Хобби(т)?

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
Night_Wolf
В началото бе словото

Мнение от Night_Wolf »

Любомир

Рожденна пътека 8

реалист целеустремен със силна воля проницателен

Тези деца са родени, за да движат нещата в областта на корпоративния бизнес, висшите финанси, медицината, инженерството, държавното управление, висшето образование и всевъзможни професии включително професионалните спортове. Тези малки генератори на енергия едва изчакват да пораснат, за да поемат пътя си.

Обикновено момчетата отрано се идентифицират с изключително силни персонажи и започват да организират съседчетата и връстниците си. нуждаят се от много внимание. Изпитват потребност да правят впечатление на другите и могат да го постигнат като бърборят непрекъснато или се бъркат в чужди работи. Искат да са най-добрите в класа или на игрището. Често са сериозни или яки на външен вид. Обявяват на всеослушание всичкокоето правят. Понякога могат да са меланхолични и да се посвещават на четене или учене.

Децата с рожденна пътека 8 са бойци и ще преследват целите си, докато не ги постигнат. Трябва да се научат да уважават чуждото мнение,което не съвпада с твхното.

Трудности и препятствия

При екстремни условия тяхната агресивна природа става саморазрушителна или болезнена за другите. Трябва да се научат да бъдат търпеливи, да споделят и да се вслушват в други хора. За децата с рожденна пътека 8 е важно да им позволяват да изпитват последиците от своите действия(или пасивност).

Те са горди и волеви,но могат да станат обидчиви и вечно недоволни. Те не винаги знаят какво точно чустват.Или пък могат да ги обземат силни чуства и да действат без да се обърнат за помощ. Мразят да ги покровителстват или подценяват.

Ако децата с рожденна пътека 8 са пренебрегнати, оскърбени или са расли в бедност, те бързо се научават как да тормозят останалите и да се грижат за себе си. Ако са живели в съседство с богати хора те могат да ценят парите повече от всичко друго на света. Във всеки случай те трябва да разберат,че парите макар и необходими за живота, не са всичко в него. Възможно е животът им да не е лек и да се сблъскват с непрестанни проблеми.

Ако са родени на 12:
Изключително общителни, оказват силно влияние върху хората, могат да работят усилено и да играят много, изключително атристични и талантливи, много привлекателни за другия пол :D , могат да се смеят шумно, практични и оптимисти, обичат добрата сделка, мразят да се отегчават.
Аватар
Night_Wolf
В началото бе словото

Мнение от Night_Wolf »

Анислав

Ключ 4

Ключ 4 е вибрация на стабилността и сигурността. Човек, роден с име под нейно влияние, е с изразена индивидуалност,много разумен и методичен. Той обича да обмисля добре действията си, да планира далеч напред постъпките си. Не се плаши от трудности и препятсвия, защото е изключително издръжлив и способен да понесе голямо физическо натоварване. Предпочита да избягва риска и залага винаги на сигурно. Консервативен е що се отнася до облекло и държане. Не обича да променя личните си навици.В противовес на това, обаче, изпитва влечение към реформи, касаещи обществото като цяло. Политиката е благодатно поле за изява на уменията му на далновиден стратег и търпелив съзидател.

Майстор при полагане на основи и изграждане на стабилен фундамент във всяка една област-без да бърза,като обръща необходимото внимание на подробностите, нюансите и детайлите. Той е силно привързан към дома и семейството си, особено децата. Полага големи усилия за тяхното възпитание, разглеждайки ги като част, елемент от обществото,от неговото настояще и бъдеще. Грижата за подрастващите силно го привлича и той често става инициатор или съучредител на фондации, чиято цел е защита правата на детето или подкрепата на млади таланти.

Ключ 4 е човек на реалните,видими, измерими и доведени до своята завършеност неща. В ежедневието си проявява голяма упоритост и настойчивост да реализира набелязаното, независимо от усилията, които ще му коства,стига в крайна сметка да оправдае очакванията-неговите и на околните. По този начин често се натоварва с непосилна работа и чуждо бреме,които с годините рушат здравето му.

Конструктивният ум, вътрешната нагласа към сигурност, подреденост и методичност, често ориентират хората с ключ 4 към професии като застраховане и охрана на хора и обекти, производство или търговия със заключващи устройства и съоръжения за сигурност, технически компоненти и фина механика за телекомуникации, часовници, контролно измервателни прибори, телефони, полиграфическа техника.

По-ярко се подчертават качествата на ключ 4,когато рожденото слънце е в знаците на Водолей, Скорпион, Везни, Близнаци, Овен, когато денят на раждане е 4, 13,22 или 3, а също и когато денят от седмицата е неделя.
Аватар
Night_Wolf
В началото бе словото

Мнение от Night_Wolf »

Анислав

Рождена пътека 4

постоянен грижлив лоялен продуктивен

Тези деца са родени, за да градят,ръководят и работят. Те са благословени в тъговията или в професии, свързани с потребностите на живота. Макар, че могат да виждат живота си като изпълнен само с работа и отговорности, те са избрали този житейски път за да се уравновесят. Получават много голямо удовлетворение от добре свършената работа.Кариерата или професията им ще бъде традиционна, тъй като те предпочитат работата, която има осезаеми, измерими резултати.

Предпочитат да са част от социалната норма,а не извън нея. Обичат сигурността и планират бъдещето си. Обикновено избягват риска. Децата с рождена пътека 4 са действени. В по-късния си живот те се отличават в управлението на пройзводсвото, в статистиката, счетоводството, измерването, механиката или в дейност, свързана със земята, в отглеждането на деца, готвенето, градинарството и във всякакви видове стрителна работа. Те често избират професия, свързана с управленска или застрахователна дейност.

Вярват,че усиленият труд се възнаграждава. Трябва обаче да се научат да правят разлика между битката и ефективната упоритост. Те трябва да разберат,че не е необходимо да поемат върху себе си чуждото бреме или задачи. Често се стремят към резултати толкова силно,че нараняват другите с настъпателността и критичността си. Може да станат нетърпеливи и лесно избухливи.

Трудности и препятсвия

децата с рождена пътека 4 могат да са твърдоглави малки душички, които ще останат навън под дъжда, докато не усъвършенстват стрелбата си в баскетболния кош. Вълнуват ги чуждите проблеми и винаги искат да помогнат за разрешаването им. Могат да се измъчват или сами да усложняват живота си поради грубото отношение на някого или поради прекалената загриженост за това, което мислят хората. Не обичат промените, щом веднъж са се научили да правят нещо по определен начин.

Ако са родени на 30:

Помагачи и съветници,имат дарба за общуване и изкуствата, енергични и популярни, оптимисти,но и големи реалисти, обичат да участват в начинания, които забавляват, просвещават или лекуват хората, имат успех в спорта
Аватар
Night_Wolf
В началото бе словото

Мнение от Night_Wolf »

Ели-само рождена пътека, защото не ти знам цялото първо име

Рождена пътека 5

независим нетрадиционен със съзтезателен дух адаптивен

Тези деца са родени, за да внесат промени във всички области на живота. Те оспорват всичко, като понякога несъзнателно провокират конфликти. Бързо откриват къде могат да внесат практични поправки, за да тръгнат нещата. Отлично откриват възможности там, където останалите виждат само пречки. Непрекъснато предизвикват самите себе си и никога не се задоволяват задълго с последните си постижения.

Децата с рождена пътека 5 са изключително енергични, ярки и непредсказуеми. Подобно на хамелеони те обичат да променят радикално облика си или да възприемат необикновен стил в облеклото си. Да са известни за тях е естесвено и необходимо. Те се сприятеляват с представители на двата пола и не се вълнуват особено за трайността на връзката. Не обръщат внимание на досадни и претенциозни хора. Обикновено безпристрастни в преценката за себе си, те също могат да се надсмиват над себе си.

Те отрано се научават да общуват с различни хора. Тяхната дарба е общуването, откриването и разработването на чужди идеи. Следователно трябва да учат езици и да усвояват всевъзможни прогресивни идеи и философии. Когато обаче задачите им изглеждат безсмислени, те бързо губят интереса си.

Образованието си тези деца често получават повече от живота, отколкото в обикновената класна стая. Тяхното любопитсво ги кара да изкачват върхове, да работят в лаборатории, да се намесват в граждански безредици, да палят новогодишни огньове, да участват в конференции, анимационни фестивали и балове с маски.

Трудности и препятсвия

Децата с рождена5 започват нещата сами, но не ги довършват. Те могат да се бият с другите като дилетанти. Когато ги вълнува единствено собсвеното им удоволствие, може да развият егоистични възгледи.

Те съществуват, за да бъдат навсякъде и да допринесат за откриването на нови неща. Те са тук, за да подпомагат взаимоотношенията. За тази цел се нуждят от свобода да общуват, изразяват, развиват, поправят, изменят и да разширяват границите на известното.

Когато са родени на 28:

Не се повлияват лесно от чужди идеи,много смели, авангардни интереси, изключително бързи и заети,големи изседователи и пътешественици дори в ранна възраст,не се нуждаят от строга дисциплина, обичат да започват,но не и да довършват начинанията,отлични умения да пишат и да говорят,оказват силно влияние върху другите.
Аватар
Night_Wolf
В началото бе словото

Мнение от Night_Wolf »

Така сега преди някой да ми се е нахвърлил съм длъжна да ви предупредя,че може не всичко да се отнася до вас. Всичко зависи от собсвената ви преценка. Моят анализ поне е много точен. И не приемам повече задачи, защото няма да имам време да се занимавам да преписвам тук с часове. :roll:
Аватар
Anislav
В началото бе словото
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Anislav »

Night_Wolf преди всичко искам да ти благодаря за отделенето време :D
наистина не всичко се отнася за мен :P обаче има и много точни неща .. всъщност на мен ми е малко трудно да дам точна оценка :cry: може би на някой мой приятел като KG ще му е по-лесно..
Night_Wolf да знаеш, че си заслужи много повече от чашата без мехурчета :wink: пак ти благодаря 8)
Аватар
KG
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от KG »

Аз като приател на Anislav, ще се изкажа за написаното (хороскоп ли е там не го знам). Ами не отговаря много на действителноста, но може да се открият тук таме съвпадения. Аз като цяло съм настоен скептично кам тези неща, това е защото не знам как точно се правят. Но съгласете се, от името на един човек не можеш изобщо да съдиш за него. Айде за датата на раждане по нямам наблюдения, но хората с еднакви имена не си приличат със сигурност.

Не се обиждаите от мойто мнение. Ако стана малко по-наясно с нещата може да го променя, ама се съмнявам. Един психологически тест може да даде ясна представа за даден човек, ама планетите...
Последно промяна от KG на 21 Сеп 2004, 02:28, променено общо 1 път.
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

Мисля си, това, което е написано в тези хороскопи, е само за потенциалната възможност. Т.е. това е потенциално заложено, може да се случи, имаш по-добри изгледи да го развиеш, отколкото други хора.
Но по пътя си може да подминеш някои от тях. Затова не винаги съвпада хороскопа с истината.
Аватар
Elly
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Elly »

аз, както казах, също се интересувах от това, и съм склонна да им вярвам... някои от нещата се повтарят с такива, каквито съм чела и преди и бих казала, че има доста истина...

а и дори да не вярваш в тях, пак е интересно..

мерси много, Night_Wolf :wink:
A 40oz To Freedom is the only chance I have to feel good even though I feel bad...
Аватар
moonlight
Драскач

Мнение от moonlight »

странно, някои от нещата сякаш се отнасяха за мен..... :?
Аватар
Vlad
В началото бе словото

Мнение от Vlad »

Хмммм...хоби...

До преди половин година се занимавах с Dj-ство (и то сериозно). Спрях заради ученето на история (и не само заради това). Сега обаче незнам дали ще продължа...
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

хм:0) като гледам и тук има други,които се занимават с астрология...и аз така...от доста години.Освен това чета и се опитвам да пиша (неособено резултатно...но пък ми доставя удоволствие),занимавах се няколко години с театър и всъщност исках това да уча...но неведоми са пътищата Божи,астрологични и най-вече родителски та- френска филология...Сега по-смахнатото е,че от всичко около себе си превръщам в идеи за неосъществими пиеси и постановки... :lol: Друго друго...а да - обичам да чатя, не знам колко се брои за хоби:))
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Aman ot astrolojki,gadatelki,vra4ki,baq4ki i ekstrasensi!:)
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Polliwog
От дъжд на вятър

Мнение от Polliwog »

Време за почивка...чакайте и аз да си излея душата :)
Хобита много...като се почне от музика то е ясно...ама чакайте да се сетя нещо по-интересно.А да решила съм да обиколя всички пещери, които са проходими за туристи.Тази есен добре започнах вече имам опит в цели 4.
Видях, че доста от вас обичат кънки на лед:) сега е перфектното време и предлагам да осъществим едно такова начинание.Аз не бях карала от 2 години може би,но миналата седмица ходих и просто отново ми се запали голямо желание и сега идните почивни дни...ще гледам да съм там ако намеря с кой :lol: :lol: :lol:
Експерт е човек, който утре ще знае, защо нещата, които е предвидил вчера, не са се случили днес.
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Хобби(т)?

Мнение от black_lady »

Ще поразбутам малко тази тема от прахта, натрупана за тия 5 години, ама... Интересно ми е, има ли още хора във форума, които да се занимават с астрология и нумерология? :alien:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”