9 септември

Модератори: Don Horhe, Lord

Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Re: 9 септември

Мнение от G__ »

Образованието е инвестиция. Ако ти се струва много, пробвай да видиш колко скъпо ще ти струва неграмотността.-Това е мисъл на един американец. ;) А и какъв е бил смисълът от това безплатно образование, което в последствие се оказва чисто и просто промиване на мозъци за разрушаващата се социалистическа утопия. Отделно, че това образование е било достъпно почти единствено за членове на партията и за синовете и дъщерите на партийни величия. Другите-прости работници, от които върхушката се облагодетелства. Велико !!! Много сте ми интересни такива като тебе, които смятате, че можете да върнете историята. Забравете за това. Комунизмът беше утопия на 20в. Оказа, че се тази система НЕ действа и не е ефективна щом е рухнала и икономически, и политически. Подигравам се на бабичките не за друго, а защото на 9ти съвсем случайно видях как го честват в едно градче. Програмата, организирана от БСП, имаше за цел да внуши "нека си спомним колко хубаво беше едно време и гласуваме за столетницата, че да се върне старото". Това е толкова безумно, колкото са самите твои постове. Всички червени сте промити мозъци до костите си. Всяка тоталитарна система се е провалила и ще се проваля, защото създава върхушка, която задушава личната свобода на останалите. Демокрация е имало в древността, има и днес, ще има и за в бъдеще. Свободата е най-ценното за човека и се радвам, че го няма социализма да ми отнема тази ценност. Жалко единствено за жертвите на антифашизма, които са си дали живота за изгодата на социалистическите вождове,партийни величия и промити мозъци, които да опорочават паметта им. :!:
Аватар
tomagordeev
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от tomagordeev »

Не ние, а вие, капиталистите, върнахте временно хода на историята.
http://www.septemvri23.com

СИЛАТА НА ПРОЛЕТАРИАТА Е В НЕГОВАТА ОРГАНИЗАЦИЯ
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

tomagordeev написа:Не ние, а вие, капиталистите, върнахте временно хода на историята.

Абе, пич, ти нещо.....? :lol:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Тома,
гледам ти подписа и си мисля: няма как да победите, дори да организирате всесветския пролетариат! Просто в модерната икономика, не онази на Маркс, където нещата се изчисляват в торби вълна и т.н., работещите в материалното производство не могат да станат дори половината от населението! В развитите страни работещите в сферата на услугите са доста повече, например, а не мога да си представя някои от тези работещи да се организират както вие очаквате. Утопия, братче, както Балканската федерация, нацистката държава и още много-много други през миналия век.
Ти представяш ли си истинска комунистическа организираност на работническата класа близо до 100 %? Аз не мога, щото те предпочитат да цапнат по 2-3 ракии вместо да слушат политинформация. Аз също!
Ай наздраве! :drunken:
Аватар
Tiocfaidh ár lá
От дъжд на вятър
Курс: втори

Мнение от Tiocfaidh ár lá »

tomagordeev написа:Не ние, а вие, капиталистите, върнахте временно хода на историята.
:lol: Така е, прав си. Сега се опитваме да намерим и ликвидираме всички бойци от бъдещето като теб, за да осигурим вечна власт на капитала над човешките души, мухахахааа :twisted:
"You can run, but you will just die tired" -- IRA
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Не, не, вярвай в доброто и в човека! Ще ги превъзпитаме като им бръкнем в мозъчетата... :mrgreen:
Аватар
tomagordeev
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от tomagordeev »

Смейте се, като ви е смешно.
Но в Непал и още много други места по света работниците и селяните се организираха и побеждават. Ще победим и ние.

Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Непал, особено през последните стотина години, е наистина мерило за цивилизованост, напредък и пролетарска зрелост и организираност.
Изображение
Аватар
tomagordeev
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от tomagordeev »

Що се отнася до комунистическата съзнателност на масите, Непал днес е на едно от първите места в света

Изображение

Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Това с червените знамена на Еверест ми напомня един виц

Студената война. В кабинета на американския президент влетява адютант с думите:
- Господин президент, руснаците боядисват луната в червено!
- Ами добре.
След малко адютантът влиза още по-притеснен.
- Господин президент, руснаците боядисаха половината луна в червено!
- Хубаво де, не се впрягай!
След малко:
- Господин президент, руснаците боядисаха цялата луна в червено!
- Добре, обади се на НАСА и им кажи да напишат отгоре "Кока Кола"!
Аватар
tomagordeev
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от tomagordeev »

А пък на мен твоят виц ми напомня за анекдота, според който Сталин уж имал хоби да си колекционира вицове

Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Да колекционира политически вицове ли? :Р То само това е достатъчно добър анекдот, но ако има още - кажи го :)
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Що пък не - Тито примерно много е обичал политически вицове. Пък и всях комунистически лидери са диви полуобразовани типове, на които наред с други недостатъци е вроден и жив простонароден хумор.

ЕЙ ви един за Тито:

Та веднъж Тито повикал при себе си един известен разказвач на вицове и му казал:
- Аз знам, че ти много се закачаш с мене във вицовете си, ама не ти се сърдя. Сега обаче искам да ми измислиш тук и сега кратък виц, в който аз да не съм главен герой и участник!
Онзи помислил малко и рекъл:
- "Йованка Броз Тито е бременна!"

Хъхъхъ. :mrgreen:
Изображение
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

:lol:
Аватар
tomagordeev
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от tomagordeev »

Г-н Грънчаров защо е пропуснал да ни информира за тази интересна анкета?

http://1.bp.blogspot.com/_5v5PZWeRpnw/S ... +Daily.JPG

Публикувай отговор

Обратно към “България”