Среща на зайците - 28.09.2008г. 19:00ч. пред Ректората

Подфорум към Философския факултет

Модератор: Плазмодий

Публикувай отговор
Аватар
lisichora
Драскач

Re: Среща на зайците - 28.09.2008г. 19:00ч. пред Ректората

Мнение от lisichora »

Antikorper написа:Аз мисля, че най-подходящо ще е да си пуснем немски индъстриал метъл Изображение :bounce:
Опа! Навит, навит...Ако може и електронен хардкорец и дарк-електро (аз ще ги подсигуря), в този стил са. Идеално за сектата. :lol: :lol: :mrgreen: :drunken:
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс
Специалност: философия (СУ)

Мнение от вечен студент »

Интересно ми е дали ще дойде някой заек от специалност философия? На мен, като завършил тази специалност и кандидат-докторант (пак по философия), би ми било изключително интересно да срещна представител на този изчезващ вид, който след няколко години, вероятно, ще изчезне напълно, а именно - заек-философ. Разбира се, интересен ми е и другият изчезващ вид - зайци-културолози. Та значи - ще има ли новоприети философи и културолози?

Изображение
Аватар
Nadir
Пишете, о, братя
Специалност: Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: първи

Мнение от Nadir »

ShadeOfShane написа:Ако някой е навит да се помотаем преди 28 да пише на Janek_OZ (skype name).
Навити сме, само да ни приемат на общежитие и да се преселим в Софията...
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed.
Аватар
Brooke Davis
От дъжд на вятър

Мнение от Brooke Davis »

само да ни приемат на общежитие и да се преселим в Софията...
само!?!?

:notworthy: :notworthy: :occasion7: :occasion2: :occasion1:
Аватар
Antikorper
От дъжд на вятър

Мнение от Antikorper »

вечен студент написа:Интересно ми е дали ще дойде някой заек от специалност философия? На мен, като завършил тази специалност и кандидат-докторант (пак по философия), би ми било изключително интересно да срещна представител на този изчезващ вид, който след няколко години, вероятно, ще изчезне напълно, а именно - заек-философ. Разбира се, интересен ми е и другият изчезващ вид - зайци-културолози. Та значи - ще има ли новоприети философи и културолози?

Изображение
И питаш... тая година философията е с по-висок бал от психологията!!! :shock:
ShadeOfShane написа:Ако някой е навит да се помотаем преди 28 да пише на Janek_OZ (skype name).
Може верно да се видим някой път на по сокче преди "официалната среща" :) С Nadir кога ше идвате към Големото село? Ако има други желаещи за среща преди срещата да казват :mrgreen:
Последно промяна от Antikorper на 10 Сеп 2008, 11:37, променено общо 1 път.
Изображение
Истребитель-перехватчик МиГ 31

Охраняет землю свято
от безумных планов НАТО!
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология

Мнение от bubbly_water »

аз съм заек културолог...
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
z_lapa
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от z_lapa »

lisichora написа:
Antikorper написа:Аз мисля, че най-подходящо ще е да си пуснем немски индъстриал метъл Изображение :bounce:
Опа! Навит, навит...Ако може и електронен хардкорец и дарк-електро (аз ще ги подсигуря), в този стил са. Идеално за сектата. :lol: :lol: :mrgreen: :drunken:
Абе вие луди ли сте?Това забавна среща ли ще е или какво?То не е ли една Анелия,адна Райна,един Азис......така да ни подслади душиците..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Но не,индустриъл метъл и тем подобни-НЕ!Може да сме секта,но сме заешката секта,а зайците са много мили и сладки животинки(пуу кви глупости взех да дрънкам и аз)
Pak gluposti.....
Аватар
trakatumka
В началото бе словото
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Мнение от trakatumka »

Май нещо няма фенове на indie rock,trip-hop i alternative :(
"Be yourself,everyone else is already taken."
Аватар
Brooke Davis
От дъжд на вятър

Мнение от Brooke Davis »

шът! да не се обаждаме най- добре, че ще останем и без тая тема пф..
Аватар
Antikorper
От дъжд на вятър

Мнение от Antikorper »

z_lapa написа:Абе вие луди ли сте?Това забавна среща ли ще е или какво?То не е ли една Анелия,адна Райна,един Азис......така да ни подслади душиците..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Но не,индустриъл метъл и тем подобни-НЕ!Може да сме секта,но сме заешката секта,а зайците са много мили и сладки животинки(пуу кви глупости взех да дрънкам и аз)
Като бъдещ Вселенски диктатор забранявам чалгата на масови прияви (чл.1. ал.1 от бъдещата всемирна "конституция"). :lol: Второ, това за зайците изобщо не е вярно. Имам си истинската версия на тоя вид гризач вкъщи (долу на снимката) и знам за кво иде реч. Не стига, че по цял ден вилнее по терасата и се чуди кво да изяде, а и я гледам, че е почнала да копае дупка в парапета! После ше ми говори за мили животинки... МЕТЪЛ! 8)

Изображение
trakatumka написа:Май нещо няма фенове на indie rock,trip-hop i alternative :(
Кефя се на една групичка - The Killers (една от много малкото неметъл групи, който харесвам). Те май се водят alternative, и все пак ква е тая музика? Няма да правим стрийт парад. Айде стига рейвърщини, моля! :lol:
Brooke Davis написа:шът! да не се обаждаме най- добре, че ще останем и без тая тема пф..
Сбийте се! :idea:
Изображение
Истребитель-перехватчик МиГ 31

Охраняет землю свято
от безумных планов НАТО!
Аватар
trakatumka
В началото бе словото

Мнение от trakatumka »

Не знам обаче Antikorper изби рибата с това изказване и като абсолютен тартор ни затвори устите :lol: :cheers:
"Сбийте се!"????-ти срам нямаш ли?! :P
Не музиката,а хората са важни,а и надали може да се угоди на всички :wink: Затова накрая каквото дойде и е на сърце :mrgreen:
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология

Мнение от bubbly_water »

е alternative rock би трябвало да понесе на всички...мен лично ме радва
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
z_lapa
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от z_lapa »

Аз се бъзиках за чалгата,абе ще го измислим.....а за зайците-и аз искам
Ама си мисля,че ние първокурсниците сме мирни и кротки зайчета :love3:
Pak gluposti.....
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс
Специалност: философия (СУ)

Мнение от вечен студент »

trakatumka, това за "вселенския диктатор" не е необичайно за ФФ. Поне едно 30% от студентите, особено между 2 и 3 курс, започват да предявяват подобни претенции. Един колега в трети курс, даже беше измислил "философско" учение, с което да "докаже", че той вече Е "вселенския диктатор". Нарече учението "вулгар-солипсизъм"...

Antikorper, това че бала на философията е по-голям от този на психологията, няма да го повярвам дори да го видя!!! :shock: :shock: :shock: А аз си мислех, че бала на философията е стигнал този на богословието, демек - някъде около 3.05... :lol: :lol: :lol:

bubbly_water - заек културолог?! Браво! :albino:

z_lapa, споко! Притесненията около музиката са излишни по следните причини: първо - ако групата учасници в срещата е малка, това означава, че ще се иде на заведение, а в заведенията около Ректората не се слуша нито чалга, нито метъл. Например, в "Кривото" е някаква супер неангажираща музика. Никога не съм се заслушвал в нея, така че дори не знам каква точно е. Ако някой иска да ходи в "Биад" и "Син Сити", това вече е друг въпрос, но за там едвали на всички ще им стигнат парите, а и ако някой дойде с маратонки, няма да го пуснат във въпросните заведения! От друга страна има и заведения, в които свирят метъл-банди, но свирнята обикновено почва след 22.30; второ - ако групата е огромна и се заформи Open air party, то не мога да си представя как някой ще донесе озвучителна техника за мероприятието. Най-много някой да тръгне да пуска музика от gsm, което на мен винаги ми е било адски смешно. За мен, музиката, ако не минава през усилвател и мощни колони, просто не е музика... Сигурно за това, домоуправителката на нашата кооперация ми лепи заканителни бележки на вратата... :twisted:
Аватар
trakatumka
В началото бе словото

Мнение от trakatumka »

вечен студент,явно ни предстои близка среща от третия вид :D А и 30% изобщо не са малко,ако се замислим колко народ учи и ще учи в нашия факултет
Публикувай отговор

Обратно към “ФФ”