ВЪПРОСНИК??????????

Място за дискусии на протребителите на форума на СУ

Модератор: Плазмодий

Публикувай отговор
Аватар
dimo
Site Admin
Специалност: РСМТ, магистратура
Курс: семестриално завършил
Обратна връзка:

Re: ВЪПРОСНИК??????????

Мнение от dimo »

1. Как се казваш? Димитър
2. Откъде си? Видин
3. Кога си роден? (+ година) 25 Март 1980 сл. н. е.
4. (Дай линк със снимка.) Виж профила ми...
5. Какво и къде (ще) учиш? РСМТ*, СУ, ФМИ
6. Защо точно това? Заради любимия ми вечно (и все още) жив Правец 8 C, чийто тайни неуморно откривах и разкривах. Приеха ме и корабоводене, търговски флот, но аз реших, че компютрите са по интересно. Колко ли сгреших (малко/много/никак/изобщо) и аз все още не знам.
7. Какъв мечташе да станеш като малък? Бил ли съм малкък, а сега голям ли съм, не знам. Но не си спомям много - и космонавт се включваше, и доктор и ядрен физик и знам ли какво още :).
8. А какъв стана? Всякъв компютърджия (нещо като в The IT Crowd)
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА? Щастлив
10. Работиш ли? Какво? Гл. спец. софт. осиг. отдел Съвремени Телематични Услуги... ако на някой му става ясно.Накратко - уебмастер, админ, сисадмин, IT manager..., асистент по комп. мрежи, преносвач на техника из ФМИ
11. Коя своя мечта не си реализирал? да разбера какво точно искам от живота и какъв точно искам да стана и да има кой да го оцени, освен мен, да съм добър, не че не съм, ни би трябвало да може и повече
12. Как смяташ да я изпълниш? да продължа да се боря и ше видя какво ще се получи и кога
13. Обичаш ли? Да, всички и себе си малко
14. Обичан ли си? Предполагам... колеги, приятели, родители, сестра, надявам се и котето ми
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?) Не, защото свърши
16. Каква е за теб идеалната връзка? Да даваш всичко от себе си, но накрая да не се почувстваш използван. Да поставиш любимия над всичко и над себе си (с което чудесно се справям), но и за него да е поне наполовина така (или наравно)
17. С какво се гордееш? С това, че ме уважават и с това, че не мразя никого на този свят, а и знам, че и никой не ме мрази
18. От какво се срамуваш? От себе си - понякога не ми достига воля да съм толкова добър, че да бъда по-добър и за самия себе си
19. На кого би искал да приличаш? не знам - може би някой ден на всеки родител, чийто деца в крайна сметка разбират, че много го уважават
20. А на кого - не? не знам, и най-лошите могат да се променят
21. Опиши себе си с една дума. - работа (уви)
22. Опиши приятелите си с една дума. - същото (за едните) + купон довечера (за другите)
23. Какво те възхищава? свободата
24. Какво те отблъсква? злободневното и ежедневното, егоизма, лицемерието
25. В какво настроение си най-често? тъжно или щастливо, понякога разочаровано, понякога очаровано или изпълнено с малко надежди... кое най-много, уви - работното
26. Как смяташ, че те възприемат другите? добър
27. А как искаш да те възприемат? добър, специален за някои
28. Какво е за теб сексът? би ми се искало да е най-прекрасното нещо, което бих искал да дам на любимата, а тя да чувства същото. но това понякога е само мечта, уви
29. А светът? Има нужда от повече любов, от повече смисъл за някои, от повече грижи
30. Как виждаш света след 10 години? надявам се по-добър, доколкото изобщо зависи и от мен
31. Къде би искал да живееш? няма значение, въпроса е с кого и как и доколко ще мога да си позволя най-важното за мен да е най-важното което мога да си позволя да правя
32. Какво би искал да притежаваш? имам всичко материално, пък другото не можеш да го притежаваш, можеш само да го имаш, временно или постоянно
33. Опиши идеалния партньор. нежна, добра, заразително усмихната, даваща ми всичко, от което имам нужда, което не е особено много, и получаваща от мен това, което тя има нужда, и не се притесняваща да ме да и дам повече, ако не съумявам да го дам - нямам нищичко против предизвикателствата, които си струват труда
34. Колко деца искаш да имаш? 2 или 3 - все пак трябва да мислим и за естествения прираст и да бъдем малко родолюбци :)
35. От какво искаш да умреш? От любов :)
36. Какво искаш да видиш преди да умреш? Всички видове щастие
37. А да направиш? Смислени неща, неща които ще имат смисъл и за другите
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало? Началото на нещо хубаво
39. Най-лошото? Краят му и миговете преди него
40. Най-милото нещо което някой е правил за теб? Обичал ме е
41. А най-подлото? Бил е неискрен или безсърдечен/егоистичен/пр.
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо? Не; себе си, когато не съм достатъчно добър към себе си, но омразата не помага за това особено...
46. Кое свое качество не понасяш? Безволевост понякога; това, че се налага (или поне така ми се струва) да се предавам пред ежедневието
47. Би ли убил човек, ако беше законно? Не
48. Какво ще кажеш за България? Би трябвало да правим повече за нея, и би трябвало така да я променим, че да почустваме, че тя го оценява
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо? Професионално - да, лично - не
50. Какво би променил в света? Хората
51. Любим цитат? Или всичко има значение, или нищо няма значение
52. Любим исторически период? Защо? 1986-1998 - училище любимо... може и 1998-2001 - безгрижен студентски живот
53. Любима личност? Защо? Не мога да избера от всичките
54. Любим сезон? Всички, никое неприятно време (топло, студено, ледено, горещо, дъждовно) отдавна не може да ме впечетли
55. Любим цвят? Всеки един цвят, който ми напомня за любим човек, т.е. всички
56. Любимо животно? куче
57. Каква музика предпочиташ? всякаква, някога главно рок, но сега всичко (някои в умерено количество)
58. Любим автор? Много са, защото много обичам да чета
59. Любима книга, разказ и стихотворение? Зеленият крал, Пол Лу Сюлицер
60. Любим филм? 100 момичета ми харесваше едно време, Scrubs, Malcolm :)
61. Любим актьор, актриса, режисьор? Много
63. Любимо ядинье? Месо
64. Пийнье? Вода, много вода
65. Имаш ли хоби? Какво? Разходки, електроника (не музика), волейбол (веднъж в годината се намира къде и с кого)
66. Спортче, нещо? Волейбол
67. Имаш ли братя и/или сестри? Сестра, Михаела, на 29 години, в Германия
68. Домашен любимец? Име? Коте, Съни
69. Притежаваш ли пороци? Кои? По-скоро не (ако не броим мързела да правя, каквото не ми се прави)
70. Съжаляваш ли за нещо? За какво? По-малко и само понякога се самосъжалявам, не че правя много по въпорса, засега
71. Разкайваш ли се за греховете си? Разкайвам, се че нямам такива, но само понякога
72. В какво вярваш? В бъдещето
73. Какво искаш? :love4: :love2:
74. Твоето мото? Хъм
75. Какъв е смисълът на живота? Да е смислен
76. Сърдиш ли ми се за дългия въпросник? Ами... не ми отне повече от 2 ч. съчетано и с работата

Bonus track 1: Любим форумец? Всички, познатите повечко, някои от тях дори повече
Bonus track 2: Най-противен форумец? Баннатите - така и няма да се опозаем повече, че да ми станат любими

* - Разпределени системи и мобилни технологии, магистратура
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Impressing :)
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
Йети
В началото бе словото
Специалност: английска филология

Мнение от Йети »

1. Как се казваш? Димитър.
2. Откъде си? От София съм.
3. Кога си роден? (+ година) 25 ноември, 1988 година.
4. (Дай линк със снимка.) В момента ме мързи.
5. Какво и къде (ще) учиш? Английска филология в университета, на който е този форум.
6. Защо точно това? Знам ли... Може би защото анлглийският език винаги ми е бил лесен. Може да се каже и че ще изучавам тази специалност, понеже нея я бях написал като първо желание.
7. Какъв мечташе да станеш като малък? По едно време мечтаех да стана голям, а по друго - да стана археолог, космонавт, каскадьор и какво ли още не...
8. А какъв стана? Станах студент.
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА? Цветен.
10. Работиш ли? Какво? В момента не работя.
11. Коя своя мечта не си реализирал? Много са, така че по-добре да не ги изброявам.
12. Как смяташ да я изпълниш? С мерак.
13. Обичаш ли? Да.
14. Обичан ли си? Надявам се, че съм.
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?) Не мога да кажа.
16. Каква е за теб идеалната връзка? Такава, в каквато хората се обичат такива, каквито са, без да се критикуват постоянно и да се опитват да се променят взаимно.
17. С какво се гордееш? С това, че не съм боклук.
18. От какво се срамуваш? От нищо. Не виждам причина, поради която трябва да ме е срам.
19. На кого би искал да приличаш? На никого.
20. А на кого - не? Не бих искал да приличам на който и да е, с изключение на себе си.
21. Опиши себе си с една дума. Палитра.
22. Опиши приятелите си с една дума. Тук една не би стигнала.
23. Какво те възхищава? Талантът, чувствата, изкуството и фантазията.
24. Какво те отблъсква? Простотията.
25. В какво настроение си най-често? Варира от меланхолично до екстаз.
26. Как смяташ, че те възприемат другите? Някои ме възприемат добре, други - не чак толкова, а пък трети въобще не ме и понасят.
27. А как искаш да те възприемат? По-реално.
28. Какво е за теб сексът? Нещо хубаво.
29. А светът? Картина, в която всеки избира какво да добави.
30. Как виждаш света след 10 години? Тук съм песимист - не мисля, че нещата вървят на добре.
31. Къде би искал да живееш? Край морето.
32. Какво би искал да притежаваш? Къща край морето.
33. Опиши идеалния партньор. Не мога да го опиша, твърде трудно е.
34. Колко деца искаш да имаш? Две.
35. От какво искаш да умреш? От какво дойде, стига да не е някаква гадна болест.
36. Какво искаш да видиш преди да умреш? Всичко красиво.
37. А да направиш? Искам да претворя мечтите си в реалност.
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало? Среща с един много интересен човек.
39. Най-лошото? Когато един мой близък човек се разболя сериозно.
40. Най-милото нещо което някой е правил за теб? Рисували са ми овца... Какво по-мило от това?
41. А най-подлото? Предателство от страна хора, на които съм им помагал винаги с каквото съм могъл.
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо? Не мразя никого. Има хора, които не харесвам, но чак омраза не изпитвам.
46. Кое свое качество не понасяш? Самокритичността си.
47. Би ли убил човек, ако беше законно? Не, но има хора, които си го търсят.
48. Какво ще кажеш за България? Че е много зле...
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо? Не, не съм доволен, понеже има много неща, които все още не съм постигнал. Иначе ако става въпрос дали съжалявам за някои свои постъпки - да, съжалявам.
50. Какво би променил в света? Хората. Другите неща май са си както трябва.
51. Любим цитат? "Човек не вижда добре с изключение на сърцето си, най-важното е невидимо за очите."
52. Любим исторически период? Защо? 60-те години на миналия век. Смятам, че тогава хората са били по-добри от сега.
53. Любима личност? Защо? Джими Хендрикс, защото олицетворява музиката.
54. Любим сезон? Есента.
55. Любим цвят? Няколко са: лилаво, жълто, оранжево, синьо и зелено.
56. Любимо животно? Вълк.
57. Каква музика предпочиташ? Хубава.
58. Любим автор? Антоан дьо Сент-Екзюпери.
59. Любима книга, разказ и стихотворение? "Малкият принц", "Рита Хейуърт и изкуплението Шоушенк"... нямам любимо стихотворение.
60. Любим филм? Corpse Bride, Mad Max, Rocky. Good Will Hunting, Gattaca.
61. Любим актьор, актриса, режисьор? Джони Деп, Хелена Бонъм-Картър, Тим Бъртън.
63. Любимо ядинье? Хамбургер.
64. Пийнье? Портокалов сок.
65. Имаш ли хоби? Какво? Музика, рисуване и писане.
66. Спортче, нещо? Преди съм се занимавал с бойни. Сега се чудя дали да не започна пак...
67. Имаш ли братя и/или сестри? Имам три сестри.
68. Домашен любимец? Име? Да, казва се Теди.
69. Притежаваш ли пороци? Кои? Май не, ама са ми казвали, че съм "потенциален наркоман". :angel4:
70. Съжаляваш ли за нещо? За какво? Има някои неща, които не съм направил, и за които съжалявам.
71. Разкайваш ли се за греховете си? Да, ходя на църква всяка неделя.
72. В какво вярваш? В себе си.
73. Какво искаш? Малко, но все хубави работи.
74. Твоето мото? "Учи се от всеки, не подражавай никому."
75. Какъв е смисълът на живота? Да се живее пълноценно, без да се изпускат моменти.
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Мнение от bubbly_water »

1. Как се казваш? Милена
2. Откъде си? от ШумЯн...
3. Кога си роден? (+ година) 09.02.1990
4. (Дай линк със снимка.) някой ден...но не сега
5. Какво и къде (ще) учиш? СУ - Философски факултет - Културология
6. Защо точно това? Защото това ми беше първото желание в СУ, а не ме приеха в НАТФИЗ
7. Какъв мечташе да станеш като малък? Лекар...ка
8. А какъв стана? Студент...ка
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА? В този момент точно...нищо и никаква...нещо разпльокано на стената може би...
10. Работиш ли? Какво? В момента не, но скоро кой знае
11. Коя своя мечта не си реализирал? Да уча кино режисура
12. Как смяташ да я изпълниш? Ще почета дебели книги 1-2 години, ще познимам разни неща с камера, ще се науча на това-онова....и така
13. Обичаш ли? По принцип да
14. Обичан ли си? Еми...сигурно
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?) Не...защото не полагам никакви усилия в тази посока...и защото не съм намерила причина да ги полагам
16. Каква е за теб идеалната връзка? Три дни яли, пили и се веселили... и заживели щастливо ever after... не и представа си нямам
17. С какво се гордееш?Нямам особени постижения...ама...може би с това, че не съм лош човек
18. От какво се срамуваш?Хм...чак да се срамувам...но ми е гадно, когато разочаровам хората, на които държа
19. На кого би искал да приличаш? На някой много як човек, който е добър, весел, щастлив и нее*ава дребните простотии така да го наречем...мисля, че донякъде успявам
20. А на кого - не? На възрастните хора, които виждат само проблеми около себе си и трудно откриват щастието...на пенсионерите...уви неизбежно е..
21. Опиши себе си с една дума. не-знам
22. Опиши приятелите си с една дума. много приятели - много думи
23. Какво те възхищава? способността да си щастлив или спокоен и да намираш опора, дори когато всичко около теб се руши
24. Какво те отблъсква? злобата
25. В какво настроение си най-често? весело, приповдигнато...
26. Как смяташ, че те възприемат другите? хм не знам точно...може би като прекалено несериозен човек, но пък...и като човек на когото може да се разчита
27. А как искаш да те възприемат? м не знам...може би като несериозен човек, на когото може да се разчита все пак :)
28. Какво е за теб сексът? голяма работа... не не мога да го дефинирам...
29. А светът? е това вече е едно наистина голямо нещо...което също не подлежи на дефиниране...
30. Как виждаш света след 10 години? с малко късмет още ще е цял и ще продължава да се развива
31. Къде би искал да живееш? Вкъщи
32. Какво би искал да притежаваш? Всичко...и нищо
33. Опиши идеалния партньор.Бизнес или?...абе важното е да има разбирателство, обмяна на идеи...да има какво да научиш от човека до теб...и по възможност и той да има какво да научи от теб...и всичко...или почти всичко с него да е красиво
34. Колко деца искаш да имаш? 2
35. От какво искаш да умреш? Или от самоубийство, или от старост...
36. Какво искаш да видиш преди да умреш? Живота
37. А да направиш? Повечето неща, които съм искала да направя през живота си
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало? Повечето неща, които ми се случват са най-хубавите неща, които са ми се случвали
39. Най-лошото? Раздяла... за винаги
40. Най-милото нещо което някой е правил за теб? Съжалявам...не си спомням...хората лесно забравят хубавото...или просто другите хора са били прекалено добри с мен
41. А най-подлото? Е това вече го помня....но се опитвам да го забравя
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо? Не...убедила съм се, че не мога да мразя
46. Кое свое качество не понасяш? Понякога ината си..понякога всичко останало
47. Би ли убил човек, ако беше законно? Съмнявам се...
48. Какво ще кажеш за България? България не е това, което може да бъде...защото хората не са такива, каквито трябва да бъдат
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо? Ами мисля, че да...а защо няма въпрос "Ако да, защо?"?
50. Какво би променил в света? Хората...може би...но това няма да е справедливо спрямо тях...
51. Любим цитат? Много са...но примерно: Вселената може да ти е сторила всичко, което е успяла да измисли, ти обаче още си жив.
52. Любим исторически период? Защо? 10 години назад...защото тогава всичко за мен беше детска игра
53. Любима личност? Защо? Нямам такава
54. Любим сезон? Лято и зима...
55. Любим цвят? Оранжев
56. Любимо животно? Куче и кон
57. Каква музика предпочиташ? Punk, Rock, Ska, Alternative...някакви такива нещица
58. Любим автор? Тери Пратчет, Бернар Вербер
59. Любима книга, разказ и стихотворение? "Малки богове", "Морт" и др. Тери Пратчет; "Танатонавтите", Бернар Вербер; "Приказка за стълбата" Христо Смирненски, разказите на О'Хенри; и най-различни стихотворения...
60. Любим филм? Е много са тези, които ме радват... "Вчера", "Димящи аса", "Тетрадката"....
61. Любим актьор, актриса, режисьор?актьори: Джош Хартнет и Раян Гослинг...и още някои, за които не се сещам...актриси - Рийс Уидърспуун...Анжелина Джоли...ддз много са...режисьори засега нямам.
63. Любимо ядинье? всичко, което е вкусно
64. Пийнье? вода... универсална е
65. Имаш ли хоби? Какво? сякаш не
66. Спортче, нещо? обичам баскета...
67. Имаш ли братя и/или сестри? Брат
68. Домашен любимец? Име? Мнее...
69. Притежаваш ли пороци? Кои? Оо със сигурност...но не си спомням в момента
70. Съжаляваш ли за нещо? За какво? Пф...за много неща...но после им тегля една майна...и забравям...докато не се сетя отново
71. Разкайваш ли се за греховете си? Ако съм осъзнала, че са такива, да
72. В какво вярваш? В това, че всичко ще бъде наред
73. Какво искаш? Да успея!
74. Твоето мото? Май си нямам...
75. Какъв е смисълът на живота? Толкова голям, че никое живо същество не би го понесло...или пък нищожен...
76. Сърдиш ли ми се за дългия въпросник? :oops: Всъщност не...беше добра гимнастика за сивото ми вещество... :wink:
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
kRiss
Танцуващия с клавиатури
Специалност: БГ Филология
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от kRiss »

1. Как се казваш? - Кристина
2. Откъде си? - София
3. Кога си роден? (+ година) --> 24 ноември 1987
4. (Дай линк със снимка.) - пуснах вече... стига толКова.
5. Какво и къде (ще) учиш? - СУ, БГ Филология
6. Защо точно това? - това исКах
7. Какъв мечташе да станеш като малък? - мозъчен хирург (исКах да махам лошите мисли от главите на хората :roll: )... а в момента се ужасявам от кръв...
8. А какъв стана? - хах... нищо и половина..., което расте... нагоре =) в посоКа звездите
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА? - най-добрата!
10. Работиш ли? Какво? - занимавам се... да речем, с музиКа (не пея...), най-общо с "медии"... и с деца
11. Коя своя мечта не си реализирал? - музиКалната, единствената...
12. Как смяташ да я изпълниш? - с упоритост, с хъс, с желание, с любов...
13. Обичаш ли? - не знам
14. Обичан ли си? - не знам
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?) - аКо ме познаваше, нямаше да питаш ;) щото съм "мисията невъзможна" =)
16. Каква е за теб идеалната връзка? - не ми се мисли, не исКам и да знам, сигурно е сКучна, щом е идеална
17. С какво се гордееш? - със семейството си... и с това, което изградих от себе си - като човеК
18. От какво се срамуваш? - ... от загубите
19. На кого би искал да приличаш? - само на себе си! УниКална съм! :mrgreen: ;) не знам на кого.... но исКам да е добър човеК.
20. А на кого - не? - на няКой лицемер
21. Опиши себе си с една дума. - НАСТРОЕНИЕ... хараКтер
22. Опиши приятелите си с една дума. - усмивКа
23. Какво те възхищава? - красивото в природата! Силното в природата! Великото... стойностното... вечното... и малКите мигове, които успявам да уловя - само за себе си... лично и егоистично...
24. Какво те отблъсква? - лъжата, измамата, подлостта... все едни такива думичКи... от които всичКи, уж, се отвращават...
25. В какво настроение си най-често? - хапливо =)
26. Как смяташ, че те възприемат другите? - вечно усмихната... да, ма неее =)
27. А как искаш да те възприемат? - в момента ми е все тая
28. Какво е за теб сексът? - хъхъх... =)
29. А светът? - възможност, шанс, УТРЕ!
30. Как виждаш света след 10 години? - тъжен
31. Къде би искал да живееш? - Аляска, Сан Диего, МароКо...
32. Какво би искал да притежаваш? - най-страхотната техниКа & студио на света... аз си знам
33. Опиши идеалния партньор. - ..... с хараКтер! Силен! Умен! Забавен! Схватлив! Оправен! ... с топли очи. И меКа коса. Претенциозна съм... няма идеален... но исКам... исКам нещо в хараКтера му да е НЕповторимо... и единствено.
34. Колко деца искаш да имаш? - нагледах се на деца... но след време... може би 2... или 3
35. От какво искаш да умреш? - хаха... ами не исКам! =)
36. Какво искаш да видиш преди да умреш? - маКсимално много от доброто у хората! МаКс от хубавото по света!
37. А да направиш? - да осъществя Мечтата си... да бъда the BEST!
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало? - много са, мразя таКива квалифиКации... "най-", та "най-"... не мога да подреждам по тая сКала... И все паК... ниКога няма да забравя - 17тия си РД... първите си стъпКи... когато влязох на пръсти и ме попитаха защо... а отговорът беше: "Защото туК работи Господ!"... все още вярвам в това... 4 години по-късно.. най-хубавото нещо в живота ми са запознанствата с хората, които ми "подариха" Мечтата... които ми поКазах как да обичам... и как да се боря=)
39. Най-лошото? - един много груб и подъл шут... забравен, вече
40. Най-милото нещо, което някой е правил за теб? - и туК не мога да степенувам... но има мили жестове, които усмихват, спомняйКи си за тях... (ето ви нещо съвсем прясно от преди час... много добър мой приятел... се опитвам всячесКи да задвижи нещата, по сбъдването на Мечтата ми... и благодарение на него, вече, съм с още 1 стъпало нагоРе... това е най-милото нещо, което ми се е случвало от много време насам! НяКой, да се бори заради мен... да се старае, да опитва и да мечтае... и аКо се получи, ще съм му благодарна... до дъното на душата си!!! )
41. А най-подлото? - дръпнаха ме, когато бях почти на върха... бутнаха ме в калта. Не съм го простила. Продължих напуК - защото заслужавам, защото мога, защото аз съм по-добрата... и ще го доКажа, съвсем сКоро.
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо? - Виктор Костов.
46. Кое свое качество не понасяш? - инатът, гордостта... не съм винаги на "въпреки"... но има моменти, в които не мога да преглъщам... и егото ми болезнено го боли...
47. Би ли убил човек, ако беше законно? - само аКо по някакъв начин заплаши семейството ми!
48. Какво ще кажеш за България? - моя страна...
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо? - за момента правя най-доброто за себе си, друго не мога да исКам - за момента.
50. Какво би променил в света? - бих 'премахнала' 80% от колите по света.
51. Любим цитат? - "Защо му е нужно на 1 звезден човеК да си цапа ръцете с гнили ценности?"
52. Любим исторически период? Защо? - ... знам ли... няКъде... средновеКовието... защото обичам "Смело сърце" =)
53. Любима личност? Защо? - ... не се сещам
54. Любим сезон? - зимата!
55. Любим цвят? - червено
56. Любимо животно? - тигър
57. Каква музика предпочиташ? - черно (не комеРс, слушам нещо по-таКа...), роК
58. Любим автор? - Ричард Бах
59. Любима книга, разказ и стихотворение? - "Бягство от сигурността", Р. Бах
60. Любим филм? - "Смело Сърце"
61. Любим актьор, актриса, режисьор? - Мел Гибсън
63. Любимо ядинье? - мусака и супа топчета, таратор...
64. Пийнье? - водицата
65. Имаш ли хоби? Какво? - да пътувам... да свиря...
66. Спортче, нещо? - не
67. Имаш ли братя и/или сестри? - сестра, по-малКа
68. Домашен любимец? Име? - нямам
69. Притежаваш ли пороци? Кои? - привързвам се до болКа, само тва е
70. Съжаляваш ли за нещо? За какво? - не, всичКо в тоя Живот учи... и исКаш не исКаш... ставаш по-... от преди... след всяКа случКа
71. Разкайваш ли се за греховете си? - моля?! Не... нямам ;)
72. В какво вярваш? - в себе си... в необходимостта от добро и вяра...
73. Какво искаш? - да успея
74. Твоето мото? - абе трети клас ли сме... нямам си
75. Какъв е смисълът на живота? - щастието, удовлетворението...
76. Сърдиш ли ми се за дългия въпросник? :oops: ми не, ама можеше да се постараеш повечКо с въпросите...

* Любим форумец? - Търговецът на Кристал
* Най-противен форумец? - не ги познавам туК... и идея си нямам, но ще се намери - споКо =)
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"
Аватар
WaveMastaa
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Право
Курс: трети

Мнение от WaveMastaa »

Уу-у-уууууу-хухухух-у-у-ууууу, айде и тука да се разпиша

1. Как се казваш?Петър
2. Откъде си? от СофияТА
3. Кога си роден? (+ година) 4 август 1989
4. (Дай линк със снимка.) е не мога да си харесам свястна снимка.........
5. Какво и къде (ще) учиш? 1-ви курс, СУ, Право.......даааа поредният правист
6. Защо точно това? амиии математиката ми куцаше много лошо и се оказа, че това искам........
7. Какъв мечташе да станеш като малък? Автомобилен състезател......
8. А какъв стана? нормален софийски дришльо....засега
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА? знам ли......сега искам да съм по-организиран и добър
10. Работиш ли? Какво? да, занимавам се с дизайн....
11. Коя своя мечта не си реализирал? ще ми е по-лесно да ти кажа коя СЪМ реализирал....
12. Как смяташ да я изпълниш? ами всичките ще ги изпълня.... с малко повече упорство и постоянство......
13. Обичаш ли? ам.....да, може да се каже
14. Обичан ли си? казва ли ти някой......
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?) имаХ, ама сега нямам.......щото съм много тежък "противоречив и разпилян характер".....или по-просто.....трудно ме понасят
16. Каква е за теб идеалната връзка? ТаковУ жУвотнУ нЕма
17. С какво се гордееш? с това, кеото съм постигнал и с това, което съм станал
18. От какво се срамуваш? миииии чат-пат от това, в което се превръщам
19. На кого би искал да приличаш? на никого, аз съм си аз, тъпо е да искам да приличам на някого и да се стремя към някакъв идеал. Вярно е, имам си идеал за това, какъв искам да съм, но предпочитам да постигна нещо в тази посока и след това да се огледам и да видя на кого съм заприличал.......надявам се ме разбра
20. А на кого - не? ...
21. Опиши себе си с една дума. странен
22. Опиши приятелите си с една дума. търпеливи
23. Какво те възхищава? не е ли по-добре да ме запиташ "От какво се възхищаваш?" - от успелите и умни хора
24. Какво те отблъсква? човешката простотия, надменност и лицемерие
25. В какво настроение си най-често? не знам.......аз съм като морето - непостоянен, на приливи и отливи
26. Как смяташ, че те възприемат другите? ааааа, т'ва си е техен проблем, не е мой. Койо не ми се кефи - пътя чантичката и за хляб
27. А как искаш да те възприемат? амиииии, ако по някакъв много странен и неясен начин успеят да ме възприемат такъв, какъвто съм.....би било добре....ама нейсе
28. Какво е за теб сексът? необходимо удоволствие
29. А светът? бъдеще и минало
30. Как виждаш света след 10 години? к'ви десет години бе, нали 2012 ще изпукаме всички :D :D :D иначе.....след десет години........мрачно, начумерено, враждебно място, в което човекът е средство, а не цел....ако наистина стане така - тегля си ножа веднага!
31. Къде би искал да живееш? В България, но искам да мога да си позволявам да прелитам до някое и друго хубаво кътче от света.
32. Какво би искал да притежаваш? малко повечко акъл и още една духалка, че ми замръзнаха пръстите
33. Опиши идеалния партньор. чаровна, тъмна коса, тъмни очи, интелигентна и добра като характер, и да може да ме търпи - това е за връзка. а ако говорим за секс - миииии някоя с хубаво оформени задни части и достатъчно надарена, че да не може да си вижда краката когато е изправена!
34. Колко деца искаш да имаш? двенки
35. От какво искаш да умреш? от щастие......или в най-лошия случай - от много адреналин в кръвта!
36. Какво искаш да видиш преди да умреш? искам да се видя себе си, сбъднал мечтите си, постигнал онова, което искам, оставил след себе си нещо, с което другите ще ме запомнят
37. А да направиш? нещо, с което ще остана в паметта на колектива......бе нещо хубаво, което да се запомни
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало? всичко опира до момента....не класифицирам хубавите неща като хубави, по- и най-хубави. Всяко хубаво нещо е хубаво..... за съжаление хубаво нещо....от началото на годината не ми се е случило
39. Най-лошото? загубата на близък
40. Най-милото нещо което някой е правил за теб? едно малко сладко момиченце - братовчедка ми - ми каза, че ме обича и беше искрена.......почувствах се супер яко....тя беше една такава разплакана и в същото време усмихната.......много беше мило.....тъкмо си тръгвах от чичо ми......That kid made my day......
41. А най-подлото? на този етап от живота ми мисля, че предателството от приятел е най-подлото, което ми се е случвало.
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо? амииии хейтър съм си по принцип, но "мразя" за човек е твърде силна дума......нека кажем.....изпитвам антипатия - да......не са кой знае колко хората, които не харесвам.......не е важно защо ;)
46. Кое свое качество не понасяш? мързела си, ако той може да е качество
47. Би ли убил човек, ако беше законно? Не, няма да е интересно, като е незаконно има някаква тръпка - дали ще те хванат.....такива неща, а като е законно - ще се избиваме по улиците и няма да е интересно.
48. Какво ще кажеш за България? Невероятна страна, разкапана държава
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо? Амииии да, но може повече......искам да стигна до този момент в живота си, когато си казвам....."Е от това повече няма накъде!"
50. Какво би променил в света? Морала на хората
51. Любим цитат? "Per Aspera, Ad Astra", мисля, че е на Софокъл, но не съм сигурен
52. Любим исторически период? Защо? Средновековие - всичко е било толкова просто
53. Любима личност? Защо? Айнщайн - невероятен човек, мозък, гений
54. Любим сезон? пролет
55. Любим цвят? зелен
56. Любимо животно? Лъв естествено
57. Каква музика предпочиташ? Всякаква - зависи от настроението ми и алкохолния градус
58. Любим автор? много са авторите, които харесвам, но нека все пак има име - Габриел Гарсия Маркес, негова книга четох за последно.....ама сега покрай сесията любими са ми Токушев и Дачев - техните учебници са ми най-интересни
59. Любима книга, разказ и стихотворение? Любима книга - ами нямам точно определена любима книга, по-скоро си водя списък с книги, които винаги бих препрочитал. Някои книги от този списък - "1984" на Оруел, "Параграф 22" на Хелър, "Чичо Томовата колиба" на Хариет Бичер Стоу, "Пътят към София" на Стефан Дичев и много други..... Разказ любим си имам - "Теди" на Селинджър, стихотворение също, за съжаление не се сещам заглавието му (нещо от рода на "за ужаса да бъдеш девствен" беше) от Стефан Маларме
60. Любим филм? "Полет над кукувиче гнездо", "Шофьор на такси", "Дванадесет разгневени мъже", "Двама мъже в града", "Морето в мен".....и още мнооооооооооооого други
61. Любим актьор, актриса, режисьор? Актьори бол - Шон Пен, Де Ниро, Пачино, Джон Малкович......... Актрисииии........тука вече е по-сложно - да кажем Хелън Мирън, Кийра Найтли.....
Режисьор - Оливър Стоун, Скорсезе, Спилбърг в накои филми....има и други...ама не се сещам за имената им в момента

63. Любимо ядинье? мусакЪ, гювеч.....
64. Пийнье? винце, по малко ракийка, а по купончета водка....а за десерет - 50-100гр. бърбън......
65. Имаш ли хоби? Какво? много обичам да рисувам, да карам кола и да чета....а да и да се разхождам някъде и ако имам хубав фотоапрат да снимам, ако нямам - да рисувам
66. Спортче, нещо? футболче, баскетболче, волейболче - до 11-ти клас, сега - джудо
67. Имаш ли братя и/или сестри? ник'ви, само чаве съм
68. Домашен любимец? Име? нали ти казах, самичко чавенце съм....
69. Притежаваш ли пороци? Кои? ахахахах, че кой не притежава пороци....
70. Съжаляваш ли за нещо? За какво? ами опитвам се за нищо да не съжалявам.....
71. Разкайваш ли се за греховете си? определено.....богобоязлив съм
72. В какво вярваш? сложно е.....вярвам там в нещо, което някои му казват Силата, друг Господ, трети Аллах...аз още име не съм му дал, но вярвам в него
73. Какво искаш? да оздравея, че вече втора седмица карам на легло
74. Твоето мото? малко по-нагоре, там при цитата го споменах
75. Какъв е смисълът на живота? бе не знам, ама не 42, това мога да го гарантирам!
76. Сърдиш ли ми се за дългия въпросник? :oops: Не, дойде ми много добре, така или иначе нямам какво толкова да правя
Теория на дипломацията от Ал Капоне:
"С усмивка можеш да стигнеш далеч.
Но много по-далеч можеш да стигнеш с усмивка и пистолет!"

Honda JuniorZ Team

Изображение
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Курс: пети

Мнение от ники »

Абе, Пешо, пусни една снимка да видя, дали си ти, че да не се излагам. Иначе имаме много еднакви вкусове за книиги, филми, цветове, жени, спорт и още редица работи.
Аватар
valandin
Живее, за да пише
Специалност: Политология
Курс: втори

Мнение от valandin »

1. Как се казваш? Лилия
2. Откъде си? от София, но съм живяла 11 години в Горна Оряховица
3. Кога си роден? (+ година) 14.10.1989
4. (Дай линк със снимка.) нямам свои снимки на компютъра :shock:
5. Какво и къде (ще) учиш? Политология, СУ
6. Защо точно това? Дотам стигна балът.
7. Какъв мечташе да станеш като малък? Журналистка, пианистка
8. А какъв стана? Средностатистически човек
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА? Спокойна, а в работен план-самостоятелна
10. Работиш ли? Какво? Не бих казала, че работя сериозно.
11. Коя своя мечта не си реализирал? Да имам хубав и спокоен дом.
12. Как смяташ да я изпълниш? С изкарване на пари и обичливост :P
13. Обичаш ли? Да
14. Обичан ли си? Да
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?) Да
16. Каква е за теб идеалната връзка? Връзката, която не страда от етикета ``идеална``
17. С какво се гордееш? С ума си, може би :?
18. От какво се срамуваш? От недостатъците
19. На кого би искал да приличаш? На майка ми.
20. А на кого - не? На баба ми.
21. Опиши себе си с една дума. Човек.
22. Опиши приятелите си с една дума. Малко.
23. Какво те възхищава? Музика, книга, нещо през прозореца
24. Какво те отблъсква? Проблемите ме отблъскват доста :lol:
25. В какво настроение си най-често? Объркано
26. Как смяташ, че те възприемат другите? Правя добро първо впечатление.
27. А как искаш да те възприемат? Като стабилен човек
28. Какво е за теб сексът? Отдушник и катализатор
29. А светът? Непредсказуем.
30. Как виждаш света след 10 години? Изправен пред проблеми.
31. Къде би искал да живееш? Честно, почтено и в мир със себе си и близките ми
32. Какво би искал да притежаваш? Дом.
33. Опиши идеалния партньор. Този, с който се издържали много проблеми
34. Колко деца искаш да имаш? След първото ще дам точна бройка :P
35. От какво искаш да умреш? От естсествена смърт
36. Какво искаш да видиш преди да умреш? Първо трябва да знам как съм живяла
37. А да направиш? Просто да заспя...и да умра.
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало? Избягвам да казвам, че нещо е най-хубаво или най-лошо
39. Най-лошото? -
40. Най-милото нещо което някой е правил за теб? Да ми помогне
41. А най-подлото? Не съм злопаметна.
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо? Не, никого. Защото пречи на мен.
46. Кое свое качество не понасяш? Несигурността.
47. Би ли убил човек, ако беше законно? Няма подобен свят, в който това би било законно.
48. Какво ще кажеш за България? Със смесени чувства съм
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо? Доволна съм.
50. Какво би променил в света? Бързото живеене.
51. Любим цитат? Нямам.
52. Любим исторически период? Защо? Ренесанс или Просвещението. Защото ми импонират като идеи за човечеството и живота като цяло.
53. Любима личност? Защо? Също нямам.
54. Любим сезон? Късната пролет и късното лято
55. Любим цвят? Според настроението
56. Любимо животно? Нямам
57. Каква музика предпочиташ? Мека, тиха, ``интимна`` един вид
58. Любим автор? Само един?
59. Любима книга, разказ и стихотворение? ``На изток от Рая``, ``Зуи`` или ``Долу при платноходката``, някое на Емили Дикинсън. И това е примерен вариант.
60. Любим филм? Само един?
61. Любим актьор, актриса, режисьор? Няма роля на Том Ханкс, която да ме разочарова
63. Любимо ядинье? Нещо пилешко или рибно.И да има сметана или някакъв сос
64. Пийнье? Сок мултивитамин.Водка със сок касис. Мохито. Мартини също става.
65. Имаш ли хоби? Какво? Да събирам тефтери и да не пиша в тях :shock:
66. Спортче, нещо? Фитнесче, в момента, ама малко. Много обичам да плувам. И съм много непостоянна.
67. Имаш ли братя и/или сестри? 3-ма братя.
68. Домашен любимец? Име? Нямам.
69. Притежаваш ли пороци? Кои? Към он-лайн оракули :mrgreen:
70. Съжаляваш ли за нещо? За какво? Че гледам он-лайн оракули и се фрустрирам.
71. Разкайваш ли се за греховете си? Да, напълно
72. В какво вярваш? В Бог, в семейството, в човещината
73. Какво искаш? Всички да сме добре.
74. Твоето мото? Нямам.
75. Какъв е смисълът на живота? Да не си губиш времето в търсенето му.
76. Сърдиш ли ми се за дългия въпросник[/color] Щях ли да го попълвам ако се сърдех?
New jorney
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

забранено е. първо пиши лс на jamesmagno.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
svetleto89
Паисий
Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от svetleto89 »

ВЪПРОСНИК:

1. Как се казваш? Светослава
2. Откъде си? Горна Оряховица
3. Кога си роден? (+ година)16.04.1989г.
4. (Дай линк със снимка.)http://img135.imageshack.us/img135/3927/scan0007nk3.jpg
5. Какво и къде (ще) учиш?Българска филология, СУ
6. Защо точно това?Това избрах.
7. Какъв мечташе да станеш като малък?Много неща. Актриса, балерина, писателка.
8. А какъв стана?Тепърва ще търся реализация.
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА? Писател, журналист, актриса.
10. Работиш ли? Какво?Не.
11. Коя своя мечта не си реализирал? Да напиша роман.
12. Как смяташ да я изпълниш?Не знам точно...Като начало ще ми е нужна идея, а после много труд и упоритост.
13. Обичаш ли?Да...
14. Обичан ли си?Да.
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?)Да, от доста време.
16. Каква е за теб идеалната връзка?Няма идеална. Всяка връзка трябва да премине през изпитания, за да стане силна. Хората трябва да се научат да правят компромиси и да прощават. Идеална връзка според мен няма. Всички си имат някакви проблеми на даден етап.
17. С какво се гордееш?С това, че постигнах целите си.
18. От какво се срамуваш?Май от нищо.
19. На кого би искал да приличаш?На себе си. Имам много трески за дялане и негативни черти, но не искам да съм някой друг. Искам да съм себе си и хората да ме оценяват такава, каквато съм.
20. А на кого - не?На някой лош човек.
21. Опиши себе си с една дума.Емоционална.
22. Опиши приятелите си с една дума.Топли.
23. Какво те възхищава?Добротата, толерантността, таланта.
24. Какво те отблъсква?Лицемерието, злобата, ТЕСНОГРЪДИЕТО.
25. В какво настроение си най-често?Добро.
26. Как смяташ, че те възприемат другите?Нямам си идея...На някои опадам, на други-не.
27. А как искаш да те възприемат?Такава, каквато наистина съм. Мразя да ме подценяват.
28. Какво е за теб сексът?Близост между двама души. На тоя етап не си представям да легна с някого, който не обичам. Не съм го и правила.
29. А светът? Светът е палитра от хора и малки микровселени. Иска ми се да е малко по-добър...
30. Как виждаш света след 10 години?Воюващ...
31. Къде би искал да живееш?България.
32. Какво би искал да притежаваш? Успех.
33. Опиши идеалния партньор.Всеотдаен, искрен, да се подкрепяме, с чувство за хумор.
34. Колко деца искаш да имаш?Поне 2. Много обичам децата!!!
35. От какво искаш да умреш?Спокойно в съня си.
36. Какво искаш да видиш преди да умреш?Хората, които обичам. А ако ги няма-да прочета някое много добро стихотворение.
37. А да направиш?Да целуна скъпите ми хора. Да им кажа, че ги обичам.
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало?Сбъдване на мечтите ми.
39. Най-лошото?Загубата на роднини, смъртта. Предателство от близки хора.
40. Най-милото нещо което някой е правил за теб?Всеки жест е важен. Най-добрата ми приятелка беше написала ужасно топло стихотворение за рождения ми ден, плакахме по телефона, когато се обади да ми го честити, тя се разнежи и беше супер сладка!Няма да забравя тези мигове, цял живот сме заедно с нея и сме много близки.
41. А най-подлото? Не искам да се сещам за такива неща, защото ги е имало в изобилие.
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо? Не. Трудно ми е да мразя.
46. Кое свое качество не понасяш?Наивна съм. Доверчива.
47. Би ли убил човек, ако беше законно?НЕ, ако не е направил нищо.
48. Какво ще кажеш за България?Че положението в момента е трагично.
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо?Горе-долу. Има какво още да се желае.
50. Какво би променил в света?Бих искала хората да спрат да се мразят, да са по-топли.
51. Любим цитат?„Мечтател е онзи, който намира пътя си само на лунна светлина. А наказанието му е, че съзира зората преди останалите хора.“ (Оскар Уайлд)
52. Любим исторически период? Защо?-
53. Любима личност? Защо?-
54. Любим сезон?Лятото. Обожавам морето и слънчевите лъчи.
55. Любим цвят?Розово, синьо, черно.
56. Любимо животно?Кучето. Делфин.
57. Каква музика предпочиташ?Всякаква слушам, зависи много от настроението ми.
58. Любим автор?Много са. Оскар Уайлд, Колийн Макълоу, от българските отдавна харесвам Вазов и Яворов.
59. Любима книга, разказ и стихотворение? "Птиците умират сами".
Ето това е любимия ми разказ: http://elli.hit.bg/wild.htm
Стихотворение:

Гората на зеленото си рамо
наметнала е звездното небе.
Ръка нагоре да протегнеш само,
звезди над нас ще загребе.

Красивото е слязло толкоз ниско --
като видение, като копнеж.
Остава само ти да си наблизко
на всичко смисъл да дадеш..

(Eвтим Евтимов)

60. Любим филм? "The Notebook", "The Fountain"
61. Любим актьор, актриса, режисьор? Rachel Mcadams, Gerard Butler и др.
63. Любимо ядинье?Пиленце.
64. Пийнье?Нещо сладко.
65. Имаш ли хоби? Какво?Много са. Главно литература.
66. Спортче, нещо?Не.
67. Имаш ли братя и/или сестри?Да, сестра.
68. Домашен любимец? Име?Пуделче. Много сладко, Лео се казва.
69. Притежаваш ли пороци? Кои? Със сигурност имам. Но не пуша и почти не пия.
70. Съжаляваш ли за нещо? За какво?Всеки е допускал грешки. Съжалявам, ако съм накарала някой да се чувства предаден или недооценен от мен.
71. Разкайваш ли се за греховете си?Да.
72. В какво вярваш?В Господ, в любовта, в мечтите.
73. Какво искаш?Здраве и късмет.
74. Твоето мото?Нямам
75. Какъв е смисълът на живота?Да постигнеш целите си, да оставиш нещо значимо след теб.
76. Сърдиш ли ми се за дългия въпросник? :oops:Не.

Добавено:

Bonus track 1: Любим форумец? :wink: dimage, Blood Countess и др.
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.

Емили Дикинсън
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Колко си сладка :cherry: :angel:s
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

kristina_fan написа:искам и аз да попълня.... :)
Позволявам :mrgreen: Ахххахахаха, не го слушай оня - нямаш нужда от разрешение :wink:
coolman
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от coolman »

ВЪПРОСНИК:

1. Как се казваш? - Виж в подписа.
2. Откъде си? - Варна... и малко от София.
3. Кога си роден? (+ година) - 31.08.1987г.
4. (Дай линк със снимка.) - http://img99.imageshack.us/img99/2953/martoxq8.jpg
5. Какво и къде (ще) учиш? - Политология, ФФ, СУ. Все още не съм решил след това накъде.
6. Защо точно това? - В такова настроение бях в деня, когата подавах документите за кандидатстване.
7. Какъв мечташе да станеш като малък? - Не съм мечтаел какъв искам да стана...
8. А какъв стана? - Нищо определено май. От всичко по-малко и майстор на нищо. Надявам се никога да не се възприема като "завършена личност".
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА? - Причина. Щастлив.
10. Работиш ли? Какво? - Не. Нищо.
11. Коя своя мечта не си реализирал? - Списък ли искаш?
12. Как смяташ да я изпълниш? - "Стига да искаш нещо да се случи, цялата вселена ти помага това да стане." А аз искам ужасно силно.
13. Обичаш ли? - Да.
14. Обичан ли си? - Да.
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?) - Не. Някой беше казал, че за подобно нещо са необходими 2 неща - правилният човек при правилните обстоятелства. Явно поне едно от двете все ми убягва. А може би причината е в мене...
16. Каква е за теб идеалната връзка? - Научих се да не се стремя към някакъв модел за идеална връзка. Създава излишни ограничения, прегради, предразсъдъци. "Тук и сега."
17. С какво се гордееш? - С това, в което се превърнах по случайност.
18. От какво се срамуваш? - Избягвам да върша неща, от които бих се срамувал. Сигурно съм, но сега не си спомням.
19. На кого би искал да приличаш? - На себе си.
20. А на кого - не? - Хмм... няма такива хора. Всеки има поне по една черта, която си заслужава вниманието.
21. Опиши себе си с една дума. - Марто.
22. Опиши приятелите си с една дума. - Различни.
23. Какво те възхищава? - Върховната отдаденост. Саможертвата. Майсторството. Мъдростта.
24. Какво те отблъсква? - Цинизмът. Лицемерието. Лъжата. Космите по гърба :lol:
25. В какво настроение си най-често? - В постоянни флуктуации от едната крайност до другата.
26. Как смяташ, че те възприемат другите? - От своята камбанария.
27. А как искаш да те възприемат? - Харесва ми когато някои се разхождат и до моята.
28. Какво е за теб сексът? - Зависи от човека и обстоятелствата. От чисто физическо удоволствие до нещо много повече.
29. А светът? - A playground.
30. Как виждаш света след 10 години? - 10 години са много време...
31. Къде би искал да живееш? - Нямам претенции, всяко място си има чара. Все пак край морето ми е по-уютно.
32. Какво би искал да притежаваш? - "Внимавай какво си пожелаваш, защото може да се сбъдне!" Притежавам нужните неща, за да се сдобия с нещата, които желая.
33. Опиши идеалния партньор. - Висока между 1,65 и 1,75. С дълга тъмна коса. Светла кожа. Чип нос. Не прекалено слаба. Да има висше образование или да учи в университет. Да владее поне един западен език. Социално ангажирана и граждански активна. Алтруистка. Да обича театъра, музиката и изкуствата като цяло. А може и нито едно от посочените по-горе :mrgreen:
34. Колко деца искаш да имаш? - Повече от едно.
35. От какво искаш да умреш? - Нещо, което ще ме убие преди да съм се превърнал в тежест за околните. Ако може героично :)
36. Какво искаш да видиш преди да умреш? - ВСИЧКО!
37. А да направиш? - По-голямата част...
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало? - "just to love and be loved in return"
39. Най-лошото? - Имах пърхут...
40. Най-милото нещо което някой е правил за теб? - Тук ме хвана. Никога не ползвам думата "мило". Хората често се опитват да бъдат "мили" с мен. За жалост, аз не това искам.
41. А най-подлото? - Лъгали са ме. Премълчавали са истината. Преиначавали са истината. Избягвали са истината. Падам си мазохист и обичам да съм наясно с нещата.
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо? - Вече не. Не знам как се получи... все още се опитвам да разбера.
46. Кое свое качество не понасяш? - Зависи в какво настроение съм. Май няма такова, което да не понасям във всичките настроения. Всъщност... непостоянството ми.
47. Би ли убил човек, ако беше законно? - И като е незаконно, пак бих.
48. Какво ще кажеш за България? - Родината ми. Въпреки всичко я обичам.
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо? - По-скоро да.
50. Какво би променил в света? - Имаше една притча. Момента да я намеря. Ето.
51. Любим цитат? - "Ах, зоооо". Популярен лаф сред немските туристи по Черноморието. :lol: Нямам най-любим цитат, но има ужасно много, които съм запомнил.
52. Любим исторически период? Защо? - Всеки един си има предимствата и недостатъците. Но преди всичко - "Тук и сега". Защото е единствения, за който няма да чета, гледам филми, слушам, а ще изживея.
53. Любима личност? Защо? - Нямам..
54. Любим сезон? - Всички. Всъщност съм топлолюбив, но обичам снежните пейзажи...
55. Любим цвят? - Нямам определен. Зависи за какво ми трябва.
56. Любимо животно? - Отново нямам...
57. Каква музика предпочиташ? - Отговаряща на настроението ми, околната среда и нещото, което върша. Без ограничение в стила.
58. Любим автор? - Нямам.
59. Любима книга, разказ и стихотворение? - Нямам.
60. Любим филм? - Може би "Матриците". Или "Красив ум".
61. Любим актьор, актриса, режисьор? - Нямам.
63. Любимо ядинье? - Нямам. Лакомник съм :)
64. Пийнье? - Коняк, вино...
65. Имаш ли хоби? Какво? - Гейминг.
66. Спортче, нещо? - Когато се удаде възможност. Редовно - не.
67. Имаш ли братя и/или сестри? - Не.
68. Домашен любимец? Име? - Куче. Боби.
69. Притежаваш ли пороци? Кои? - Превръщам хобито си в порок понякога.
70. Съжаляваш ли за нещо? За какво? - Много ми се иска да кажа "не". Но "да", понякога ми се иска да се върна назад и да започна нещата от начало или да ги направя различно.
71. Разкайваш ли се за греховете си? - Всеки път. Стига АЗ да ги приемам за грехове.
72. В какво вярваш? - До скоро вярвах само в себе си, хората, човешките възможности и пр. Напоследък започнах да се замислям, че е невъзможно всичко около нас да е "просто случайност". Някои неща са прекалено големи случайности, за да са "просто стечение на обстоятелствата".
73. Какво искаш? - Тоя въпрос не се ли повтаря :scratch:
74. Твоето мото? - Нямам. Всички тези въпроси с "Любимо..." са ми много трудни...
75. Какъв е смисълът на живота? - Искам накрая да мога да отговоря положително на тези два въпроса: "Have you found joy in your life?" и "Has your life brought joy to others?"
76. Сърдиш ли ми се за дългия въпросник? :oops: - Напротив, радвам се, че успях да поговоря със себе си :D
Мартин Сирашки, полу-завършил Политология

2010 - AIESEC is finally coming to SU!

http://www.the-faculty.org - Сайт на ФСС на ФФ

"Just suppose that the shaping and molding of destiny is in fact your destiny..."
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Курс: пети

Мнение от ники »

1. Как се казваш?
Никола
2. Откъде си?
София
3. Кога си роден? (+ година)
26 май 1989
4. (Дай линк със снимка.)
Пуснал съм три в темата със снимките.
5. Какво и къде (ще) учиш?
Право, СУ.
6. Защо точно това?
От малък ми е мечта.
7. Какъв мечташе да станеш като малък?
Адвокат
8. А какъв стана?
На този етап студент.
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА?
Все още държа на адвокат.
10. Работиш ли? Какво?
Точно в момента не.
11. Коя своя мечта не си реализирал?
За сега все още не съм открил подходящото момиче. И с бънджи щях да скачам, ама няколко дена преди уговорения ден ми свършиха парите.
12. Как смяташ да я изпълниш?
За първото опитите продължават, а за второто просто трябва пак да се наканя.
13. Обичаш ли?
Че кой не обича.
14. Обичан ли си?
Надявам се.
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?)
Не, защото съм адски претенциозен и нерешителен.
16. Каква е за теб идеалната връзка?
И такава ли има? Да има любов, разбиране, доверие.
17. С какво се гордееш?
Не толкова с постижения, колкото с това, какъв съм.
18. От какво се срамуваш?
От себе си често.
19. На кого би искал да приличаш?
На човече от комиксите Cyanide and Happiness. Те са супер забавни, а и каквото и да им се случва, в следващия комикс винаги са ок.
20. А на кого - не?
Пфффф, нямам някого конкретно пред вид, ама не бих искал да приличам на повечето хора.
21. Опиши себе си с една дума.
Мислещ
22. Опиши приятелите си с една дума.
Супер.
23. Какво те възхищава?
Хората, от време на време.
24. Какво те отблъсква?
Хорската глупост.
25. В какво настроение си най-често?
Спокойно или весело.
26. Как смяташ, че те възприемат другите?
Нормално, дори добре. Като приятел ;)
27. А как искаш да те възприемат?
Еми, така.
28. Какво е за теб сексът?
По принцип е удоволствие, във връзка е част от връзката, а в последно време в тоя университет нещо се превърна в лукс.
29. А светът?
Гоямо нещо, където трябва да си намеря мястото. Знам ли...
30. Как виждаш света след 10 години?
Все същата работа. Добре че е техниката да се развива, че иначе всичко си е същото.
31. Къде би искал да живееш?
В България. Иначе може и в Мюнхен.
32. Какво би искал да притежаваш?
В момента кола.
33. Опиши идеалния партньор.
Умна, разбираща, амбициозна, не на последно място хубава.
34. Колко деца искаш да имаш?
Незнам. 2 или 3 звучи добре, ама както дойде.
35. От какво искаш да умреш?
Еми, ако трябва да избирам, бих искал като дойде момента да умра за някаква кауза. А иначе от какво... да скоча от много високо. И без това малко ме е шубе, така че екшънът ще е пълен.
36. Какво искаш да видиш преди да умреш?
Никаква идея си нямам.
37. А да направиш?
Трябва да ида на мач на Байерн, ама ми е много скъпо бе. По възможност мачът да е финал за ШЛ и да бием.
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало?
То това не е случка, ама имам най-готините приятели.
39. Най-лошото?
Няма нещо, дето да изпъква над останалите.
40. Най-милото нещо което някой е правил за теб?
Хмммм. Щеше ми се да кажа нещо за някоя приятелка или семейството. То и такива има де, ама на ум ми дойде една друга случка. Когато бях много малък, още някъде към 3-4 клас един приятел в училище си беше дал всичките пари, за да ми купи подарък за рождения ден. Това тогава не съм го оценил както трябва, ама сега ми се струва супер голям жест.
41. А най-подлото?
Няма такова.
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо?
Тия хора, дето тренират паркур. Много ги мразя. Ако тук има такива, да не се обиждат.
46. Кое свое качество не понасяш?
Инат, нерешителност, самонадеяност.
47. Би ли убил човек, ако беше законно?
Еее, чак да го убия не.
48. Какво ще кажеш за България?
На мен си ми харесва.
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо?
Доволен съм, ама има още място за подобрение.
50. Какво би променил в света?
Хората, нека да мислят мааалко повече.
51. Любим цитат?
Хмм... може би нещо от Вапцаров. Не се сещам конкретно.
52. Любим исторически период? Защо?
В мометна любим ми е от втората световна война нататък, защото го няма в конспекта за изпита по ИБДП. Иначе нямам любим. Ако трябва да избирам сигурно ще е Средновековието, защото всичко там е било толкова просто.
53. Любима личност? Защо?
Хмммм. Трудно, не се бях замислял до сега. Има много, които заслужават признание. Оливър Кан.
54. Любим сезон?
Лято.
55. Любим цвят?
Зелен, а заради ЦСКА и червено.
56. Любимо животно?
Може би куче.
57. Каква музика предпочиташ?
Чалга.
58. Любим автор?
Г. Г. Маркес.
59. Любима книга, разказ и стихотворение?
Любима книга ми е трудно..."Im westen nichts neues". Никога не съм имал такава. За разказ - Най-красивият удавник е чудесен.
60. Любим филм?
Преди ми беше Две димящи дула, вече е Кръстникът.
61. Любим актьор, актриса, режисьор?
Ал Пачино за актьор. За актриса - Анджелина, но симпатиите ми са от чисто сексуално естество. Режисьор - тук съм най-категоричен. Кустурица.
63. Любимо ядинье?
Пълнени чушки от тия на баба ми и мусака с патладжани.
64. Пийнье?
Ракия - всякаква, най вече гроздова или кайсиева. Водка също си пия с голям кеф.
65. Имаш ли хоби? Какво?
Спорт като цяло, ама в последно време за съжаление само да гледам.
66. Спортче, нещо?
Футбол.
67. Имаш ли братя и/или сестри?
Сестра - Лилия, много по-голяма от мен и брат - Мартин, с една година по-голям.
68. Домашен любимец? Име?
Като малкъ имахме котка, ама на село и не помня, как се казваше.
69. Притежаваш ли пороци? Кои?
Пиене, пушене...
70. Съжаляваш ли за нещо? За какво?
Ами, има и такива неща. Много пъти е трябвало да се държа не толкова егоистично.
71. Разкайваш ли се за греховете си?
Ми, може и така да се каже.
72. В какво вярваш?
В себе си и изобщо в хората.
73. Какво искаш?
Щастие, любов...сигурност.
74. Твоето мото?
Нямам. Винаги съм харесвал обаче това на зодията(Близнаци) "Аз знам как."
75. Какъв е смисълът на живота?
Да го живееш по твой начин, да си имаш собствени цели, собствени идеи, да постигнеш нещо.
76. Сърдиш ли ми се за дългия въпросник?
Малко ;)
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

.
Последно промяна от Scorpion на 09 Ное 2009, 20:43, променено общо 1 път.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Публикувай отговор

Обратно към “Потребители”