Естествено, че съществува. Просто трябва да се подбират хората
Съществува ли истинско приятелство между момиче и момче?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- rachence
- Паисий
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: Съществува ли истинско приятелство между момиче и момче?
Повечето ми приятели са мъже.
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
- вечен студент
- Форумозавър Рекс
- Специалност: философия (СУ)
От мъжка гледна точка (поне според събраните и анализирани от мен емпирични данни) съществуването на подобен вид приятелство е възможно само ако е налице поне едно от следните четири условия:
1. Жената страда е тежка форма на затлъстяване и има силно окосмяване над горната устна (по-просто казано - дебела като свиня и космата като маймуна).
2. Жената е с над 20 години по-възрастна от мъжа.
3. Между мъжът и жената съществува родство по права или съребрена линия.
4. Мъжът е ГЕЙ!
1. Жената страда е тежка форма на затлъстяване и има силно окосмяване над горната устна (по-просто казано - дебела като свиня и космата като маймуна).
4. Мъжът е ГЕЙ!
- ellassence
- От дъжд на вятър
- Специалност: китаистика
- Курс: първи
направо съм възмутена от чистата истина

- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
А понякога и това не е гаранция...вечен студент написа: 2. Жената е с над 20 години по-възрастна от мъжа.
За мене чисто и близкото приятелство между мъж и жена е невъзможно. Гаджето ми е доказателство за това.

Много си прав. Няма как да имам неква супер красива приятелка и да нямам задни мисли към неявечен студент написа:От мъжка гледна точка (поне според събраните и анализирани от мен емпирични данни) съществуването на подобен вид приятелство е възможно само ако е налице поне едно от следните четири условия:
4. Мъжът е ГЕЙ!
Не съм герой, просто не изпитвам страх!!
- kriskata
- Пишете, о, братя
- Специалност: Софтуерно инженерство
- Обратна връзка:
ми аз принципно предпочитам да поддържам приятелски отношения предимно с мъже ,но обикновено мъжете общуват с нас единствено,когато искат нещо повече,а когато ги отрежеш за приятелство не искат и да чуят,така че е ясно в кой е вината
.на мъжете не им трябват приятелки,а на мен пък не ми трябват гаджета
.иначе вярвам в тоя вид приятелство,но мисля,че е възможно само,ако е започнало в детството и не е имало задни мисли 
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
Тук не съм съгласен, нормално е човек да има сексуални фантазии за приятелка. Но докато тези мисли си останат в мъжката глава, то това не пречи на приятелство със съответната представителка на противоположния пол. Личен опит - многократно доказан.vvvv написа:Много си прав. Няма как да имам неква супер красива приятелка и да нямам задни мисли към неявечен студент написа:От мъжка гледна точка (поне според събраните и анализирани от мен емпирични данни) съществуването на подобен вид приятелство е възможно само ако е налице поне едно от следните четири условия:
4. Мъжът е ГЕЙ!![]()
Все пак сме мъже!!
И тук не съм съгласен, толкова е интересно да си имаш приятелка, но винаги към нас се отнасят със предубеждение и тогава трябва да преглъщаме това снизходително отношение към нас, като първични зверове с една единствена действаща мозъчна клетка, която служи за репродукция. И с постоянно такова отношение към нас, представителите на силният пол, ние се приучаваме да се държим така както се очаква от наз за да не бъдем сметнати за хомосексуални или нещо подобно...kriskata написа:ми аз принципно предпочитам да поддържам приятелски отношения предимно с мъже ,но обикновено мъжете общуват с нас единствено,когато искат нещо повече,а когато ги отрежеш за приятелство не искат и да чуят,така че е ясно в кой е вината.на мъжете не им трябват приятелки,а на мен пък не ми трябват гаджета
.иначе вярвам в тоя вид приятелство,но мисля,че е възможно само,ако е започнало в детството и не е имало задни мисли
My will be done!!!
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Интересно е,че според моите наблюдения,всички мъже "приятелки" си нямат интимна дружка.Мисълта ми е,че приятелството между мъж и жени ампутира природните му нужди и умения за удовлетворяването им 
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
Ми при мен не беше така,
но с мойта се разделихме преди 2 месеца

но с мойта се разделихме преди 2 месеца
My will be done!!!
- rachence
- Паисий
- Обратна връзка:
Аз пък не мога да разбера защо все мъжете са виновни..
От самта жена зависи как ще се държи даден нейн приятел/мъж с нея. Ми, като не искаме да ни мислят за потенциален сексуален обект им казваме всичко в прав текст,пък те да си решават дали да продъжаваме приятелските си взаимоотношения. Амааааа повечето жени хем ги сърби, хем ги боли. Защото не е кой знае колко неприятно да знаеш, че си желана от някой. И после се оплакваме- 'той май иска нещо от мен'.. Ми като си тъпа овца и се държиш нетрезво, какво да прави човекът
От самта жена зависи как ще се държи даден нейн приятел/мъж с нея. Ми, като не искаме да ни мислят за потенциален сексуален обект им казваме всичко в прав текст,пък те да си решават дали да продъжаваме приятелските си взаимоотношения. Амааааа повечето жени хем ги сърби, хем ги боли. Защото не е кой знае колко неприятно да знаеш, че си желана от някой. И после се оплакваме- 'той май иска нещо от мен'.. Ми като си тъпа овца и се държиш нетрезво, какво да прави човекът
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
Мерси за подкрепата
Приятно изненадан съм
Неочаквах девойка да застане на моя страна в тази дискусия
Приятно изненадан съм
Неочаквах девойка да застане на моя страна в тази дискусия
My will be done!!!
- rachence
- Паисий
- Обратна връзка:
На страната на реалността съмgogigagagagigo написа:Неочаквах девойка да застане на моя страна в тази дискусия
- kriskata
- Пишете, о, братя
- Специалност: Софтуерно инженерство
- Обратна връзка:
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
Ти изобщо някога бил си влюбен в своя приятелка?gogigagagagigo написа:И тук не съм съгласен, толкова е интересно да си имаш приятелка, но винаги към нас се отнасят със предубеждение и тогава трябва да преглъщаме това снизходително отношение към нас, като първични зверове с една единствена действаща мозъчна клетка, която служи за репродукция. И с постоянно такова отношение към нас, представителите на силният пол, ние се приучаваме да се държим така както се очаква от наз за да не бъдем сметнати за хомосексуални или нещо подобно...![]()
![]()
И впрочем, нямам впечатление жените да се отнасят с такова предубеждение - дори точно обратното.