ами ти като не ги харесваш, защо ти е те да те харесват? пък и как го очакваш...каквото повикало, такова се обадилоJenna написа: не харесвам много хора или почти никого
обичам да се разхождам сама
потресена съм как хората ме гледат в очите и виждам, че не ме обичат
6 неща, които не знаеш за мен :)
Модератор: Плазмодий
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
Re: 6 неща, които не знаш за мен :)
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Който не вярва, че има човек, дето не пие никакъв алкохол с години, може да ме целуне отзад.
Нежно...
Нежно...
И аз така, като пия от чудотворната Aliaska отказвам алкохола за 1 седмица и после пакЙети написа:2.Имам два помощника, с чиято помощ отказах алкохола: чудотворната водка Aliaska и портокаловият пунш.
Не съм герой, просто не изпитвам страх!!
- Miss Piggy
- В началото бе словото
1. Алергична съм към шоколад.
2. На закуска ям по 6-7 филии, а съм 45 килограма.
3. Имам клаустрофобия.
4. До миналата година имах млечни зъби.
5. Епа не знам к'во друго да напиша...
2. На закуска ям по 6-7 филии, а съм 45 килограма.
3. Имам клаустрофобия.
4. До миналата година имах млечни зъби.
5. Епа не знам к'во друго да напиша...
"И тъй както умопомрачението в един висш смисъл е начало на всяка мъдрост,то шизофренията е начало на всяко изкуство"
Херман Хесе
Херман Хесе
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
искам и аз млечни зъбииии
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
че аз и до ден днешен имам. 3 или 4.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
И аз съм така, но съм 44, ха!Miss Piggy написа: 2. На закуска ям по 6-7 филии, а съм 45 килограма.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Обратна връзка:
И аз ...мога да ям по толкова, ако имаше. Но съм над 90 
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
dittoVintersorg написа:И аз ...мога да ям по толкова, ако имаше. Но съм над 90
1. Чакам (надявам се за) бета ключ за Stargate Worlds
2. Голям привърженик съм на пиратския софтуер, но имам над 70 оригинални двд-та с филми.
3. Обичам си София.
4. Облепям си прозорците с принтерна хартия заради жегите. Освен щорите и дебелите пердета. :Р
5. Обичам да експериментирам кулинарно с неща като кренвирш със сладко от ягоди, леща с прясно мляко, принцеса с вафла и т.н.
6. Най-много обичам да лентяйствам, когато имам работа :Р
- Miss Piggy
- В началото бе словото
Аз вероятно съм в начален стадий..Vintersorg написа:И аз ...мога да ям по толкова, ако имаше. Но съм над 90
"И тъй както умопомрачението в един висш смисъл е начало на всяка мъдрост,то шизофренията е начало на всяко изкуство"
Херман Хесе
Херман Хесе
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
1. Днес за първи път се возих на лодка и дори гребах
2. Искам да си купя детска книжка за оцветяване.
3. Пия чай по няколко пъти на ден и имам огромна колекция от над 10 вида чай у нас.
4. Още събирам кураж да си направя пиърсинг.
5. Админ съм в метъл сайт.
6. Имам волята да се храня доста по-здравословно от всичките си познати
2. Искам да си купя детска книжка за оцветяване.
3. Пия чай по няколко пъти на ден и имам огромна колекция от над 10 вида чай у нас.
4. Още събирам кураж да си направя пиърсинг.
5. Админ съм в метъл сайт.
6. Имам волята да се храня доста по-здравословно от всичките си познати

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
1. Безумно много ме дразнят хора, които ИЗТЪКВАТ в интересите си "фотография", "литература", "кино", просто защото звучи толкова префърцунено интелектуално, а не защото проявяват известен интерес/разбиране в съответните области. WTF?!
2. Мразя всякакви прояви на самоизтъкване. Ще си позволя да посоча примери от реалния и от форумския живот. Та, най-напред, бях във Великата Сливенска Гимназия на начинаещите курви, където неведнъж се случи да бъда свидетел на следната сценка: влиза видимо възбудена госпожица, размахва най-демонстративно тест за бременност, сяда на чина, заравя глава и започва да се тюхка "какво ще правя, приятеля ми е притеснен, мама ще ме убие (?!), татко ще ме изсели (?!?!)", а в действителност й закъснява с 1 ден, нормална женска физиология; но, все пак, ако влезеш и просто пуснеш едно "хора, правих секс оня ден, искам всички да знаете", никой (нормален) няма да обърне внимание, райт... Сега и обещания форумски пример. Не, няма (нищо) общо с курви; просто не разбирам и не разбирам и не разбирам хубавките девойки с посредствен характер, които използват форума предимно за да изпльокат на всеогледание новите си снимки. WTF?!
3. Не си падам по разнообразните прояви на ниска култура -- ядене в автобус, 'вдигане' на телефона на публично място само и единствено след като хората в радиус от 15 метра са се 'насладили' на 'фашън' ринг-тона ти. WTF?!
4. Мразя отявлено женски гащи, прашки, дантели, прозиращи материи, blah. Не обичам и малоумно-закачливи тийн-инспирирани надписи. Абе, с думи прости, да живеят памучните гащички с Мечо Пух и други анимационни герои (:
5. Наистина не обичам да пия от чаши без дръжка...
6. Мразя, мразя, ама мразя с цялата сила на малкото си същество не-експресивни, не-емоционални, не-споделящи, не-гушващи, не-иницииращи, не-показващи ъфекшън, не-приветливи, не-възпитани, не-заговарящи, не-обръщаши внимание чворове (термин на Мила) и Принцове на чворовете (термин на Bety_). Ок, де, множественото число е излишно. Може би просто се опитвам да кажа, че съм изключително/феноменално/неимоверно емоционална и ми се иска хората срещу мен да са поне на половина толкова
2. Мразя всякакви прояви на самоизтъкване. Ще си позволя да посоча примери от реалния и от форумския живот. Та, най-напред, бях във Великата Сливенска Гимназия на начинаещите курви, където неведнъж се случи да бъда свидетел на следната сценка: влиза видимо възбудена госпожица, размахва най-демонстративно тест за бременност, сяда на чина, заравя глава и започва да се тюхка "какво ще правя, приятеля ми е притеснен, мама ще ме убие (?!), татко ще ме изсели (?!?!)", а в действителност й закъснява с 1 ден, нормална женска физиология; но, все пак, ако влезеш и просто пуснеш едно "хора, правих секс оня ден, искам всички да знаете", никой (нормален) няма да обърне внимание, райт... Сега и обещания форумски пример. Не, няма (нищо) общо с курви; просто не разбирам и не разбирам и не разбирам хубавките девойки с посредствен характер, които използват форума предимно за да изпльокат на всеогледание новите си снимки. WTF?!
3. Не си падам по разнообразните прояви на ниска култура -- ядене в автобус, 'вдигане' на телефона на публично място само и единствено след като хората в радиус от 15 метра са се 'насладили' на 'фашън' ринг-тона ти. WTF?!
4. Мразя отявлено женски гащи, прашки, дантели, прозиращи материи, blah. Не обичам и малоумно-закачливи тийн-инспирирани надписи. Абе, с думи прости, да живеят памучните гащички с Мечо Пух и други анимационни герои (:
5. Наистина не обичам да пия от чаши без дръжка...
6. Мразя, мразя, ама мразя с цялата сила на малкото си същество не-експресивни, не-емоционални, не-споделящи, не-гушващи, не-иницииращи, не-показващи ъфекшън, не-приветливи, не-възпитани, не-заговарящи, не-обръщаши внимание чворове (термин на Мила) и Принцове на чворовете (термин на Bety_). Ок, де, множественото число е излишно. Може би просто се опитвам да кажа, че съм изключително/феноменално/неимоверно емоционална и ми се иска хората срещу мен да са поне на половина толкова
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Обратна връзка:
Иринка, а така едно нещо с положително звучене дали ще може?

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
веднага (:
харесват ми жълтите цветя
също и слънчогледите, които не са точно цветя, но пък си имат философия
харесвам песни, чиито заглавия съдържат женски имена
харесвам и женски имена от типа "мъжко име +а"
забравих да номерирам
но доста ми допада вкуса на медa
всякакви плодови миризми
нищо не може да ме усмихне така, както едно малко детенце с протегнати ръчички
и намирам, че усмивката през сълзи е едно от най-красивите неща (:
харесват ми жълтите цветя
също и слънчогледите, които не са точно цветя, но пък си имат философия
харесвам песни, чиито заглавия съдържат женски имена
харесвам и женски имена от типа "мъжко име +а"
забравих да номерирам
но доста ми допада вкуса на медa
всякакви плодови миризми
нищо не може да ме усмихне така, както едно малко детенце с протегнати ръчички
и намирам, че усмивката през сълзи е едно от най-красивите неща (:
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
Не е толкоз страшно,но зависи къде точно го искаш...Щото въображението ми се развихри (wasntme)black_lady написа:4. Още събирам кураж да си направя пиърсинг.
Иринчи,и на мен ми е странно като видя някоя госпожица с 3 мнения,2 от които снимки...примерно