези пари. Те решават на кой университет какво да правят. Ректората какво общо има :?: :!: Парите не са отпуснати от СУ.
„Да, това е една от най-големите тайни на живота: умението да лекуваш душата си с преживявания и да оставиш душата ти да те лекува от преживяванията.“ Оскар Уайлд
Публикувай отговор

Обратно към “Мнения”