Какво точно правихте за тези 8 дни и по какви места ходихте ???manzana написа: Колкото до практиката имаме две практики - първата е в края на втори курс и е по Природна география и Социално икономическа география . Може да звучи страшно но беше невероятно якообиколихме почти цяла България за 8 дни и видяхме много красиви места , беше си все едно екскурзия .
Регионално развитие и политика
- denitsa
- В началото бе словото
Re: Здравейте, колеги!
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
sweetness написа:KRSOne написа:Не вярвам, докажете ми
Няма да е много труднооо... само изчакай да дойде 1-ви. Затова сега си почини и не фантазирай много
1-ви ще дойде, неизбежно е, въпросът е вие как ще се представите
- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
Е вече няма как да спреш фантазиите муsweetness написа:хаххахаха ще видиш....
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Хаха, добър опит, за съжаление не съм толкова лесен. 
- sweetness
- В началото бе словото
Ехооо къде сте колеги? Никакви ви няма 
Приятели ефектни - предатели перфектни
- Tutulinka
- В началото бе словото
- Специалност: RRP
- Курс: четвърти
Здравейте и от още една колежка 3-ти курс
Виждам ,че сте много развълнувани и ви се радвам такова
В началото няма начин , натам ако харесате специалността ще ви става и по-весело. За мен поне е така сега и много си се кефя , защото РРП-то е интересно, уникално , а и като новичка специалност поне и повече преподаватели ни се кефат и ни пишат яките оценки хаха . Мога да ви кажа ,че абсолютно няма какво да се притеснявате , а се пригответе наистина за славни и най-яките ви години. Ако имате проблеми със специалността ,нещо не ви кефи, бъдете задружни и си искайте вашето!! Виждам ,че питате и за практиката , но за нея има време , но и аз като колежката ще ви кажа ,че е една яка екскурзия и нищо плашещо само хубави неща .Ние ходихме по Смолян,Сливен,Шумен,Велико Търново и др местенца , водиха ни на яки неща ( перперикон мадарския конник за пример ) За вас сигурно няма да е същото , но отсега ви казвам , записвайте се и тва е , нищо няма да пропуснете! За трудни предмети почти нямаме , ако си ходите на лекции и се интересувате , повечето от предметите ще ги минете със 6
Само както казаха засега кадастър и картография ще са ви най-сложни гадни и там подобни 
Ако имате въпроси може да се чуем и по скупето хаха
Най-важното е да се забавлявате!Специалността наистина е хубава, но ест е важно и вие да се харесате като "отбор" ( не знам колко човека сте но ако сте около 25 ще сте си една група )
Айде приятно от мен
Ако имате въпроси може да се чуем и по скупето хаха
Най-важното е да се забавлявате!Специалността наистина е хубава, но ест е важно и вие да се харесате като "отбор" ( не знам колко човека сте но ако сте около 25 ще сте си една група )
Айде приятно от мен
- denitsa
- В началото бе словото
ЕЕе добре че има и такива хора да ни поосеферят малко относно нещата
Благодарим
Благодарим
- sweetness
- В началото бе словото
От всякъде обаче чувам за тая картография и то само лоши неща. От сега съм се наплашила... Толкова ли е гадна наистина?
- Tutulinka
- В началото бе словото
- Специалност: RRP
- Курс: четвърти
Даскала е гаден ... то и картографията не е мн цвете за мирисане де , но Давидков ( ще се запознаете ) е известен само с лоши неща . Ама чак да се наплашвате много сега .. просто там тр да поучите по-дълго и разбиращо . Ама радвайте се , все пак е само 1 такъв!
))
- she-wolfff
- От дъжд на вятър
Здравейте, колеги. Да ви се похваля намерих си работа в ст град в една рибна рок кръчма, Делфинчето се казва. Който обича морски фкусотийки и бира (а и не само) да заповяда.
Много съм доволна. Действа ми като забавление отколкото като натоварване. Хем ще си слушам рок музика с готините колеги, хем ще си вадя парички. 
If a man and an animal have spilled each other's blood, they become one!
- sweetness
- В началото бе словото
Браво, честито!
Къде по-точно в студ. град се намира това заведение? Може да те посетим, въпреки че аз лично не си падам много по тая музика