Храна :)

Подфорум към Факултета по математика и информатика

Модератори: Methuselah, thegirl

Аватар
shayne
Вазов
Специалност: Политология, Математика
Обратна връзка:

Re: Храна :)

Мнение от shayne »

JEKO, малко ме успокои. Все ще се намери нещо свястно за ядене :)
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

Kai написа:А и да не забравяме, че точно на 1 минута с рейс слизаме на мола, а там има доста заведения за бързо хранене.
сложи ги поне 10мин. ;) Докато се стигне до спирката, че да дойде 102/94 + частичното задръстване...а ако и вървите по-бавно - станаха 15мин. от ФМИ до мола :) Иначе наистина там има доста заведения за бързо хранене :) А за същото време може да се стигне и до УАСГ пеша, където по обяд имат хубав стол, а край самият университет има няколко магазинчета за пица на парче, хамбургери, палачинки. А малко преди УАСГ, на площад Журналист, има едно пак за сандвичи и подобни, не съм ял там, но винаги има голяма опашка.
Изображение
За всякакви въпроси край специалност информатика:
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Какъв мол ви гони, хора?
На никой не му се занимава със компютърния клуб, а по подразбиране на мене все се падат такива специфични случаи. Оставят ми го на мене.
Виждам как ще кисна до 19 часа в клуба и после газ на колата да хвана скапания стол :evil: като през деня най-много леко да съм се подкрепил с нещо от "Тиж".

Има ли желаещи тука да вземат смени? Няма как да кажа новото заплащане, понеже е лятно време, то ще се разбере в началото на годината.
Клубчето си е готина работа, ама аз да кисна цял ден там, някак си не ми допада :?
Изображение
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

Бeтон написа:Какъв мол ви гони, хора?
На никой не му се занимава със компютърния клуб, а по подразбиране на мене все се падат такива специфични случаи. Оставят ми го на мене.
Виждам как ще кисна до 19 часа в клуба и после газ на колата да хвана скапания стол :evil: като през деня най-много леко да съм се подкрепил с нещо от "Тиж".

Има ли желаещи тука да вземат смени? Няма как да кажа новото заплащане, понеже е лятно време, то ще се разбере в началото на годината.
Клубчето си е готина работа, ама аз да кисна цял ден там, някак си не ми допада :?
До сега по 50ст. на час ли как беше :)) А то освен да киснеш и да принтираш разни неща...друго карат ли те да правиш въобще :D

А и наистина в мола...за някакви скапани неща от Макдоналдс не бих дал и лев, поне тези по будките са ми по-вкусни. Виж КФС не отказвам, но трябва да дам 10лв. там за да се наям :(
Изображение
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Бeтон написа:Какъв мол ви гони, хора?

Няма кой да стои в клуба, така ли? То затова ли миналия семестър нито един път не можах да го нацеля отворен?
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Общо-взето.
Изображение
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

sedrik написа:Няма кой да стои в клуба, така ли? То затова ли миналия семестър нито един път не можах да го нацеля отворен?
Естествено, че почти няма кой.
Не очаквайте аз да бъда капитан Планета.
Предния семестър беше 1,50 на час, въпреки че още не са изплатени часовете на новата цена. Беше 90 ст., а не 50 ст. Никога не е било 50 ст.!!!

Както обичам да казвам, не парите са важни. :wink:
Изображение
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

Бeтон написа:
sedrik написа:Няма кой да стои в клуба, така ли? То затова ли миналия семестър нито един път не можах да го нацеля отворен?
Естествено, че почти няма кой.
Не очаквайте аз да бъда капитан Планета.
Предния семестър беше 1,50 на час, въпреки че още не са изплатени часовете на новата цена. Беше 90 ст., а не 50 ст. Никога не е било 50 ст.!!!

Както обичам да казвам, не парите са важни. :wink:
а Объркал съм се, извинявай. Но стига сме се отплесвали - темата е за храна!! :) Някой да знае добро място за хамбургери, но наистина хубаво, освен тези на спирката при химическия?
Изображение
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Двете неща са взаимосвързани :!: :!: :!:
Винаги огладнявам в тоя клуб.

п.п. НПМГ къде ядат?
Изображение
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

Бeтон написа:Двете неща са взаимосвързани :!: :!: :!:
Винаги огладнявам в тоя клуб.

п.п. НПМГ къде ядат?
И аз това се чудя. ТРябва да има нещо там. 2006-та курса по математика Април месец се провеждаше в НПМГ и пред училище имаше една барака с кроасани, кафета, солети - такива глупости. Надолу по улицата имаше едно кафе и срещу него една пицария. За около 40мин. ако не се лъжа можеше да си поръчаш пицата и да я изядеш. Но не знам други места в района. Трябва да питам някой от колегите, които са учили там.
Изображение
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

А така. Поразпитай.
Има голяма вероятност практиката да ми е именно там, така че трябва да се осведомя.

Храната прави борбата и това си е!
Изображение
Аватар
caffeine
В началото бе словото

Мнение от caffeine »

Бeтон написа: п.п. НПМГ къде ядат?
Имам някакво количество познати, учещи в НПМГ, прекарвал съм достатъчно време на игрището му и в района, но странно, че никога не съм чувал някой да споменава нещо за храна... май го дават повече на течни храни. :drunken: Иначе в близост има една кръчма, където цената на бирата е най-ниската, която съм засичал в столично заведение, там съм ял само картофи, които не бяха зле, но правят и други неща по принцип. Нарича се 'Абелар' и е на улицата на НПМГ в посока бул. Черни Връх. Иначе Лозенец си е нещо като зона на кварталните магазинчета с пластмасови столчета отпред и строители, закусващи с 200гр. мастика... а в тези места има много неща за ядене, но нищо твърде заинтригуващо... като във всеки магазин.
Аватар
quanchi
Писаружяк
Специалност: Информационни системи
Курс: първи

Мнение от quanchi »

Kai написа:А и да не забравяме, че точно на 1 минута с рейс слизаме на мола, а там има доста заведения за бързо хранене.
Днеска хапнах за пръв път в БъргърКинг там и беше доста вкусно :bounce: Ако има случай с по 1 час дупка или повечко мисля да го посещавам :)
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Бъргър Кинг смуче тежко с тъпите си цени, нормалните си сандвичи с повечко лучец от необходимото, липсата на опция да си вземеш само сандвич без меню и малоумната си рекламна кампания в типичен американско-идиотски стил.
Освен това през деня едва ли ще ви е точно минута тая спирка с рейса в тия задръствания.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
quanchi
Писаружяк
Специалност: Информационни системи
Курс: първи

Мнение от quanchi »

За 6 лева ядох сандвич с диаметър малко повече от този на едно CD ( в смисъл - не е колкото чийзбургерите в Макдоналдс, по-голям е) , средни картофи и кола 0,5л :roll: Горе долу е нормално
Публикувай отговор

Обратно към “ФМИ”