4е ние сме си обединени щом се отнася до пиене
Вашият характер според инициалите ви
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
трудолюбие и педантичност? аз? альоуууу, много ви е грешно гледането
Както и със сексуалните проблеми на Х- тата...Никакви проблеми си нямаме в леглото ( да чукна на дърво)
Иначе останалото е доста вярно, само дето е чак за бащиното ми име и фамилия. А много ми е интересно, ако си бях сменила моминската фамилия с тази на мъжа ми, характерът ми щеше ли да се промени

Иначе останалото е доста вярно, само дето е чак за бащиното ми име и фамилия. А много ми е интересно, ако си бях сменила моминската фамилия с тази на мъжа ми, характерът ми щеше ли да се промени
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
Crematory, ти си омъжената, ти кажи променя ли се характера на един от партньорите след бракаCrematory написа:....Иначе останалото е доста вярно, само дето е чак за бащиното ми име и фамилия. А много ми е интересно, ако си бях сменила моминската фамилия с тази на мъжа ми, характерът ми щеше ли да се промени![]()
Последно промяна от Berserker на 16 Ное 2005, 15:10, променено общо 1 път.
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Обратна връзка:
offtopic: нали знаеш, жената се омъжва с мисълта,че може да промени мъжа си, а мъжът се жени с мисълта,че жена му никога няма да се промениBerserker написа: Crematory, ти си омъжената, ти кажи променя ли се характера на един от партньорите след брака![]()
- Berserker
- Легендарен флуудър
хехе, това ми хареса......а ако си се променила за по-добро.....мисля че това отговаря на въпроса ти ако смениш фамилията сменя ли се характераCrematory написа: offtopic: нали знаеш, жената се омъжва с мисълта,че може да промени мъжа си, а мъжът се жени с мисълта,че жена му никога няма да се промениПък и нямам толкоз дълъг опит да знам дали се променя
![]()
Макар че има хора, които вече ми казват,че съм се променила към по-добро
![]()
ами кажи ги деpeterdi написа:Моите що-годе съвпадат... но не всичките
- Berserker
- Легендарен флуудър
важното е купон да ставаpeterdi написа:общителност, умение да привличате хората, впечатлителност, напрежение, скромност, дистанция в отношенията с хората, самотност
обаче не всичките отговарят
//естествено че няма да отговарят, та например общителност е коренно противоположно на дистанция в отн. с хората