Опа! Навит, навит...Ако може и електронен хардкорец и дарк-електро (аз ще ги подсигуря), в този стил са. Идеално за сектата.Antikorper написа:Аз мисля, че най-подходящо ще е да си пуснем немски индъстриал метъл![]()
Среща на зайците - 28.09.2008г. 19:00ч. пред Ректората
Модератор: Плазмодий
Re: Среща на зайците - 28.09.2008г. 19:00ч. пред Ректората
- вечен студент
- Форумозавър Рекс
- Специалност: философия (СУ)
Интересно ми е дали ще дойде някой заек от специалност философия? На мен, като завършил тази специалност и кандидат-докторант (пак по философия), би ми било изключително интересно да срещна представител на този изчезващ вид, който след няколко години, вероятно, ще изчезне напълно, а именно - заек-философ. Разбира се, интересен ми е и другият изчезващ вид - зайци-културолози. Та значи - ще има ли новоприети философи и културолози?

- Nadir
- Пишете, о, братя
- Специалност: Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: първи
Навити сме, само да ни приемат на общежитие и да се преселим в Софията...ShadeOfShane написа:Ако някой е навит да се помотаем преди 28 да пише на Janek_OZ (skype name).
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed.
- Brooke Davis
- От дъжд на вятър
само!?!?само да ни приемат на общежитие и да се преселим в Софията...
- Antikorper
- От дъжд на вятър
И питаш... тая година философията е с по-висок бал от психологията!!!вечен студент написа:Интересно ми е дали ще дойде някой заек от специалност философия? На мен, като завършил тази специалност и кандидат-докторант (пак по философия), би ми било изключително интересно да срещна представител на този изчезващ вид, който след няколко години, вероятно, ще изчезне напълно, а именно - заек-философ. Разбира се, интересен ми е и другият изчезващ вид - зайци-културолози. Та значи - ще има ли новоприети философи и културолози?
Може верно да се видим някой път на по сокче преди "официалната среща"ShadeOfShane написа:Ако някой е навит да се помотаем преди 28 да пише на Janek_OZ (skype name).
Последно промяна от Antikorper на 10 Сеп 2008, 11:37, променено общо 1 път.
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
аз съм заек културолог...
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- z_lapa
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Абе вие луди ли сте?Това забавна среща ли ще е или какво?То не е ли една Анелия,адна Райна,един Азис......така да ни подслади душиците.....lisichora написа:Опа! Навит, навит...Ако може и електронен хардкорец и дарк-електро (аз ще ги подсигуря), в този стил са. Идеално за сектата.Antikorper написа:Аз мисля, че най-подходящо ще е да си пуснем немски индъстриал метъл![]()
![]()
![]()
![]()
Pak gluposti.....
- trakatumka
- В началото бе словото
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
Май нещо няма фенове на indie rock,trip-hop i alternative 
"Be yourself,everyone else is already taken."
- Brooke Davis
- От дъжд на вятър
шът! да не се обаждаме най- добре, че ще останем и без тая тема пф..
- Antikorper
- От дъжд на вятър
Като бъдещ Вселенски диктатор забранявам чалгата на масови прияви (чл.1. ал.1 от бъдещата всемирна "конституция").z_lapa написа:Абе вие луди ли сте?Това забавна среща ли ще е или какво?То не е ли една Анелия,адна Райна,един Азис......така да ни подслади душиците.....![]()
![]()
Но не,индустриъл метъл и тем подобни-НЕ!Може да сме секта,но сме заешката секта,а зайците са много мили и сладки животинки(пуу кви глупости взех да дрънкам и аз)
Кефя се на една групичка - The Killers (една от много малкото неметъл групи, който харесвам). Те май се водят alternative, и все пак ква е тая музика? Няма да правим стрийт парад. Айде стига рейвърщини, моля!trakatumka написа:Май нещо няма фенове на indie rock,trip-hop i alternative
Сбийте се!Brooke Davis написа:шът! да не се обаждаме най- добре, че ще останем и без тая тема пф..
- trakatumka
- В началото бе словото
Не знам обаче Antikorper изби рибата с това изказване и като абсолютен тартор ни затвори устите
"Сбийте се!"????-ти срам нямаш ли?!
Не музиката,а хората са важни,а и надали може да се угоди на всички
Затова накрая каквото дойде и е на сърце 
"Сбийте се!"????-ти срам нямаш ли?!
Не музиката,а хората са важни,а и надали може да се угоди на всички
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
е alternative rock би трябвало да понесе на всички...мен лично ме радва
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- z_lapa
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Аз се бъзиках за чалгата,абе ще го измислим.....а за зайците-и аз искам
Ама си мисля,че ние първокурсниците сме мирни и кротки зайчета
Ама си мисля,че ние първокурсниците сме мирни и кротки зайчета
Pak gluposti.....
- вечен студент
- Форумозавър Рекс
- Специалност: философия (СУ)
trakatumka, това за "вселенския диктатор" не е необичайно за ФФ. Поне едно 30% от студентите, особено между 2 и 3 курс, започват да предявяват подобни претенции. Един колега в трети курс, даже беше измислил "философско" учение, с което да "докаже", че той вече Е "вселенския диктатор". Нарече учението "вулгар-солипсизъм"...
Antikorper, това че бала на философията е по-голям от този на психологията, няма да го повярвам дори да го видя!!!
А аз си мислех, че бала на философията е стигнал този на богословието, демек - някъде около 3.05...
bubbly_water - заек културолог?! Браво!
z_lapa, споко! Притесненията около музиката са излишни по следните причини: първо - ако групата учасници в срещата е малка, това означава, че ще се иде на заведение, а в заведенията около Ректората не се слуша нито чалга, нито метъл. Например, в "Кривото" е някаква супер неангажираща музика. Никога не съм се заслушвал в нея, така че дори не знам каква точно е. Ако някой иска да ходи в "Биад" и "Син Сити", това вече е друг въпрос, но за там едвали на всички ще им стигнат парите, а и ако някой дойде с маратонки, няма да го пуснат във въпросните заведения! От друга страна има и заведения, в които свирят метъл-банди, но свирнята обикновено почва след 22.30; второ - ако групата е огромна и се заформи Open air party, то не мога да си представя как някой ще донесе озвучителна техника за мероприятието. Най-много някой да тръгне да пуска музика от gsm, което на мен винаги ми е било адски смешно. За мен, музиката, ако не минава през усилвател и мощни колони, просто не е музика... Сигурно за това, домоуправителката на нашата кооперация ми лепи заканителни бележки на вратата...
Antikorper, това че бала на философията е по-голям от този на психологията, няма да го повярвам дори да го видя!!!
bubbly_water - заек културолог?! Браво!
z_lapa, споко! Притесненията около музиката са излишни по следните причини: първо - ако групата учасници в срещата е малка, това означава, че ще се иде на заведение, а в заведенията около Ректората не се слуша нито чалга, нито метъл. Например, в "Кривото" е някаква супер неангажираща музика. Никога не съм се заслушвал в нея, така че дори не знам каква точно е. Ако някой иска да ходи в "Биад" и "Син Сити", това вече е друг въпрос, но за там едвали на всички ще им стигнат парите, а и ако някой дойде с маратонки, няма да го пуснат във въпросните заведения! От друга страна има и заведения, в които свирят метъл-банди, но свирнята обикновено почва след 22.30; второ - ако групата е огромна и се заформи Open air party, то не мога да си представя как някой ще донесе озвучителна техника за мероприятието. Най-много някой да тръгне да пуска музика от gsm, което на мен винаги ми е било адски смешно. За мен, музиката, ако не минава през усилвател и мощни колони, просто не е музика... Сигурно за това, домоуправителката на нашата кооперация ми лепи заканителни бележки на вратата...
- trakatumka
- В началото бе словото
вечен студент,явно ни предстои близка среща от третия вид
А и 30% изобщо не са малко,ако се замислим колко народ учи и ще учи в нашия факултет