"Безплатните приставки" към гаджето?!

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
ellassence
От дъжд на вятър
Специалност: китаистика
Курс: първи

Re: "Безплатните приставки" към гаджето?!

Мнение от ellassence »

В крайна сметка, всеки дефинира понятието кавалерско отношение, според характера си... на мен , например, ми харесва не да ми подаряват цветя и да ми правят романтични изненади, а да ме изненадва човекът до мен с нещо винаги различно и екстремно. Последният свети Валентин не ходихме някъде на ресторант със свещи или нещо от рода, а скачахме от Аспаруховия мост с бънджи... беше чудесно допълнение към празника, плюс това винаги предпочитам да делим сметката( всъщност това за св. Валентин беше преди 2 години, но все едно беше вчера) :D :D :D :D
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

да,хубаво е да има разнообразие,обаче не винаги се получава....
ние вече като не се караме чувствам,че нещо липсва.. :? до толкова свикнах да не ме разбира,че вече се изумявам ако не се скараме.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
martini_baby_sf
В началото бе словото
Специалност: ЕООС
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от martini_baby_sf »

ellassence написа:В крайна сметка, всеки дефинира понятието кавалерско отношение, според характера си... на мен , например, ми харесва не да ми подаряват цветя и да ми правят романтични изненади, а да ме изненадва човекът до мен с нещо винаги различно и екстремно. Последният свети Валентин не ходихме някъде на ресторант със свещи или нещо от рода, а скачахме от Аспаруховия мост с бънджи... беше чудесно допълнение към празника, плюс това винаги предпочитам да делим сметката( всъщност това за св. Валентин беше преди 2 години, но все едно беше вчера) :D :D :D :D
Че то и това е вид романтика - човека е помислил какво ще ти допадне най-много, ще е нестандартно и ще е интересно и хоп - дай направо да я хвърля от моста :mrgreen: А това, че ти непредвидено си се овързала с въже.... :P
Като се замисля тея "приставки" са търпимо нещо, защото всеки си идва с неговите и е въпрос на толерантност хората да се научат да живеят заедно. Аз не съм имала проблим с романтиката носеща се от чорапите на гаджето, нито с чаровната му алкохолична усмивка. Принципно за гаджетата говаря. Обаче съм откривала далеч по-генерални проблеми в самия човек. С последните не мога да се примиряи обекновено нещата са до там.
One is limmited only by his dreams. Therefore not always the brightest minds achieve the greatest goals.
Аватар
rachence
Паисий
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от rachence »

renesanz написа:ние вече като не се караме чувствам,че нещо липсва.. :? до толкова свикнах да не ме разбира,че вече се изумявам ако не се скараме.
Бе и аз усещам нещо такова при мен :shock: :mrgreen:
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”