Ислямистките забрадки в Университета!?
Re: Ислямистките забрадки в Университета!?
Отговорът е прост и ти го знаеш: ще са достатъчно модернизирани, когато престанат да си развяват ислямистките забрадки по коридорите на Университета. За магистралното облекло съм на твоето мнение, но темата не е за него. Пусни си нова...
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
По принцип определенията, които си давате един на друг противоречат на правилника, но ако нямате нищо против да си разменяте духовити обиди, мога да ги оставя. Лично мен много ме забавляват. Вие кажете 
Иначе по темата - ще цитирам себе си
Фактът, че живеем в обшество, което претендира за либералност, означава, че не би трябвало да пречим на никого да избира дали иска да бъде свободен или не. Ако ревностните мюсюлманки държат да живеят в подчинение, символизирано от забрадки, фереджета, бурки и прочие - тяхна си воля. Човек каквото сам си причини никой не може да му го причини. Те не ни карат да носим забрадки (то това оставаше), няма нужда и ние да ги караме да ги свалят. Модерните мюсюлманки в България са направили своя избор и се обличат светски. Те са се възползвали от свободата си да вземат това решение. Същото са направили и забрадените. А че са тъпи, това е друг въпрос
Иначе по темата - ще цитирам себе си
Фактът, че живеем в обшество, което претендира за либералност, означава, че не би трябвало да пречим на никого да избира дали иска да бъде свободен или не. Ако ревностните мюсюлманки държат да живеят в подчинение, символизирано от забрадки, фереджета, бурки и прочие - тяхна си воля. Човек каквото сам си причини никой не може да му го причини. Те не ни карат да носим забрадки (то това оставаше), няма нужда и ние да ги караме да ги свалят. Модерните мюсюлманки в България са направили своя избор и се обличат светски. Те са се възползвали от свободата си да вземат това решение. Същото са направили и забрадените. А че са тъпи, това е друг въпрос
... и ти ми говориш за определения... 
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Добре де - попълнете празните места - "те са т_ _и" 
Аз много уважавам правото на всеки да се чувства добре и да прави каквото смята за добре и затова очаквам същото. След като един емигрант идва в коренно различна страна и култура, то той би трябвало да се адаптира към нея. Иначе въпросната култура се разрушава. Не мисля, че е нормално в СУ, а и в България, да мирише на ориенталщина.
Нямам нищо против да си ходят в джамиите и вкъщи, както искат и да правят квотото искат, и да говорят на какъвто си език искат, но има места, където хората трябва да спазват определени правила, включително и светския характер на институциите. Това е въпрос на манталитет и начин за опазване на култура и т.н., ако щете....
Аз не искам целенасочено да мразя някого и това го възприемам, като опазване на собствената си култура и нищо повече. Не искам някой да идва насила в университета без забрадка.
А кой го кара насила да идва и как? Да не би да са го вързали? Университетът, както правилно забеляза, е светска институция, но да не забравяме и че е резултат от нашата българска национална и източноправославна държава! Затова е нормално да има иконата на Свети Климент, но не е нормално другото!
Имах предвид, че ако не й изнася, никой не я кара да учи в СУ.
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Наистина ли не усещаш какви невероятни тъпотии дрънкаш?Joker написа:А кой го кара насила да идва и как? Да не би да са го вързали? Университетът, както правилно забеляза, е светска институция, но да не забравяме и че е резултат от нашата българска национална и източноправославна държава! Затова е нормално да има иконата на Свети Климент, но не е нормално другото!
Искаш да кажеш, че съм започнал да ти подражавам? 
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Твоите ценности може да са споделени, но не от мен. Най-малък е рискът да сбъркаш, когато говориш единствено от свое име 
Това дали говоря единствено от мое име го казва мнозинството от хората, пишещи тук.
А дали ти споделяш това мнение или не- боли ме нали се сещаш кое. Интересно е наистина, ако се проведе някво такова проучване за нагласите на студентите какви биха били резултатите. 
Няма да се проведе, вЕрвай ми! 
Е що не. Не е толко трудно в крайна сметка.
Получените резултати няма да са "политически коректни"