И същата "съвременна българска жена" все забравя, че истинският/такъв мъж не може да бие само едни, а тя през цялото време да си седи настрани от боя и само да му се кефи без да го опита...MERCES_LETIFER написа:^забрави "води ме в някоя квартална кръчма"...
ей това е тъпата съвременна българска жена -- иска някой да я ВОДИ, да я ЧЕРПИ, се СБИЕ заради нея, да КАРА БЯСНО... *опулена емотиконка*
не иска да построи мост, примерно, иска да я обслужат в квартална кръчма е не
Мнение за явлението поп - фолк
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
Re: Мнение за явлението поп - фолк
Да се направи нещо нетипично, по възможност в кръчма. Кварталната. Това наистина е изключително нетипично...
Слушащите тази музика не ходят на кръчма...!
Иначе.. Когато си с хора, които са ти приятни музиката не е от особено значение.. Хех, условности...
- renesanz
- Легендарен флуудър
това,което слушаш е изключително прекрасноДичоу написа: ...слушам Drum'n'Bass , Trance, Hard-techno, hardstyle...общо взето електронна музика...
...и посещавам клубове и партита с коренно различна философия от горепосочената...
т'ва беше офтопик
сетих се за една песен ... : http://www.vbox7.com/play:32df96ee
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
-
Malka veshtica
- Драскач
Ох, нямам нерви да чета всички постове (нищо, че сигурно има мн. истина в тях и са умни повечето), щото тя цялата тема ме нерви, ама адски много, само това, за което се отнася, ме дразни повече и от нея. Това "явление" поп-фолка ми е като напаст, зараза някаква (малко като цигарите, от които имам алергия, а са НАВСЯКЪДЕ и толкова БЕЗПАРДОННИ техните фенове де, сори, ако някой се засегне, ама сега ми е "паднало" да си излея изстрадалата душица и още по-изстрадалите алвеоли и дробове). Вървя си аз - и ето отнякъде се "понасят" едни такива мазни и натрапчиви, играещи по нервите ритми, маанета: дали съм в рейса, на улицата, в колата, магазина, а днес дори в СЪДА бе хора се вихреше някакво радио явно ама от гадното, не говоря народно нещо, а чалготека до дупка ви казвам, баш в адвокатската стая, където се четат насрочените дела, сериозна работа ви казвам. Това айде, ше го пропуснеш някак между ушите си (стига да не се "носи" от съседите ти, да кажем в 2 часа полунощ, то и през останалото време е адски противно де, щото те обикновено чалгарите дънят до дупка, сигурно се гордеят, че са пуснали нещо "модно"!?!). Та по-голямото зло са немалка част от феновете - повечето не са особено интелигентни съм забелязала. Макар че имам познати, и роднини, които са почитатели и нерядко ми се е налагало "да се веселя" доколкото ми е възможно докато цепи чалга, не мога да не изразя искеното си отвращение към този "стил" "музика" и невъзможността си да разбера какво може да те привлече в тая гняс... Кой каквото ще да говори - балканци-небалканци, не може да ме убеди, че точно ТОВА ми било "в кръвта" на мене, понеже съм от първите...
- silver_wings
- Постоянно присъствие
Къде е Пич??? 
My soul is painted like the wings of butterflies
Fairytales of yesterday will grow but never die
I can fly,my friends
I can fly,my friends
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Е как къде? В "Бели нощи". 
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- ellassence
- От дъжд на вятър
- Специалност: китаистика
- Курс: първи
не се смейте на човека, може и да е на друго място... в "Червило" , например.... 
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Най - вероятно зарибява някоя pi4 - ka.
(Макар че силно се съмнявам
)
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- silver_wings
- Постоянно присъствие
Епа що така,бе?Той е супер готЯн!camel написа:Най - вероятно зарибява някоя pi4 - ka.(Макар че силно се съмнявам
)
My soul is painted like the wings of butterflies
I can fly,my friends
I can fly,my friends
- K_A_L_I_N
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ах, огнеборецо мой....renesanz написа:това,което слушаш е изключително прекрасноДичоу написа: ...слушам Drum'n'Bass , Trance, Hard-techno, hardstyle...общо взето електронна музика...
...и посещавам клубове и партита с коренно различна философия от горепосочената...обаче аз след 2 партита много бързо се отказах да гледам как разни подрастващи и вече пораснали се друсат с най-различни боклуци,за да се кефят максимално на хард техното (явно в нормално състояние не могат...) и много ме дразни това нещо.
т'ва беше офтопик
сетих се за една песен ... : http://www.vbox7.com/play:32df96ee
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Друсането си е въпрос на избор...чесно казано...надрусаните по партитата ми пречат много по-малко от пияните мутражи във фолкплексите...които заради един кофти поглед може да те разглобят от шамари...renesanz написа:това,което слушаш е изключително прекрасноДичоу написа: ...слушам Drum'n'Bass , Trance, Hard-techno, hardstyle...общо взето електронна музика...
...и посещавам клубове и партита с коренно различна философия от горепосочената...обаче аз след 2 партита много бързо се отказах да гледам как разни подрастващи и вече пораснали се друсат с най-различни боклуци,за да се кефят максимално на хард техното (явно в нормално състояние не могат...) и много ме дразни това нещо.
т'ва беше офтопик![]()
На тези партита...на никой не му дреме как си облечен...как танцуваш....
...там няма да чуеш..."ъъъъ виж я тая...въъъй, леле майко...."
...на тези партита...музиката е водеща...а не облеклото, танците, компанията...и мусколите.
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Е то щом танците и комапанията не са важни, това ще да е доста умряло парти. Аз пък като ходя на парти(никога не съм я възприемал тая дума, ама карай), гледам да си облека новите парцалки и не мисля, че има нещо, кой знае колко лошо в това да кажеш: "Ееее, погледни тая каква къса пола има" или "Гледай го оня с грозния потник".Дичоу написа: ...на тези партита...музиката е водеща...а не облеклото, танците, компанията...и мусколите.
- Дичоу
- Легендарен флуудър
само за справка...на какви партита ходиш???
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
На партита обичам да ходя, ако са в домашна обстановка иначе по дискотеки, но едва ли точно това разбираш под "парти". Предполагам се сещаш, че трябва да има чалга. Ако не, не ми е готино.
- Дичоу
- Легендарен флуудър
Говоря за клубно ПАРТИ...в зала...или голям клуб...с DJ и електронна музика...