Начало на учебната година.
Модератори: Methuselah, thegirl
-
darkhunter
- В началото бе словото
- Специалност: Информатика
- Курс: първи
Начало на учебната година.
Отидох да се запиша специалност Информатика първа година. Всичко мина добре. Казаха ми на първи Октомври да отида да си взема студентската книжка. Обаче нито ми казаха къде, нито в колко часа. Малко помощ?
- Тодорът
- Да живей словото
- Специалност: Информационни системи
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Начало на учебната година.
ще напишат в сайта...
Къде ще го напишат?Кой сайт и кога?
I kissed a girl and I liked it
The taste of her cherry chap stick
I kissed a girl just to try it
I hope my boyfriend don't mind it
Meрси много
А за общежитията има ли шанс да излязат по-рано?
I kissed a girl and I liked it
http://www.fmi.uni-sofia.bg/ - ще пише кога е откриването във факултета. Ако не се лъжа, предните две години беше от 14 часа.
Къде ще раздават студентски книжки ще разбереш на място.
За общежитията - досега традицията е да изкарат резултатите вечерта преди обявената дата, сигурно ще я спазят.
Къде ще раздават студентски книжки ще разбереш на място.
За общежитията - досега традицията е да изкарат резултатите вечерта преди обявената дата, сигурно ще я спазят.

Предната година опънаха една сергия пред ФМИ и ни караха да се редим на опашки по специалности. Интересното беше, че табелките със специалностите ги бяха сложили на масата, т.е. не се виждаха и въобще не знаеш къде и как се редиш...
Иначе откриването в самия ректорат може и да го пропуснете. По мои спомени, натъпкахме се в една зала, някой говори нещо, но никой не успя да го чуе, стана ясно, че трябва да се придвижим към факултетите си и че имаме да чакаме едно 2-3-4 часа за това...
Иначе откриването в самия ректорат може и да го пропуснете. По мои спомени, натъпкахме се в една зала, някой говори нещо, но никой не успя да го чуе, стана ясно, че трябва да се придвижим към факултетите си и че имаме да чакаме едно 2-3-4 часа за това...
-
darkhunter
- В началото бе словото
- Специалност: Информатика
Благодаря за информацията.По вашите думи разбирам че ще е голяма лудница първия ден.
В никакъв случай недейте да пропускате откриването в Ректората. Просто трябва да отидете там, да усетите духа на Университета. 1 октомври не е случайна дата, тогава е основан нашият университет. Това е празник и какво по-хубаво от това да бъдете част от него.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
- serendipity
- В началото бе словото
Напълно съм съгласна със sedrik.Тази година съм 1 ви курс и нямам намерение да пропускам нито едно мероприятие свързано с университета (е,силно казано) ,но все пак е хубаво да усетиш атмосферата

Life isn`t about waiting for the storm to pass..it`s about learning to dance in the rain !
Аз бях там и не усетих духа на университета, само си спомням, че бях напълно сама сред една огромна тълпа от непознати (с единствената ми приятелка, която също беше влязла в Софийския не успяхме да се намерим) и че въпреки старанието ми да си напрягам слуха, нищо не успях да чуя. Нито да видя.
Не ме разбирайте погрешно, за мен Софийски университет и ФМИ по-конкретно, е перфектното място за учене от всяка гледна точка, за която мога да се сетя, и наистина много се гордея, че следвам тук. Единственото, което се опитах да кажа, е че, ако човек пропусне Откриването, не е фатално и определено не е задължително да е интересно. Откриването пред факултетите е това, което е важно.
Не ме разбирайте погрешно, за мен Софийски университет и ФМИ по-конкретно, е перфектното място за учене от всяка гледна точка, за която мога да се сетя, и наистина много се гордея, че следвам тук. Единственото, което се опитах да кажа, е че, ако човек пропусне Откриването, не е фатално и определено не е задължително да е интересно. Откриването пред факултетите е това, което е важно.
- kriskata
- Пишете, о, братя
- Специалност: Софтуерно инженерство
- Обратна връзка:
така беше и на 1-вия ми учебен ден у 33-тоElcho написа:Предната година опънаха една сергия пред ФМИ и ни караха да се редим на опашки по специалности. Интересното беше, че табелките със специалностите ги бяха сложили на масата, т.е. не се виждаха и въобще не знаеш къде и как се редиш...
- quanchi
- Писаружяк
- Специалност: Информационни системи
Точно така си го представям и аз, че ще бъдеElcho написа:Аз бях там и не усетих духа на университета, само си спомням, че бях напълно сама сред една огромна тълпа от непознати (с единствената ми приятелка, която също беше влязла в Софийския не успяхме да се намерим) и че въпреки старанието ми да си напрягам слуха, нищо не успях да чуя. Нито да видя.
Абсолютно съгласна съм с Elcho. 
Incurro!
Invadoria!
Desideratus Fatum.
Desideratus Bellum.
Invadoria!
Desideratus Fatum.
Desideratus Bellum.
Ми то ако става за въпрос и изпускането на всички лекции пак не е фатално, но не съветвате първокурсниците да го правят, нали?
Просто когато има такива мероприятия, хубаво е да сте част от тях. Най-малкото показвате някакво уважение, към висшето училище, което сте избрали.
Просто когато има такива мероприятия, хубаво е да сте част от тях. Най-малкото показвате някакво уважение, към висшето училище, което сте избрали.
And now, let us step into the night