Ми ... може да си направим клуб на вселенските дикатори , ще сме колеги и в това си поприщевечен студент написа:trakatumka, това за "вселенския диктатор" не е необичайно за ФФ. Поне едно 30% от студентите, особено между 2 и 3 курс, започват да предявяват подобни претенции. Един колега в трети курс, даже беше измислил "философско" учение, с което да "докаже", че той вече Е "вселенския диктатор". Нарече учението "вулгар-солипсизъм"...
Antikorper, това че бала на философията е по-голям от този на психологията, няма да го повярвам дори да го видя!!!![]()
![]()
А аз си мислех, че бала на философията е стигнал този на богословието, демек - някъде около 3.05...
![]()
![]()
![]()
bubbly_water - заек културолог?! Браво!![]()
z_lapa, споко! Притесненията около музиката са излишни по следните причини: първо - ако групата учасници в срещата е малка, това означава, че ще се иде на заведение, а в заведенията около Ректората не се слуша нито чалга, нито метъл. Например, в "Кривото" е някаква супер неангажираща музика. Никога не съм се заслушвал в нея, така че дори не знам каква точно е. Ако някой иска да ходи в "Биад" и "Син Сити", това вече е друг въпрос, но за там едвали на всички ще им стигнат парите, а и ако някой дойде с маратонки, няма да го пуснат във въпросните заведения! От друга страна има и заведения, в които свирят метъл-банди, но свирнята обикновено почва след 22.30; второ - ако групата е огромна и се заформи Open air party, то не мога да си представя как някой ще донесе озвучителна техника за мероприятието. Най-много някой да тръгне да пуска музика от gsm, което на мен винаги ми е било адски смешно. За мен, музиката, ако не минава през усилвател и мощни колони, просто не е музика... Сигурно за това, домоуправителката на нашата кооперация ми лепи заканителни бележки на вратата...
Балът на философията наистина е по висок , а причината да е по - висок е това ,че матурата беше признавана като приемен изпит също .
bubbly_water , през КСК-то бях сигурна ,че ще сме в един факултет , честно !