Преподавателите на СУ-нека всеки даде оценка за дъ бест и дъ

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Преподавателите на СУ-нека всеки даде оценка за дъ бест и дъ

Мнение от Berserker »

Колеги, нека тук всеки напише името на един //или повече// преподавател, който го е възхитил най-много и който го е отвратил! Без да хулим , само оценка!
Не забравяйте и да напишете специалноста си//и курса//

МО-IV: best:проф.Христина Мирчева(Ист. на Азия, ИМО); В.Колев (Бг.Вн.Политика); Бл. Видин (МПП,ако влезе на лекция обаче);
worst:асистентът по МПП и ПЕС Чавдар Стоянов
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

IV курс МО.......
Best-Видин rules:))
Worst /ever!!!/-Чавдар Стоянов..За него думите не са достатъчни....no comment
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Ами аз съм само втори курс (ПА), но до момента най-много ме е впечатлил деканът на СтФ Тодор Попов! Прекрасен човек! :notworthy: И Жоро Денков (асистента на Г.Бойчев- по ОТП) беше невероятен симпатяга :D А иначе за най-лошият.....не ми се ще да го афиширам, щото ще ми е в комисията за държавния изпит :twisted:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

да,Денков е готин преподавател :)
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър

Мнение от Berserker »

Денков ни преподаваше правни системи на съвременността, и беше страшен,печен е, мерси за мнението...... :D дано темата допадне и на други, пък за негативните мнения------ все пак който не си е давал истинското име си е прикрит, но ти си знаеш, а и не знам, още не съм разгледал форума, ако си си го давала---извинявай принцеса...... :wink:
п.с. лелеее......държавен изпит.....верно бе...... и затова трябва да пусна тема, ако има интерес..... мерси за идеята принцеса! :wink:
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Хубава темичка... :P 8) Ми от правото...май най- много ме кефеше Лъчезар Дачев...то това го бях казала в друга тема...най- противен - Чавдар Стоянов, въпреки че не ми е асистент, но съм карала при него веднъж- беше ми достатъчно :!: И Русчев нещо ме притеснява...прави проблеми( както чувам от кого ли не), бая е надменен... :roll:
От предишната ми специалност( история) се радвах на Петър Делев - супер пич :P ;Румен Донков ми харесваше ( беше симпатяга и пускаше готини шегички...)еми тва е...
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Най-добрите - Рени Йотова, Петър Лазаров, Владимир Сунгарски, Асен Чаушев и Ласкаров (не му помня първото име) - хора, които искат да те научат на нещо, уважавайки личността ти.
Негативните са твърде много ;) И аз като Принцеса не ми се иска да ги афиширам публично, но общо-взето са преподавателите, които все крещят и се чудят как да те смачкат повече :roll:
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

got написа:Хубава темичка... :P 8) Ми от правото...май най- много ме кефеше Лъчезар Дачев...то това го бях казала в друга тема...най- противен - Чавдар Стоянов, въпреки че не ми е асистент, но съм карала при него веднъж- беше ми достатъчно :!: И Русчев нещо ме притеснява...прави проблеми( както чувам от кого ли не), бая е надменен... :roll:
От предишната ми специалност( история) се радвах на Петър Делев - супер пич :P ;Румен Донков ми харесваше ( беше симпатяга и пускаше готини шегички...)еми тва е...

Петър Делев ми беше любимец :) Много интересно преподаваше!Също и Гетов (по археология)
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Мдаа...Петър Делев на кой ли не е бил любимец... :3some: И гетов беше човек на място... :) Много коректен...Вече почти не се срещат такива...
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

да,за съжаление
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

2 курс, журналистика
Simply the best:
Светлозар Кирилов - социология - предполагам, може да се пише много за него - който го е виждал, ще потвърди. One of a kind. :)
Панайот Денев - агенционна журналистика, страшен образ, рядко ми се е струвало, че може да се напикая от смях, ама 5 минути с него са повече от достатъчни, за да ти потекат сълзи от искрен, ама искрен хилеж. :lol: Жалко, че не ни предава дълго.

За тези двамата не давам лоша дума да се отдума.

Иначе като хора ми допаднаха и Бойко Пенчев, литературна комуникация (ама скучен предмет, бееееееее) - какъв изпит имах при него, мале-леле..., и Милко Петров - отнесен, мил, усмихнат и добродушен. Никога навреме, никога строг, тип бохем, не взема нищо твърде навътре, просто е образ. Истината е, че от онова, което учихме при него (чуждестранна журналистика) не помня и думичка, но като човек е уникален, наистина :)

От тази година много се радвам на Марко Семов, Тодор Петев и Венцислав Бондиков, Весела Табакова също е интересна личност...всеки един от тях е интересен сам по себе си. На Весела Табакова чух, че в НБУ й викали жената - история. Толкова истории има в себе си, че просто може да се захласнеш да я слушаш, много е сладкодумна :) На проф. Петев му свалям шапка за стоицизма и борбеността, за волята, с която посреща предизвикателствата на своето заболяване. Мъчно ми е, че последните 2-3 пъти не сме карали при него, надявам се утре да дойде, не можете да си представите колко много го обичат хората във факултета, ама наистина. Марко Семов ми допада изключително много с модерното си мислене, невероятно разбран и широко скроен човек е, но онова, което наистина ме порази, е че той не ни преподава материала, за да си вземем изпита, а ни разказва всичко това, за да се научим да се разбираме и да се обичаме такива, каквито сме - нито ангели, нито демони, нито герои, нито предатели. Шапка му свалям за което!

Ами това е май, такива са впечатленията от преподавателите дъ бест. В другата крайност са 3 изключения, които предпочитам да не споменавам (пределно ясно ми е, че никой от преподавателите ни не чете тук, но не искам да си създавам врагове там, където не е наложително. Аз съм дете инатче и се водя само с добро, затова предпочитам и да не хуля или обвинявам, просто приех, че хората са такива, и толкова. А и колегите журналисти и ПР сами ще разберат за какво говоря.)
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Brainless Pirate
Гутенберг

Re: Преподавателите на СУ-нека всеки даде оценка за дъ бест

Мнение от Brainless Pirate »

Berserker написа:Колеги, нека тук всеки напише името на един //или повече// преподавател, който го е възхитил най-много
:
Веселина Георгиева
Не забравяйте и да напишете специалноста си//и курса//
Скандинавистика.
Аватар
nestea
Пишете, о, братя

Мнение от nestea »

Сунгарски наистина е страхотен преподавател, толкова е приятно в часовете му, а и в часовете на проф. Живко Бояджиев е мнооого приятно, така опияняващо говори, че мога да го слушам с часове. Засега това са моите фаворити;)
"Богат е не този, който има най-много, а този, който се нуждае от най-малко"
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Живко Бояджиев??? :shock: Аз други неща съм слушала за него.....но ше кажеш пак след изпита :twisted:
А аз пропуснах двама невероятни преподаватели, нищо че не четат в мойта специалност- Петър Ангелов и Пламен Митев! Много ги обичкам и двамата :D Освен че са изключително ерудирани, говорят страшно увлекателно и вдъхват респект, са много милички към ентусиастите не-историци на техните лекции :D
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър

Мнение от Berserker »

^PrincessA^ написа:Живко Бояджиев??? :shock: Аз други неща съм слушала за него.....но ше кажеш пак след изпита :twisted:
А аз пропуснах двама невероятни преподаватели, нищо че не четат в мойта специалност- Петър Ангелов и Пламен Митев! Много ги обичкам и двамата :D Освен че са изключително ерудирани, говорят страшно увлекателно и вдъхват респект, са много милички към ентусиастите не-историци на техните лекции :D
принцеса, кое си е си е, за Пламен Митев и аз съм чувал същото а и съм му чел писанията, мн яко пише, явно е добър!
колкото до МО: много добре преподава и мн приятно изпитва сегашния декан на ЮФ--проф. Д.Токушев, мн ерудиран, знаещ и не се заяждаше....
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”