Ислямистките забрадки в Университета!?

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
Joker
Легендарен флуудър

Re: Ислямистките забрадки в Университета!?

Мнение от Joker »

Отговорът е прост и ти го знаеш: ще са достатъчно модернизирани, когато престанат да си развяват ислямистките забрадки по коридорите на Университета. За магистралното облекло съм на твоето мнение, но темата не е за него. Пусни си нова...
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

По принцип определенията, които си давате един на друг противоречат на правилника, но ако нямате нищо против да си разменяте духовити обиди, мога да ги оставя. Лично мен много ме забавляват. Вие кажете :)

Иначе по темата - ще цитирам себе си :P

Фактът, че живеем в обшество, което претендира за либералност, означава, че не би трябвало да пречим на никого да избира дали иска да бъде свободен или не. Ако ревностните мюсюлманки държат да живеят в подчинение, символизирано от забрадки, фереджета, бурки и прочие - тяхна си воля. Човек каквото сам си причини никой не може да му го причини. Те не ни карат да носим забрадки (то това оставаше), няма нужда и ние да ги караме да ги свалят. Модерните мюсюлманки в България са направили своя избор и се обличат светски. Те са се възползвали от свободата си да вземат това решение. Същото са направили и забрадените. А че са тъпи, това е друг въпрос :mrgreen:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

... и ти ми говориш за определения... :roll:
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Добре де - попълнете празните места - "те са т_ _и" :mrgreen:
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Аз много уважавам правото на всеки да се чувства добре и да прави каквото смята за добре и затова очаквам същото. След като един емигрант идва в коренно различна страна и култура, то той би трябвало да се адаптира към нея. Иначе въпросната култура се разрушава. Не мисля, че е нормално в СУ, а и в България, да мирише на ориенталщина. :shock: Нямам нищо против да си ходят в джамиите и вкъщи, както искат и да правят квотото искат, и да говорят на какъвто си език искат, но има места, където хората трябва да спазват определени правила, включително и светския характер на институциите. Това е въпрос на манталитет и начин за опазване на култура и т.н., ако щете.... :wink: Аз не искам целенасочено да мразя някого и това го възприемам, като опазване на собствената си култура и нищо повече. Не искам някой да идва насила в университета без забрадка.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

А кой го кара насила да идва и как? Да не би да са го вързали? Университетът, както правилно забеляза, е светска институция, но да не забравяме и че е резултат от нашата българска национална и източноправославна държава! Затова е нормално да има иконата на Свети Климент, но не е нормално другото!
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Имах предвид, че ако не й изнася, никой не я кара да учи в СУ.
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Joker написа:А кой го кара насила да идва и как? Да не би да са го вързали? Университетът, както правилно забеляза, е светска институция, но да не забравяме и че е резултат от нашата българска национална и източноправославна държава! Затова е нормално да има иконата на Свети Климент, но не е нормално другото!
Наистина ли не усещаш какви невероятни тъпотии дрънкаш? :roll:
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Искаш да кажеш, че съм започнал да ти подражавам? :roll:
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

:shock: tamerlan, ходи се зарови някъде :shock: Омръзнало ми е от такива "толерантни" хорица като тебе, които имат робски нрав и се чудят как да го вменят на останалите. Разбери, че има споделени ценности, които са за всички, колкото и да не ти харесва на тебе или на забрадките. 8) Странно е, че приоритет за тебе са правата на мюсюлманките, а не собствената ти култура, държава и т.н. Баси обърканата душа. :lol:
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Твоите ценности може да са споделени, но не от мен. Най-малък е рискът да сбъркаш, когато говориш единствено от свое име ;)
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Това дали говоря единствено от мое име го казва мнозинството от хората, пишещи тук. ;) А дали ти споделяш това мнение или не- боли ме нали се сещаш кое. Интересно е наистина, ако се проведе някво такова проучване за нагласите на студентите какви биха били резултатите. :lol:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Няма да се проведе, вЕрвай ми! :wink:
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Е що не. Не е толко трудно в крайна сметка.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Получените резултати няма да са "политически коректни" :idea:
Публикувай отговор

Обратно към “България”