Какви сериали гледате?
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
Re: Какви сериали гледате?
Тва "Gossip Girl" гледах няколко серии... Пълна боза! Много по-зле от О.С. , например...
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
В момента вървящи - Eureka, Stargate Atlantis, Wolverine and the X-men
По служебна необходимост: Gossip girl, LO:CI, LO:SVU, The Fresh Prince of Bel Aire (но него го гледам с кеф)
Скорошни: The Dresden Files, Firefly, Moonlight, Blood Ties, House
По служебна необходимост: Gossip girl, LO:CI, LO:SVU, The Fresh Prince of Bel Aire (но него го гледам с кеф)
Скорошни: The Dresden Files, Firefly, Moonlight, Blood Ties, House
- blackout
- Летящите Пръсти
- Специалност: право
- Курс: трети
Greek
Това сериалче си е направо върхът. Наистина свежо и готино.
Това сериалче си е направо върхът. Наистина свежо и готино.
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
- gerivas
- В началото бе словото
- Специалност: Химия и информатика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
One tree hill
Gossip girl
Heroes
Gossip girl
Heroes
- CellarDoor
- Пишете, о, братя
Малкото, които са успели да ми задържат вниманието повече от пет серии - House M.D., The Simpsons, South Park, Dexter, Las Vegas (но той доста изтъпя след трети сезон)... "Приятели" си е all time favourite и не се срамувам да си го призная
Скоро почнах "Старгейт Атлантис", но съм ужасно разочарована и няма да си правя труда да гледам втори сезон, а след това мисля да започна "Туин Пийкс" =)
Скоро почнах "Старгейт Атлантис", но съм ужасно разочарована и няма да си правя труда да гледам втори сезон, а след това мисля да започна "Туин Пийкс" =)
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Никога не съм гледала "One Tree Hill", "Dr. House", "Prison Break", и още няколко мега-оборотни обсесивни американски шитни (разбира се, има и изключения).
И все пак ми е едно такова, горделиво...
Btw, като казахте "Приятели" -- това ми е най-отблъскващия сериал евър и тук вече с нескрита гордост заявявам, че съм изтърпяла максимум 5 серии от него (:
И все пак ми е едно такова, горделиво...
Btw, като казахте "Приятели" -- това ми е най-отблъскващия сериал евър и тук вече с нескрита гордост заявявам, че съм изтърпяла максимум 5 серии от него (:
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Хора, гледайте "8 прости правила" ебааси готиния филм, ВИНАГИ се разплаквам от смях, няма лоша серия, въобще...10/10. Мда, само този сериал гледам
Понякога обаче пускам Фокс Лайф,ако съм в настроение за телевизия.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- innamorata
- Да живей словото
- Специалност: Maтематика и информатика
и аз го гледам, също и "The war at home" много е дебиленJudyRamone написа:Хора, гледайте "8 прости правила" ебааси готиния филм, ВИНАГИ се разплаквам от смях, няма лоша серия, въобще...
No face, no name, no number...
ФМИ - 2 курс Математика и информатика
ФМИ - 2 курс Математика и информатика
- Tanparmaiel
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
Забравих последното си велико откритие - Whose line is it anyway. Няма по-смешно нещо! Четирима комици, половин час импровизация и много, много хилеж. (Звуча като реклама, но...)
Ето един от скечовете им цък
Ето един от скечовете им цък
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
OTH
- сапунка за тийнейджъри ... ОС - същото...
иначе...ме радват Heroes, Veronica Mars донякъде... 8 прости правила си е добро да
Шеметен град също бива и Приятели разбира се... никога не ми омръзва.. а и за къде без Малкълм 
иначе...ме радват Heroes, Veronica Mars донякъде... 8 прости правила си е добро да
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- night_eyes
- В началото бе словото
- Специалност: Икономика с английски език
Ами предимно комедийни или криминални...Или поне такива, чиито серии са независими една от друга. Нямам нерви да следя сапунки.
Медицински сериали също не обичам. Изключение прави "Доктор Хаус". Допада ми хумора му...
По едно време следях "Шепот от отвъдното"-много мило сериалче...
Иначе по Нова даваха страшни сериали-"Стъпка по стъпка", "Фрейзър", "Гувернантката" и "Принцът на Бел Еър". Особено последният беше голям купон.
По BTV, GTV и fox life дават също свестни неща-"Ало, ало", "Алф", "Напълно непознати", "На гости на третата планета", "Малкълм"...
От криминалните сериали харесвам "В неизвестност", "Медиум" и "Криминални уравнения"...
Медицински сериали също не обичам. Изключение прави "Доктор Хаус". Допада ми хумора му...
По едно време следях "Шепот от отвъдното"-много мило сериалче...
Иначе по Нова даваха страшни сериали-"Стъпка по стъпка", "Фрейзър", "Гувернантката" и "Принцът на Бел Еър". Особено последният беше голям купон.
По BTV, GTV и fox life дават също свестни неща-"Ало, ало", "Алф", "Напълно непознати", "На гости на третата планета", "Малкълм"...
От криминалните сериали харесвам "В неизвестност", "Медиум" и "Криминални уравнения"...
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Сериалите,които гледам са: Lost,House M.D.,The Big Bang Theory,Smallville,Prison Break,Ghost Whisperer и Gossip Girl!
От новите,които излезнаха този сезон изключително силно впечатление ми направи Fringe,който е създаден от човека отговорен и за Изгубени! Също така ми хареса и True Blood - една от новите продукции на HBO - очертава се изключително силен сериал!
От новите,които излезнаха този сезон изключително силно впечатление ми направи Fringe,който е създаден от човека отговорен и за Изгубени! Също така ми хареса и True Blood - една от новите продукции на HBO - очертава се изключително силен сериал!
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Ъруин Шоу "Хляб по водите"