Приети магистри платено обучение по специалност Журналистика
- el_comandante
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Приети магистри платено обучение по специалност Журналистика
Хайде да се запознаем.
Вчера видях класирането за магистърска специалност Журналистика, платено обучение, и установих, че съм приета. Предлагам да си споделим тук кой е приет, и да се запознаем. Мисля, че ще е важно и интересно за нас. 
Не думай о секундах свысока
Наступит время сам поймешь наверное
Свистят они как пули у виска
Мгновения, мгновения, мгновения.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Не искам да те разочаровам, но едва ли ще намериш съмишленици тук. Аз съм най-дъртата, магистри не са се вясвали насам...
Желая успех, все пак и уелкъм ту да клаб.
Желая успех, все пак и уелкъм ту да клаб.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- el_comandante
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
-
atanaska_madj.
- В началото бе словото
zdraveite na vsi4ki koito sa 4ast ot tozi fakultet
imam edna golqma molba kum vsi4ki koito u4at tuk,az v momenta u4a v PU"Paisii Hilendarski" sociologiq i mn iskam sled 2 godni dai Boje da kandidatstvam tuk vuv FJMK magistratura elektronni medii.Obru6tam se kum vas s golqma molba koito ot vas znae ne6to otnosno tova kak se kandidatstva ili izob6to kak stavat ne6tata i kakvo e obu4enieto da mi pi6e tuk ili na atanaska19@abv.bg. BLAGODARQ!
ииихххааааа
Най-после един магистър, но не разбрах какво точно си приета ел команданте?
Аз съм платено Печатни медии. а ето ти и едно форумче на ФЖМК-http://fjmc.activebb.net/index.htm
Айде пиши на воля
Айде пиши на воля
аз пък през юли завърших магистратура Електронни медии, живот и здраве след месец-два може и докторант да стана...
Последно промяна от IvoYoo на 19 Ное 2007, 12:59, променено общо 1 път.
- el_comandante
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Re: ииихххааааа
Здравей. Приета съм Журналистика и медии, платено. Благодаря за форумчето.QgOdKa написа:Най-после един магистър, но не разбрах какво точно си приета ел команданте?Аз съм платено Печатни медии. а ето ти и едно форумче на ФЖМК-http://fjmc.activebb.net/index.htm
Айде пиши на воля
- el_comandante
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Re: zdraveite na vsi4ki koito sa 4ast ot tozi fakultet
Здравейте Атанаска. Ще ви пиша на мейл за информацията, която искате. Веорятно може и да има малко промени след 2 г. когато Вие кандидатствате, но общо взето - основните неща не са променени.atanaska_madj. написа: imam edna golqma molba kum vsi4ki koito u4at tuk,az v momenta u4a v PU"Paisii Hilendarski" sociologiq i mn iskam sled 2 godni dai Boje da kandidatstvam tuk vuv FJMK magistratura elektronni medii.Obru6tam se kum vas s golqma molba koito ot vas znae ne6to otnosno tova kak se kandidatstva ili izob6to kak stavat ne6tata i kakvo e obu4enieto da mi pi6e tuk ili na atanaska19@abv.bg. BLAGODARQ!
-
enthusiastic
- В началото бе словото
Re:
А може ли да споделиш кои са плюсовете и минусите на тази магистратура? Аз сега обмислям каква магистратура да запиша и събирам мнения, което се оказва доста трудно, но засега не съм тотално отчаянаIvoYoo написа:аз пък през юли завърших магистратура Електронни медии, живот и здраве след месец-два може и докторант да стана...
Поздрави на всички!