...

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Linda_pld
В началото бе словото

...

Мнение от Linda_pld »

....
Последно промяна от Linda_pld на 18 Авг 2006, 19:26, променено общо 1 път.
Lorie
Летящите Пръсти

Мнение от Lorie »

Мисля, че ще ти позволят да държиш изпит по история, но не съм 100 процента сигурна, а ако е така няма да е на общо основание, а на... не знам как му викат... за преместване нещо там...
най- добре иди в Ректората и попитай!
Linda_pld
В началото бе словото

Мнение от Linda_pld »

....
Последно промяна от Linda_pld на 18 Авг 2006, 19:27, променено общо 1 път.
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

До колкото знам, например ако учиш културология, а искаш да се преместиш право, то трабва да имаш успех, след което ще държиш изпит и по история ( ако си влязла културология с литература). Това ли ти е въпросът?
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
Аватар
Гост
Пишеща машина

Мнение от Гост »

Съвет от мен - не влизай право:)
А иначе отиди и си разлафи хубаво със секретарките, на факултета
в който искаш да се преместиш, те
не ядат хора... :D
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Гост написа:А иначе отиди и си разлафи хубаво със секретарките, на факултета
в който искаш да се преместиш, те
не ядат хора... :D
Не бъди сигурен :wink: Носят се легенди, че от ФЖМК има безследно изчезнали :D Не, майтап си правя, напоследък дори Ичева е много разбрана, чак да се учудиш :D Айде тихо, да не чуе, че поведението й ще завие пак на 180 градуса :)

Иначе казано, осведоми се предварително за повечко работи и преди да отидеш при секретарките се постарай да си наясно с повечето работи. Не всички имат неограничено време, възможности и търпение :)
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Търговецът на кристал написа: Не всички имат неограничено време, възможности и търпение :)
Като знам, колко търпеливи са в СУ :) Мммм, наистина се носят легенди:) Аз за сега работа с такива служители съм нямала... И дано да нямам :shock: , макар че не мисля, че е чак толкова сложнод а се оправиш с някой невротик :lol:
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
Sumoto
В началото бе словото

Дишай

Мнение от Sumoto »

Искаш Право, то е ясно...
Става!
висок успех от специалността в която си сега/примерно 5.88-6.00/, после молбичка, след това сдядаш на дупенцето и четеш, хоп изпитчето от КСК 2006 се взема живот и здраве и щтрак Марийке на портрет вече си се преместила с малко късмет.
Това е моят опит аз същото направих - само че от История в Право.
Помогнах ли ти?
П.С.: Ако няма да кандидатстваш право незнам какво друго, ако ще кандидатстваш Право - защо не си кажеш - няма нищо лошо или страшно от това че не си влязла от 1я път, така 4е ДИШАЙ!
Всичко може, стига да може.
Ако не може - колкото може!
Linda_pld
В началото бе словото

Мнение от Linda_pld »

...
Последно промяна от Linda_pld на 18 Авг 2006, 19:26, променено общо 1 път.
Masai
В началото бе словото

ахааам:)

Мнение от Masai »

е,добре,тожа го разбрах до тук!ама някой може ли да ми каже дали и във медицинска академия е така...смисъл някой да е чувал примерно да можеш да се преместиш от здравен мениджмънт в стоматология след пържата година ако си държал и химия и биология като кандидат-студенстки изпити?Знам,че се отклонявам малко то темата...но пък може да се намери някой осведомен,който да поиска да помогне на едно заблудено момиче :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”